Овен Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и

...
Овен Подходящ ден за среща с влиятелни хора, а и
Коментари Харесай

Приятни моменти за почти всички зодии днес. Почти

Овен
Подходящ ден за среща с авторитетни хора, а и за договаряния. Ще съумеете да извършите прелестно усещане, да визиите своите постижения в най-хубава светлина, както и да заслужите утвърждение и хвалба. Може да бъдат обсъждани финансови и кариерни вероятности и има възможност да Ви предложат нещо забавно. Вероятна е среща с човек, който в миналото е изпитвал към Вас мощни усеща. Неочаквано може да се окаже, че тези усеща не са угаснали. 

 
Телец
Денят е подобаващ за взаимна работа, сливане на напъните и споразумяване на персоналните и деловите връзки. Доста елементарно ще намирате общ език с обкръжаващите, а и за доста неща ще се сещате доста по-рано, преди да бъдат огласени. Много по-трудно ще бъде да се оправите със личните си стремежи и цели, като ще Ви е нужно време, с цел да разберете кое какво е. Денят е прекрасен и за дребни домашни работи и необременяващи занимания. Именно такава активност ще Ви помогне да възстановите душевните си сили, а тъкмо това в скоро време ще Ви бъде нужно.

Близнаци
Днес звездите Ви поучават да поговорите с Вашия обичан човек доста искрено по всички тематики, които Ви вълнуват. По-добре получете почтени, само че не радващи Ви отговори, с цел да се ориентирате в обстановката, в сравнение с да сте напълно уверени, че всичко е добре, когато на процедура напълно не е по този начин.

Рак
Днес диалогът с Вашия обичан човек може да се окаже доста тежък и няма да донесе наслаждение нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто нужен, с цел да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно значимо и преференциално решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Настроението Ви през днешния ден ще бъде доста язвително и ехидно, което по самобитен метод ще се отрази на Вашия персонален живот. На Вашия обичан човек ще бъде много мъчно да хване вълната на настроението Ви, само че в случай че въпреки всичко успее, вечерта ще бъде незабравима.

Дева
През този ден Вашият обичан човек ще Ви донесе подарък – напълно непредвиден, и дори прекомерно е допустимо да бъде и непотребен. Не забравяйте,все отново, да поблагодарите, другояче желанието да Ви прави сърпрайзи ще изчезне у него за дълго, в случай че не и за постоянно. По-добре малко престореност, в сравнение с доста разочарования и сълзи.

Везни
Между Вас и другите хора не са изключени различия, водещи до недоумение, спорове и отчуждение. Ако става дума за непрекъснато партньорство, не забравяйте, че точно Вие се явявате в него стабилизираща и укрепваща мощ. Втората страна, по-творческа и свободолюбива, е способна да Ви упрекне в консерватизъм. Не изпитвайте непотребен комплекс за малоценност. Ваш дълг е, във всеки миг да следите за спазването на ред, надеждност, вярно обмисляне, правда и методичност в предприеманите дейности.

Скорпион
Този ден е удобен за взаимни разходки в гората или парка. За на никое място не би трябвало да бързате: на-добре забравете за проблемите и въпреки един час посветете на своята половинка, на вашата обич, на чистия въздух и на природата. Всеки човек има право на отдих и на благополучие.

Стрелец
Последните няколко месеца са се оказали за Вас доста напрегнати. Даже може да се каже, че сте научили доста неща за себе си и сте стигнали до удивителни заключения. Този работлив интервал ще продължи и през днешния ден, и ще се наложи да извършите куп избори. Някои са съществено изостанали и по тази причина би трябвало да разпределите сред тях своята сила по подобаващ метод. Оставете вземането на незначителни решения на грижата на другите, и почувствайте, какво значи да отхлабите контрола. Просто е изумително, какъв брой сила се освобождава изведнъж!

Козирог
Не неприятен ден за доближаване на настроени на един лад сърца. Проблема е единствено в това, да рискувате да извършите първата крачка. Вие чувствате, че отсреща си имате сродна душа? Е, тогава започвайте да се движите в нейното направление, какво чакате?

Водолей
Какво може да бъде по-приятно от хубава вечер в приятна компания? Разбира се, единствено вечер в компанията на обичания човек. Днес ще имате опция да съчетаете всичко това. Има възможност да получите покана от свои общи другари, да отбележите някакво тяхно радостно събитие. Очаква Ви приятна вечер в топла другарска конюнктура.

Риби
Денят е обвързван с приятни фамилни събития, а е допустимо и приемането на положителни вести от далечни родственици. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, защото има възможност за децата им ненадейно да зародят компликации. Запазете миролюбиво въодушевление и вярвайте в своите потомци: с доста от проблемите те ще се оправят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят дава обещание осъществяването на някакви отдавнашни стремежи. Само при общуването с малко познати хора би трябвало да сте извънредно внимателни - има риск да кажете непотребни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР