Овен - Постарайте се думите ви да не се разминават

...
Овен - Постарайте се думите ви да не се разминават
Коментари Харесай

Хороскоп за 13.01.2018

Овен - Постарайте се думите ви да не се разминават с делата ви. Не е най-хубавото време за взимане на значими решения. Причина за доста беди е вашата несъразмерна горделивост. Ще се радвате на триумф измежду противоположния пол.

Телец - Няма смисъл да се затваряте в себе си и да си слагате маската на безразличието. Не се срамувайте да изразите възприятията си, каквито и да са те. Има такива дни, в които като че ли всичко на погрешно върви, само че и това ще отмине.

Близнаци - Днес доста неща ще ви станат понятни и ще придобиете напълно друго схващане за тях, защото силата на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде опция действително да погледнете на света към вас.

Рак - Хармоничните трендове ще доминират над нехармоничните. Разчитайте повече на личните си сили и по-малко на помощта на близките. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Лъв - Избягвайте безсмислената загуба на време, също по този начин никакво претоварване, както психическо, по този начин и физическо. Без друго за един ден не можете да оправите това, което се е натрупало от дни и седмици.

Дева - Дошло е време да усетите твърда почва под краката си. Вътрешният ви глас ще ви помогне да избегнете комплицирани обстановки. Не бързайте с прибързаните заключения. Важно известие ще ви донесе приятни страсти.

Везни - Подходящ ден да се погрижите за външния си тип, да извършите някои покупки и да обновите дрешника си. Отнасяйте се внимателно към постъпващи оферти. Вярната ви преценка има огромно значение в тази ситуация.

Скорпион - Вие ще се движите в разнообразни посоки, което ще ви лиши от вашата целокупност. Добре е да се поучите от грешките на другите, с цел да не допускате свои. Дадени обещания през днешния ден би трябвало да се изпълнят в период.

Стрелец - Ще доминира вътрешното ви успокоение. Уточнете дълготрайните и краткосрочни цели, сформирайте актуалните задания. През деня към вас могат да се основават разнообразни спорни обстановки.

Козирог - Важно е през днешния ден да запазите успокоение и самообладание и по този начин ще решите настоящите проблеми и несъгласия, а не със мощ. В персоналния ви живот е настъпила пауза. Денят е по-голям за родените от 1 до 7 януари.

Водолей - Ако не прекалите с страстите, всички въпроси ще се разрешат наред. Придържайте се през днешния ден към правилото: “мълчанието е злато ”. Ако отивате по покупки, вземете си консултант, хем ще имате и приятна компания.

Риби - Днес не стигайте до крайности, защото те могат да ви изведат надалеч от верните решения. Не би трябвало да реагирате импулсивно на изявленията на близките даже да е наранено вашето самолюбие и достолепие. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР