Овен - Под управление на Марс се намират спортните ресурси

...
Овен - Под управление на Марс се намират спортните ресурси
Коментари Харесай

Хороскоп за ползващите интернет

Овен - Под ръководство на Марс се намират спортните запаси и представителите на този знак обичат да посещават спортни уеб сайтове. Стремежа към новото и желанието първи да узнаят забавната информация прави Овните чести гости на новите уеб сайтове. Секса също е под ръководството на Марс, по тази причина постоянно са гости на еротичните уеб сайтове и за разлика от другите знаци на зодиака не го скриват. Банерите натискат напълно рядко и единствено когато ги интересува.

Телец - Деловият Телец е чест клиент на финансовите уеб страниците. Ако има дълго време достъп до Интернет, то той стартира да търси в него практическа полза - да посещава аукциони, тържища или си открива личен уебсайт. За Телците Интернет е и забавление, защото Венера има мощно изражение при тях. Затова множеството от тях посещават развлекателните уеб сайтове, а склонността им към флирт и непрекъснатото предпочитание да имат поклонници/чки ги води до уеб страниците за запознанства. Предимно красиво завършените уеб сайтове притеглят Телците.

Близнаци - Представителите на този знак имат доста разнородни ползи и по тази причина постоянно търсят каталози. Обичат анимация, музика, разискване на филми. В уеб страниците ценят не толкоз оформлението, колкото осведомителната плътност, интерактивността. Някои от тях посещават постоянно и научните запаси. Силното увлечение към другарство ги води към форумите и чатовете. По-голямата част в такива уеб сайтове са представители на този знак. В Интернет прекарват повече време от останалите.

Рак - Много внимателни - настройват браузерите към сигурност и конфиденциалност. Чести гости на чатовете, уеб страниците на запознанства, само че повече по причина на нерешителност в определяне на контактите онлайн. Често посещават кулинарни, астрологически и психически портали, интензивно вземат участие в анкети. Практически в никакъв случай не натискат банерите, защото не се доверяват на рекламите и се боят да не попаднат напълно не там, където са желали. Нерядко правят покупки посредством Интернет.

Лъв - Почти в никакъв случай не минават по рекламният банер. Достатъчно доста време прекарват в Интернет, защото са по-бавни в използването му. Интересите им са най-разнообразни. Собствени уеб сайтове основават рядко, само че в случай че си създадат, то там фактически ще има какво да се види.

Дева - Сферата на техните ползи е доста огромна. На тях са им забавни доста неща. Интернет е за тях прийом да усилват своята осведоменост, да разширят своя мироглед, да узнаят нещо ново. Обичат новинарските и политическите уеб сайтове. Постоянни участници във форумите, където им е елементарно да вършат критически изявления и да вземат участие в дълги теоретични разногласия. Към рекламата се отнасят с схващане.

Везни - Повече от всичко ги интересува общуването във всяко негово проявяване. Много обичат психическите проби. Както и Близнаците, доста време прекарват в Интернет и леко стават подвластни от него. Ценят хармоничното комбиниране на дизайн и информативност. Често посещават уеб сайтове с картички и красиви картини, пейзажи.

Скорпион - От теоретична позиция обичат уеб сайтове за секс, вълшебства, езотерика. Не са им непознати и финансовите запаси, недвижимости. Екстремален спорт, престъпни новости и катастрофи са също техни обичани области. Тематиката на обичаните им уеб сайтове е доста практична, всичко, което има отношение към всекидневието. Понякога обичат да посещават уеб сайтове с анекдоти, вицове. В дизайна на уеб страниците избират черните тонове и изключително комбиниране на алено и черно.

Стрелец - Обичат да пътешестват и по тази причина си падат по туристическите уеб сайтове и времето. Спортните уеб сайтове и страниците за деен отдих също са посещавани от Стрелците, както и просветителните портали. Много представители от този знак се интересуват от запаси отдадени на религията, правото и философията.

Козирог - Много са консервативни и по тази причина от техните среди ползователите на Интернет са минимум. Практически не посещават развлекателните уеб сайтове, а търсят единствено нужната им информация. Понякога сортират личен състав по Интернет или сами търсят работа посредством него. Предпочитат каталози, търсачки, както и структурирана информация.

Водолей - Интернет е тяхната буря. От тук могат да узнаят най-новото, да се почувстват фактически свободни и осведомени. И в мрежата се стремят към автентичност и намират нови уеб сайтове или нови благоприятни условия. Мнозина от тях са ползователи на електронните платежни системи. Сред най-популярните тематики за тях са стиловете, модата и компютрите.

Риби - Сайтовете с антивирусни стратегии са най- към този момент посещавани от тях. И те като Раците се стремят към сигурност, само че не и към конфиденциалност. Посещават уеб сайтове с логика на психиката, астрология, защото се интересуват от особеностите на човешката душа, минали животи и НЛО. Обичат игрите. Към рекламите се отнасят прекомерно пасивно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР