Овен Представителите на зодия Овен не бива да се оказват

...
Овен Представителите на зодия Овен не бива да се оказват
Коментари Харесай

Съвет за всяка зодия за 15 май

Овен
Представителите на зодия Овен не трябва да се оказват от фантазиите си. Много е значимо да проявят неизменност, в случай че желаят да се сблъскат с същински триумф. Не е добра концепция през днешния ден да пътуват, нито да бъдат част от шумни компании. Възможно е срещата с доста хора да ги подтикне към положение на меланхолия.
Телец
Зодия Телец през днешния ден ще се усещат отегчени и забравени от света. Нямат предпочитание за каквото й да е било и това извънредно доста ще ги демотивира. Не е целесъобразно обаче да се отпускат и да тънат в мрачни мисли. За предпочитане е да дадат всичко от себе си и сами да се измъкнат от този прочувствен капан.

Близнаци
Близнаците през днешния ден ще се усещат изтощени и отпаднали. Напоследък имат прекалено много работа и не им остава време за отмора. Добра концепция е точно през днешния ден да отделят няколко часа само за себе си. Разходка в парка и вечеря с другари е превъзходен метод да презаредят батериите си.
Рак
Раците ще се усещат изнервени през днешния ден. Те отдавна се борят с проблеми на работното си място. Възможно е в събота да получат предложение за нова работа. Дали ще одобряват или ще го отклонят, зависи само от тях самите.
Лъв
 Дневен любовен хороскоп за 15 май (Част 2) Дневен любовен хороскоп за 15 май (Част 2)
Везни Представителите на зодията през днешния ден са решили да прекарат по – огромната част от деня разхождайки се с другари и обичани хора....
Лъвовете са извънредно изтощени в събота. Предстои им да се изправят пред хора, които съумяват постоянно да отключат омразата в тях. Периодът им не е елементарен и звездите ги поучават да медитират по-често и да пречистват мозъците си от мрачни мисли.

Дева
Девите през днешния ден ще се усещат в положително въодушевление. Много е евентуално да получат ненадейно постъпление в банковите си сметки. Тази финансова изненада доста ще им се хареса. Денят е подобаващ за шопинг и развлечения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР