Овен Погрижете се за комфорта си Седмицата ще е благоприятна

...
Овен Погрижете се за комфорта си Седмицата ще е благоприятна
Коментари Харесай

Рибите чакат пари, а раците бягат от сделки през седмицата

Овен

Погрижете се за комфорта си

Седмицата ще е удобна за финансови покупко-продажби, инвестиции, споразумяване на парцели. Погрижете се за домашния си комфорт през настъпилата към този момент есен. Днес и на следващия ден ще печелите от работата на други - деца, родственици, другари. В понеделник, каквото и да ви се случи, не се поддавайте на неприятни мисли. Ако ви обземат, всичко ще ви се коства мъчно, непостижимо, безнадеждно. Обезателно работете с хора, които са оптимистично настроени. Във вторник всичко ще ви се отдава без особени старания. Ще го виждат другите и ще се стараят да са към вас. Не се разсейвайте с дреболии, не потъвайте в мемоари и размишления кой с какво ви е попречил и нещата ви ще потръгнат по-лесно. В сряда и четвъртък ще получите предложения за почивните дни, които ви поучавам да приемете, а в четвъртък доста от родените през април ще пътуват. В петък тези, които се занимават с реклама, ще имат триумф.

Телец

Не навлизайте в непознати територии

През тази седмица може да извършите значими контакти в персоналния живот и да почнете работа, която подготвяте отдавна. Днес, тези от вас, които работят и имат контакти с чужбина, могат да уреждат някакъв контракт. Утре внимавайте кого срещате по пътя си, евентуални са обещаващи настоятелен контакти, не ги изпускайте. В понеделник ще се наложи да преразглеждате проектите си за седмицата. Старайте се да не навлизате в непознати територии. Вторник ще ви е под напрежение, непредвидени условия ще пренареждат срещите ви. Тези, които работят с хора, ще са обезпокоени от нещо ненадейно и неприятно. Сряда ще внесе ред в работата ви. Ще имате опция да контролирате дилемите си и да не отлагате нищо, планувано за деня. Четвъртък и петък ще са разнородни дни, само че общо взето няма да ви отдалечават от проектите ви.

Близнаци

Неприятности в работата

Не допускайте през целия интервал да ви въвличат в разправии или да ви замесват в интриги. На мнозина през днешния ден и на следващия ден ще им се наложи да вземат присъединяване в решаването на домакински проблем, само че не търсете оправдания, а го отстранете. В понеделник ви се обрисуват неприятности на работното място. Нещо ще провали работните проекти, сблъскване с сътрудник ще ви опъне нервите. Вторник и сряда също ви носят служебни разочарования - от сътрудник, от група сътрудници или от шефа ви. Пазете се от материална загуба. На работното си място не реагирайте остро, по опция не говорете доста. Четвъртък ще ви сервира щастливи прекарвания и непредвиден триумф за самите вас. Ще получите и приятни предложения. На работното ви място нещата се успокояват и вършиме проекти за идната работна седмица. Дано са реалистични, тъй като постоянно се люшкате в настроенията и желанията си.

Рак

Не сключвайте покупко-продажби

Някои от вас през този интервал ще имат много спокойни дни. Те ще стартират още от през днешния ден. Каквото и да извършите до обяд, ще е за положително и ще ви донесе пари. Утре бъдете по-внимателни, нещо към вас ще се размъти и има действителна заплаха от загуби. В понеделник ще ви се стоварят непредвидени неприятности. Във вторник не вземайте пари назаем, не теглете заеми. Бъдете търпеливи към персоналния и деловия си сътрудник. Не предизвиквайте търкания със съучастник. В сряда ще има напрежение в работата, само че бързо ще регулирате нещата. До края на деня ще свършите доста работа, само че не се хвалете с достиженията. Родените през юли да не бързат със сключването на покупко-продажби. В четвъртък ще ви обхване напредък. Най-силно ще се усеща при хората на изкуството. В петък близки възрастни хора ще се опитат да се намесят в персоналния ви живот.

Лъв

Може да загубите пари

Очаква ви пъстра седмица. Възможно е да претърпите загуба на пари и бързо да си ги възстановите, да ви слагат или сами да си поставите ограничавания. Днес денят ви ще премине в приказки и приятни срещи. Утре ще се наложи да работите по дома си и да преценявате до каква степен сте готови за зимата. В понеделник спор с сътрудници или с шефа ви ще ви изнерви, само че се пазете от бурни реакции. При подписване на договорка или спогодба във вторник ще бъде добре авансово да сте осведомени с същинското положение на нещата. Не бъдете прекомерно взискателни и дребнави. В сряда ще се наложи да деянията внимание към възрастни родственици, допустимо е да са родители. В четвъртък и петък нещо отвън вас ще ви смъкна на земята. Всичките ви инициативи ще са възпрепятствани. Бъдете търпеливи.

Дева

Идва смяна

През тази седмица смяната за вас ще е по-трудна, само че ще проумеете, че е наложителна, и ще я започнете. Днес и на следващия ден Девите ще се радват на сантиментални събития. Ще се заредите с позитивна сила и положително въодушевление. Не позволявайте да употребяват благоразположението и да ви принудят да обещавате неща, които са неправилни или неизпълними. В понеделник ревнивост към деловия ви сътрудник ще ви изнерви. Ще работите обезпокоени, само че ще се окаже, че терзанията ви ще са напразни. Във вторник не налагайте непременно мнението си. В сряда ще имате леки финансови усложнения, само че те ще ви накарат да се замислите за повода. Четвъртък ще е доста динамичен, изпълнен с настоятелен задължения, които ще се преплитат с персоналните ви задължения. Не се доверявайте на хора, които не познавате. В петък стартира предстоящата реализация на вашите проекти.

Везни

Потиснете яда

Добре ще е през идващите дни да потискате яда и възприятията, които ви тормозят. Няма да имате съществени учредения за страхове, само че скрито в себе си ще ги усещате. Днес и на следващия ден е допустимо да предизвикате спорове със фамилията и семейството ви. Утре следобяд ще имате опция да поправите стореното. В понеделник се отнесете деликатно към предложение на сътрудник и го подкрепете. Нека не ви заслепява професионалната ревнивост. Във вторник бъдете деликатни при подписването на документи. Не бързайте при настоятелен покупко-продажби, тъй като може сами да се набутате в неприятна обстановка. В сряда където и да сте, с който и да сте, бъдете тактични и сдържани, а вечерта проявете самообладание с околните си. Доверете се на интуицията си за идващите два дни. В петък би трябвало да имате приятни сантиментални прекарвания.

Скорпион

Подкрепа за проектите

Днес доста от вас ще пътуват и това ще им донесе непредвидени приятни контакти, придобивки и партньорства. В част от диалозите ще получите поддръжка на проектите си и опция да започнете незабавно реализирането им. Утрешният ден ще бъде по-тежък за вас, ще ви донесе грижи, а евентуално и загуби. В понеделник не се ангажирайте с хора, които не познавате добре. Не се разпилявайте в дреболии и не вземайте страна в разногласията сред сътрудници. Вторник и сряда ще са наситени с задължения. Хората, които ще ви търсят или вие ще търсите, ще преценят всяка ваша стъпка, по тази причина бъдете внимателни. В четвъртък нещо ще ви направи чувствителни и се пазете от крайности в държанието. Следобедът е сполучлив, стартира реализирането на ваше остаряло желание. В петък ще имате добър ден както в деловата активност, по този начин и в персоналния живот.

Стрелец

Справяте се със остарели грижи

През целия интервал остарели грижи ще се задействат още веднъж и ще се наложи да се включите в разрешаването им, без значение за кого от околните ви става дума. Днес и на следващия ден ще се посветите навръх хората, които търсят помощ от вас. Някои ще дойдат отдалече, а някои вие ще изпратите, само че мисълта ви ще ги следва непрестанно. Няма да са спокойни и двата ви почивни дни. В понеделник ще се опитате да се потопите в настоятелен проблеми, само че няма да се получи изцяло. Много от вас ще се зарадват от прочувствени събития в любовта. Вторник и сряда са дни за дейни дейности и ще започнете реализирането на план. Успехите ви ще са обезпечени от отношението на хората, които са край вас и ви оказват помощ. Дните до края на седмицата ще преминат главно под напрежението към нов план. Петъкът ще приключи с щастлива вечер с обичания човек в сантиментална конюнктура.

Козирог

Няколко спокойни дни

Те ще стартират от през днешния ден. Ще имате опция умерено да завършите персонални и настоятелен задания. Работата ви ще върви безпрепятствено и без разтърсвания. В утрешния следобяд ще можете да попътувате наоколо или просто да се разноските или да посветите тези часове на себе си. Каквото извършите, ще е потребно за вас. В понеделник се пазете от напън на работното място. Ако би трябвало да отхвърлите непознато мнение, аргументирайте се добре и ще получите поддръжка. Във вторник доста от вас ще се срещнат с чужденци, бъдете деликатни в диалозите си с тях. Ще бъде добре да водите персонално разговора или посредством приближен преводач. Сряда ви е прекрасен ден - усещате естетика в връзките с хората към вас. Всичко ще се движи с лекост. В четвъртък се постарайте да не допускате пререкания на работното място и в дома си - единствено ще ви изнервят. В петък не бързайте с решения, с подписи и седмицата ще приключи наред.

Водолей

Запазвате позиции

Бягате през тези дни, изхлузвате се, както единствено една водна зодия може да го прави, само че по този начин ще запазите позициите си. Днес ще се чувствате в свои води и ще получавате елементарно каквото желаете. Утре в дома ви ненадейно ще дойдат приятни хора. В понеделник се пазете от недомислени дейности, подведени от приятните почивни дни. Може да действате преждевременно, само че шансът ще е с вас и ще ви се размине. Във вторник ще ви сътвори грижи сътрудникът по работа, само че ще ги разрешите удобно. Не бъдете саркастични и иронични в сряда. Дръжте си езика и контролирайте парливите си забележки. В четвъртък ще уредите финансови въпроси и това ще ви подскаже удобен аспект за бъдещето. Не се съгласявайте на значими промени, откажете ги внимателно, тъй като са във ваш минус. В петък ще отчетете, че през седмицата сте осъществили всичко, което сте замислили.

Риби

Чакайте пари и защита

През идващите седем дни очаквайте пари и висша защита. Ще бъде значимо по какъв начин ще се възползвате и от двете. Днес ще изкарате относително спокоен ден. Родените през март могат да пътуват и това пътешестване ще им донесе приятни страсти. За останалите денят ще е претрупан най-вече с работа по настоятелен или интелектуални планове. Утре си починете интензивно, разходете се или спортувайте, каквото и да значи това за вас. Рибите са пресметливи и евентуално към този момент са подготвили срещите си за понеделник. Всяка от тях може да се окаже начало на самодейност, която ще подкрепите или ще ви поддържат. Във вторник не обещавайте нищо. Ще се окаже по-късно, че сте показали доверчивост. В сряда сами се поставяте в подчинено състояние, ще се доверите на непознати проекти и ще изпълнявате непознати нареждания. В четвъртък и петък внимавайте с кого се срещате.

Изтичник: Сега.бг
тагове риби пари раци сделки
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР