Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте

...
Овен Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 28 февруари 2023 г.

Овен
Пoстарайте се да не командвате и да не преправяте това, което са създали другите хора. Възможни са проблеми в бизнеса поради груповите финансови средства или поради някакво завещание. В любовта избягвайте непотребната импулсивност и ината.
Телец
Доста комплицирано ще бъде за Вашия обичан човек през днешния ден да разбере, какво желаете да му кажете с тези или тези Ваши дейности. Той няма да може да разбере Вашите претекстове и стремежи и по тази причина ще се държи разсеяно и несъответстващо. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци
Денят ще се подрежда забавно, и в рамките на приемлвото - непредсказуемо. Това значи, че би трябвало да сте изцяло удовлетворени. Непременно ще се окажат благоприятни условия да се деянията. В интерес на истината ще се наложи да „ поизбутате ” някого от сътрудниците или неотдавнащни настоятелен сътрудници, а това, несъмнено, няма да добави естетика в връзките. Финансови усложнения са вероятни за тези, които възнамеряват огромни покупки. Не е желателно да взимате пари на заем. Ще прекарате чудесно времетео си със своите близки, в случай че се откажете от разискване на въпроси, чието решение не знаете. Едва ли през днешния ден биха Ви дали кой знае какъв брой потребни препоръки и отзиви.

Рак
Възможни са компликации и вероятността за тях е толкоз по-голяма, колкото по-малко ги очаквате. Затова бъдете внимателни. Днес е нужно напълно малко време, с цел да прерасне една напълно дребна тягост в сериозен проблем. Доверете се на своите съдружници - тяхната помощ значително ще облекчи живота Ви. Това е не неприятен ден за подготовка на някаква значима работа или значимо фамилно събитие. Ярко се демонстрират организаторските качества на Раците. Представителите на знака стават приети водачи във всеки колектив, прелестно управляват обкръжаващите, без да стават освен това прекомерно натрапчиви.

Лъв
Денят дава обещание хармонични връзки с близките, само че не може да Ви избави от нуждата да работите. Стабилният приход и вероятността на време да заплатите настоящите сметки, пътувания, образование, или да върнете някакъв заем, ще бъдат за Вас сериозен тласък за целенасочена планомерна активност. Постарайте се да укрепите или да възстановите положителните връзки с подчинените и сътрудниците, а по този начин също и с хората, които Ви вършат някакви скъпи услуги. Добър резултат може да се получи от тествани в миналото способи на лекуване или здравни превантивни ограничения.

Дева
Дълбоко у Вас живее изкустен мотивационен оратор, който просто желае да се покаже. Имате хрумвания и въодушевени препоръки, които сте подготвени да споделите с всеки, който е подготвен да Ви изслуша, даже и сами да не осъзнавате това. Засегнете тематиката, която сте избягвали до този миг заради боязън да не бъде неправилно разбрано това, което мислите. Сега ще кажете допустимо най-точните думи и неловкостта, от която сте се страхували, ще се трансформира за почтена за почитание почтеност.

Везни
Предстои Ви един просто поразителен ден! Дори и не сте подозирали че по този начин Ви обичат, и то – толкоз хора по едно и също време. И откровено! И напълно без значение един от различен! На процедура през днешния ден може да Ви се завиди. Постарайте се да не загубите това богатство на взаимна обич, което сте съумели да натрупате за годините на Вашия живот!

Скорпион
Книгата, която ще Ви попадне през днешния ден, ще се окаже доста потребна и радикално ще преобърне визиите Ви за това, какви би трябвало да бъдат идеалните любовни връзки. Постарайте се оптимално да сте в сходство с прочетеното, без да унищожавате нито личния си живот, нито живота на Вашия обичан човек.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок витален тонус, само че настроението Ви ще бъде хубаво, и даже в комплицираните обстановки ще съумеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете подготвени да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и непознати неточности. Обичайните действия и домашните грижи ще Ви лишават прекомерно доста време. Много мощно ще бъде въздействието на позитивните трендове в областта на сантименталните връзки. Ще се появят удобни условия за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде изключително годно, в случай че планирате пътешестване или посещаване на увеселително заведение. Денят също е подобаващ за решение на финансови проблеми.

Козирог
Днес в живота Ви може напълно ненадейно да се появи човек от Вашето минало, а пък Вие изобщо нямате аргументи да откажете на този човек топъл банкет. Независимо от метода Ви на разлъка, в този момент обстановката е много друга и връзките ще са напълно други. Неговите амбициозни проекти биха могли да Ви подбуден към дейни дейности и по тази причина се вслушайте в това, което желае да направи и помогнете да го осъществя. Възможно е, това да е по-лесно да се каже, в сравнение с да се направи. Затова не бързайте и се придвижвайте напред деликатно.

Водолей
През целия сегашен ден не са изключени непозволени дейности и импулси ( да вземем за пример незапланувани покупки). Ще Ви бъде мъчно да се удържите в границите на разрешеното, в случай че внезапно видите нещо съблазнително, автентично, излизащо от нормалните рамки. Не отдавайте изключително значение на внезаоно зараждащи астрономически пристрастия, защото още на идващия ден наред ще ги забравите, като че ли в никакъв случай не са съществували. Прекомерната Ви емоционалност може да Ви докара до меланхолия дори при незначителни загуби и неточности.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и креативна реализация, а и за признателни фенове или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на подобен може да влезе и Вашия обичан човек, само че в случай че плодовтете на Вашата фикция не са му по усета, търпението му може и да не стигне за дълго време.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР