Овен Понякога човек може да е и насила оптимист. Точно

...
Овен Понякога човек може да е и насила оптимист. Точно
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 24 април

Овен
Понякога човек може да е и принудително оптимист. Точно това ще се желае от вас през днешния ден. Сложете усмивката на лицето си и няма да усетите по какъв начин ще стане част от вас.
Телец
Днес всичко може да ви се стори прекомерно елементарно. Това сигурно не е по този начин, тъй че потърсете повода всичко ви се вижда прекомерно ясно и просто бъдете подготвени за изненади.
Близнаци
Този вторник може да се почувствате малко комплицирани. Това значи, че би трябвало да спрете, да си починете и да се ориентирате по-добре в обстановката. Всичко ще е наред.
Рак
Този вторник ще сте по-разсеяни от нормално. Това ще бъде във ваша изгода, защото няма да реагирате бурно в обстановка, която може да се развие като противен спор. Усмихвайте се повече.
Лъв
Този вторник ще бъде един от запаметяващите се дни в годината. Ако не сте създали проектите ви за почивните дни към този момент е време да започнете да обмисляте хрумвания с околните ви и приятелите.
Дева
Днес ще бъдете късметлиите на Зодиака. Ще ви е доста мъчно да разберете за какво по този начин елементарно се случва всичко. Не го мислете, а действайте бързо и напред без да се оглеждате.
Везни
През този ден не отстъпвайте от правилата си. Дори да усещате, че не сте изцяло прави не трябва да допускате напън върху себе си. Грешката, която рискувате да допуснете ще е изцяло поправима.
Скорпион
Още сутринта ще получите добра вест. Тя ще носи и своите отговорности, само че дано те не ви плашат. Всичко ще се развие по доста по-лесен метод, от колкото сте си представяли.
Стрелец
Очаква ви един много занимателен вторник. Съвсем умерено може да си помързелувате малко, без значение, че не е почивен ден. Работата занапред следва.
Козирог
Този вторник ще имате значима задача, обвързвана с доказване на репутацията ви. Дано не сте не запомнили да извършите обещано заричане. Ако въпреки всичко е по този начин направете всичко допустимо да го реализирате без никой да разбере закъснението ви.
Водолей
Днес ще ви се наложи да влезете в ролята на арбитър. Нямате право да заемате страна и това може да докара до пораждане на обиди. Но няма по какъв начин. Продължете нататък.
Риби
През този ден ви чака доста работа, а мислите ви напълно няма да са свързани с работното ви място. Късметлии ще са креативните представители на знака, които ще могат да осъществят концепциите си в работа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР