Овен През първия месец от Новата година е добро време

...
Овен През първия месец от Новата година е добро време
Коментари Харесай

Хороскоп за януари 2018 г.: Много нови предизвикателства и възможности за 3 зодии

Овен
През първия месец от Новата година е положително време за дотъкмяване на останала работа от миналата година. През първите две седмици направете ясни проекти за идващите месеци, като очертаете съответни стъпки.
Имайте поради, че спазването на графика ще е главно условие за триумфа ви. Още в самото начало на интервала ви чакат основна смяна в виталните условия, любовни изненади и смяна в служебното състояние с позитивен знак. Достатъчно е единствено да бъдете изпълнени с вярното отношение и съответните дейности, които да го поддържат, с цел да се случат нещата по най-хубавия за вас метод. От равнището ви на интензивност през първите дни на месеца ще зависи неговото протичане и свършек, тъй че не се жалете. Имате съществени шансове за длъжностен пробив. В здравословно отношение бъдете по-отговорни към организма си и не подценявайте профилактичните ограничения.

Телец
Новата 2018 година ще стартира вълнуващо за представителите на знака Телец. Ще бъдете в центъра на събитията, само че по метод, който ще ви разреши да се насладите напълно на протичащото се и да извлечете повече изгоди, в сравнение с опасности. В началото на месеца забравете за проектите, тъй като рядко ще контролирате събитията. В персонален проект ви чакат не малко провокации, само че другояче всичко би било толкоз скучно. Втората половина на януари бъдете по-скоро наблюдаващ, в сравнение с деен участник в процесите. Тогава най-удачен за вас ще е дипломатичният метод към нещата и вашата адаптивност. В работата разчитайте единствено на своите сили и отклонявайте оферти за съдействие, защото желанията на отсрещната страна може да не са толкоз чисти.

Близнаци
Ще ви се наложи бързо за приключите с празнуването, тъй като имате невероятни благоприятни условия пред себе си. Времето ви за отмора сигурно ще бъде обезщетено, само че в действителност не си заслужава да губите прекомерно доста от силата си на маса. По-резултатни сте по време на договаряния, тъй че още от първите работни дни запретнете ръкави. Резултатите няма да ви оставят да чакате и ще имате първите мотиви за наслада още през втората седмица на януари. В длъжностен проект ще имате сериозна опция да заемете лидерска позиция, само че за задачата ще би трябвало да докажете качествата си.

Рак
Новата 2018 година допуска да се вслушвате повече в доводите на разсъдъка си, изключително през първия месец - януари. Любовта е хубаво нещо, само че тя би трябвало да носи позитивни промени в живота ви и да не се постанова да жертвате ползите си. Най-голямата ви задача в този момент ще бъде стремежът към непоклатимост във всички сфери от живота. Приключенията тогава са ви строго противопоказни. Разумът би трябвало да бъде изведен преди всичко, а сърцето залъгвайте с повече книги или различен тип изкуство, който ви подхожда.

Лъв
Началото на годината ще бъде всичко друго, само че не и скучно за вас. Ако имате проекти за първите две седмици на интервала бъдете подготвени за някои непредвидени промени. Добрата вест е, че по-късно всичко ще бъде тъкмо, както сте го желали. Това важи най-много за въпросите, свързани с персоналния ви живот. През втората половина от месеца се обрисува опция за промяна на професионалното занятие. Не му мислете доста. Може да се наложи да съчетавате две действия по едно и също време, до момента в който решите дефинитивно на кое от заниманията да се посветите.

Дева
Равносметката от миналата година ще ви сложи на кръстопът през Новата 2018. Ще бъдете разкъсвани сред служебните ви отговорности и желанието да измененията главно персоналния си живот и битието. Изборът е нелек, само че до началото на февруари ще би трябвало да отчетете накъде клонят везните. Важното е да вземете решението сами, без да се влияете от препоръките на родственици или другари, колкото и близки да са ви те. В персоналния живот не форсирайте нещата. През януари няма да има особени вероятности за триумф в тази област. Когато би трябвало нещата ще се случат, само че не непременно.

Везни
Новата 2018 година ще сложи някои условия за превъзмогване пред вас. Но това ще ви даде съществено преимущество пред съперниците ви, тъй че напъните ще си заслужават и даже ще надминат упованията ви, свързани с идните резултати. Не планирайте огромно разпределяне по празниците през януари, защото ще имате потребност да сте по-силни и съсредоточени. Опитайте се да се въздържите от несъразмерната приложимост на алкохол и тежка храна. Първите дни на интервала са подобаващи за дейности, свързани с отказването от неприятните привички и придобиването на потребни такива. Започнете деня с гимнастика или друго леко физическо натоварване. Ще видите по какъв начин тялото ви бързо ще се приспособи към по-здравословния вид за живот. През втората половина на месеца ще имате забавни прекарвания с родственици и решаването на сериозен фамилен въпрос. Всичко това ще сплоти фамилията.

Скорпион
Безгрижно и изпълнено с удоволствия начало на Новата 2018 година чака представителите на знака Скорпион. Пред вас ще се разпрострат доста благоприятни условия за развиване, само че няма да са ви нужни кой знае какъв брой старания, с цел да се възползвате от тях. Все отново съществува най-малък риск да се отпуснете прекомерно и да не съумеете да се възползвате от своя късмет. Не го допускайте. В средата на месеца на хоризонта може да се появи остаряла обич. Не се изкушавайте да се върнете единствено тъй като се чувствате самотни. Трябва да сте сигурни, че ще получите това, от което имате потребност, а не просто да си запълвате времето, тъй като бързо ще ви омръзне. В края на интервала от вас ще се изисква повече самообладание поради действието на ваш възрастен родственик. Опитайте се да прецените обстановката оптимално трезво.

Стрелец
Началото на годината може да ви сервира спорни събития, само че неприятното бързо ще остане зад тила ви. Използвайте първата част от месеца за интензивно за решаването на въпроси, свързани с персоналния ви живот. Половинката ви ще има потребност от повече доказателства за вашата обич. Наблегнете на делата и превърнете някои от дейностите си в табиет, в случай че желаете да изградите постоянна връзка. Във втората половина на януари инициативността в работата ви ще ви донесе повече самочувствие и убеденост, тъй че не подценявайте напъните и в тази тенденция. Добре е да се замислите за повишение на квалификацията ви. Не жалете време и старания, с цел да достигнете едно по-високо равнище на развиване.

Козирог
Началото на годината съответствува с вашия персонален празник, тъй че постоянно сте привилегировани. Така ще е и тази година. Ще сте късметлиите на Зодиака през първия месец на Новата година. В първите дни на годината ще бъдете заобиколени от обич, а в първите работни дни ще имате своите шансове за изява, които ще доведат до извънредно удобни резултати за вас. Важното е, да знаете какво желаете и към какво се стремите. Така ще постигнете стремежи триумф. В средата на месеца ще имате опцията да развиете своето занимание. Не отхвърляйте препоръките на експерт, който да ви посъветва по какъв начин най-добре да развиете интереса си.

Водолей
Още от първите дни на Новата година направете по този начин, че да се заемете с нова активност, която ще ангажира напълно вниманието ви. Имате потребност от нова цел и промяна на сферата на активност, с цел да се почувствате по-полезни... за себе си. През втората седмица на месеца може да преживеете смяна в персонален проект, което ще удостовери нуждата от промяна на курса. Всичко, което е друго от досегашното ще ви бъде от изгода, тъй че не се противете на новостите. Утешавайте се с повече допир до изкуство. Важно е да се грижите за това да имате повече време за отмора и сън. Това е от значително значение за продуктивността ви, а тя ще бъде предстояща, както от началниците ви, по този начин и от фамилния ви сътрудник. Не подценявайте потребностите на околните ви. В средата на месеца няма да ви е елементарно да жонглирате с всички отговорности, които ви се струпат, само че в случай че се справите в този момент, ще може да си позволите един доста дълъг интервал на отмора по-късно.

Риби
Януари ще бъде едно почтено продължение на последния месец на миналата година, който ви предложи не малко провокации, само че и благоприятни условия. Запазете ритъма си на деяние и ще може да извлечете още изгоди от дейностите си. Възможностите не са съвършени, само че ви да дават шанса да разнообразите всекидневието си и да опитате нова сфера на активност. В средата на интервала ще сте склонни да се измъчвате от подозрения, само че в този момент може да сте сигурни, че сте поели в вярната посока. Намерете време да обърнете повече внимание на персоналния ви живот. Само по този начин ще се чувствате оптимално уверени и ефикасни, с цел да продължите напред.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР