Овен Постарайте се да се отпуснете максимално и да забравите

...
Овен Постарайте се да се отпуснете максимално и да забравите
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 август: Лош късмет за 3 зодии

Овен
Постарайте се да се отпуснете оптимално и да забравите за всичките си терзания, които ви безпокоят през последните дни. Вярвайте в положителното и всичко ще се подреди както би трябвало. За благополучие към вас има хора, на които можете да разчитате.

Телец
Днес е допустимо да почувствате главоболие или друго здравословно неразположение. Крайно време да се посветите на персоналните си задължения отвън работата. Ако от дълго време не сте посещавали родителите си или други родственици, през днешния ден ще бъде добър ден за това.

Близнаци
Старайте се да прекарате деня по опция на мира и да поддържате положително настроението си. Ако почувствате, че не можете да се справите със напрежението, разходете се на чист въздух. Съвет за деня: не се занимавайте с всевъзможни „ земни “ каузи.

Рак
Денят може да донесе не доста приятни изненади или страсти. Не задържайте неприятните мисли в главата си. И в случай че наоколо се появят агресори, дистанцирайте се от общуването с тях. Вие можете да се контролирате, тъй че няма да ви е прекомерно мъчно.

Лъв
Правете положително и близките несъмнено ще го оценят, ще разпознаят във вас безусловния водач. Но не се увличайте и се отпуснете оптимално. Луната може да ви подложи на тест в най-неочаквания миг. Пълнолунието може да ви напрегне.

Дева
Трябва да бъдете по-внимателни по отношение на дейностите си. През първата половина на деня е допустимо да почувствате известно напрежение. През този интервал лунният хороскоп изрично не разрешава да бъдете груби, да повишавате тонуса си, карайки се с други хора.

Везни
Ако употребявате своите благоприятни условия вярно, ще можете да си осигурите благоволението на Луната за по-дълъг интервал. Раздразнението, нервността, отрицателните мисли ще навредят преди всичко на вас, а не на индивида, към който са ориентирани.

Скорпион
Денят не носи за вас някакви огромни проблеми. Трябва обаче да спазвате някои рекомендации. Гневът и даже неприятните мисли могат да основат проблеми в персоналния ви живот и кариерата за много дълъг интервал. Не забравяйте това и се контролирайте.

Стрелец
Постарайте се да запазите положително настроението си. На пръв взор това наподобява елементарно, само че когато на всяка стъпка срещате дразнители и агресори, може да се окаже много мъчно да се контролирате. Бъдете подготвени за сходни провокации.

Козирог
След обяд напрежението ще стартира да отслабва. Препоръчително е да поддържате връзка с близки хора. Прекрасните откровени диалози ще ви заредят с позитивни страсти, ще се уверите, че имате благонадежден гръб и че има на кого да разчитате.

Водолей
Пълнолунието се случва във вашия знак, само че не се отпускайте изцяло, защото могат да зародят спорове, даже от нищото. Избягвайте ги с всички сили, отхвърляйте да поддържате връзка с хора, които провокират у вас отрицателни страсти.

Риби
Денят е съвършен, с цел да си дадете малко отмора, да се освободите от работа и да прекарате часове в компанията на другари, които не ви натоварват с нищо. Работата няма да избяга. Опитайте се да поддържате положително въодушевление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР