Овен Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да

...
Овен Прекарайте повече време с близките си. Подходящо е да
Коментари Харесай

Ето какво вещаят звездите за 11 април

Овен
Прекарайте повече време с околните си. Подходящо е да предприемете някаква фамилна обща работа. Старайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със фамилията си. Не търсете отговорни, а намерете решение, което е уместно за всички.

Телец
Възможно е някои остарели проблеми да ви припомнят за себе си. Бъдете откровени с околните си - това е единственият метод да избегнете недоразумения. По-добре е да се приказва намерено за всевъзможни проблеми, тъй като намеците единствено усложняват обстановката.

Близнаци
Денят е обвързван с понижаване на жизнеността, здравето може да се утежни. Опитайте се да избегнете по-сериозно физическо натоварване. Вашата прозорливост е забележителна и ще ви помогне в практическите въпроси и персоналните взаимоотношения.

Рак
Звездите предлагат да се грижите за здравето си, да си почивате повече, да избягвате напрежението. И не се тормозете за краткотрайните усложнения, те скоро ще отминат. Разходките са потребни за вас - вследствие на това настроението ви ще се усъвършенства.

Лъв
Ако не се чувствате на кеф, не бързайте да си го изкарвате на близките. По-добре е да деянията малко физическа активност/работа, с цел да се възстановява настроението ви. Време е за малко шопинг. Има опция да извършите добра евтина покупка.

Дева
Приятен ден ще прекарате със фамилията си. Общуването с околните ви ще ви зареди с сила и всички проблеми ще се изпарят от мозъка ви. Не прекалявайте с физическата интензивност и внимавайте за домашни произшествия.

Везни
Добре е да прекарате деня колкото може повече на мира. Опитайте се да отстраните неспокойните мисли, които ви глождят. Организирайте вярно работата си, с цел да може да ви остане и време за себе си.

Скорпион
Не забравяйте, че всичко в този свят има двойствена природа. Не предизвиквайте шансът си, тъй като би могъл да се обърне против вас. Съблюдавайте безусловно нравствените правила при другарство. Някои от вас не се усещат в изключително добра форма, само че ще се оправят.

Стрелец
Прекарайте повече време с околните си. Подходящо е да осъществите някаква фамилна работа дружно. Опитайте се да бъдете търпеливи и дипломатични със фамилията си. Не търсете отговорните, а намерете решение, което е уместно за всеки

Козирог
Днешният ден може да ви донесе компликации. Вероятно ще се наложи да се заемете с нещо непредвидено, което не е влизало в проектите ви. Бъдете великодушни на положителни думи и усеща към хората, които ги заслужават.

Водолей
Денят през днешния ден не е неприятен, само че ще е леко под напрежение. Не вземайте решения под въздействието на страстите. Недейте да нервничите, в случай че някой се опита да наруши вашите проекти. Отървете се от тъжните мисли посредством среща с другари.

Риби
Непредвидени събития могат да трансформират желанията ви. Възможно е да почувствате отмалялост в резултат на заетост през седмицата или вследствие на здравословни проблеми. За да няма драми, належащо е да се преценявате за всичко с колегата си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР