Овен - През този ден може да си позволите повече

...
Овен - През този ден може да си позволите повече
Коментари Харесай

Летящ старт на новата седмица за три зодии

Овен - През този ден може да си позволите повече непринуденост в държанието ви, стига това да не пречи на работата ви. в противоположен случай ще би трябвало да давате пояснения за постъпките ви.

Телец- Това, което ще получите през днешния ден ще е доста по-красиво, в сравнение с сте си го представяли. Засега задръжте насладата от достижението си. В работата не забавяйте темпото. Имате още доста работа преди да започнете да празнувате.

Близнаци - Това е ден, в който да помислите добре какво би трябвало измененията в живота си и да го извършите, колкото се може по-бързо. Самите вие осъзнавате, че повече по този начин не може.

Рак - Ако попаднете в спор с половинката ви най-хубавото, което може да извършите е да се усмихнете и да изкажете единодушие. Това в действителност ще способства за положителното на връзката ви.

Лъв - През този ден може да получите незаслужена рецензия. Въпреки това действието ще задейства желанието ви за предприемането на стъпки към дълго чакана смяна.

Дева - Това е ден за приятни срещи със остарели другари. Извлечете най-хубавото от спомените - равносметката за вашето израстване, а не тъжното от обстоятелството, че нищо не може да се върне.

Везни - Помислете за това, което имате. То по никакъв начин не е малко и мотивите ви за горделивост са доста повече, в сравнение с аргументите да сте ядосани на Съдбата.

Скорпион - Очаква ви прелестен ден, без значение, че е понеделник. Бъдете устремени в търсенето на вашето благополучие. В битката за него няма формули и правила.

Стрелец - Този понеделник е добре да се опитате да сдържите страстите си. Изчакайте, до момента в който концепцията се обясни изцяло. Засега не е добре да се отклонявате от пътя си.

Козирог - Очаква ви изненадваща демонстрация от страна на ваш другар, за който сте имали напълно друго мнение. Не пропускайте да изразите задоволството си от приятната си изненада.

Водолей - Денят ви дава обещание сбъдване на предпочитание. Чакали сте го от дълго време, тъй че няма за какво да си мислите, че не го заслужавате. Бъдете щастливи!

Риби-  Този ден ви е даден за разбор. Въздържайте се от крайни дейности. Ако въпреки всичко се постанова потърсете съвет от най-сериозният ви другар. Не експериментирайте.

източник: Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР