Овен Почти всички от знака днес ще са силни, енергични

...
Овен Почти всички от знака днес ще са силни, енергични
Коментари Харесай

Прекрасен ден за четири зодии, ще имат печалба и късмет

Овен

Почти всички от знака през днешния ден ще са мощни, енергични и ще чакат новите провокации, на които ще ги подложи ориста. Това ще бъде премия за искреността и честността ви, само че вярвайте, че и всички останали ще постъпват по този начин с вас. Твърде постоянно ще проявявате положителното си сърце, само че ще бъдете реалисти, а в някои обстановки - и комерсиални. Едва ли ще страдате от угризения, в случай че обстановката изисква да се харесате на шефовете си.

Телец

Днешният вторник се обрисува като добър за вас в делово отношение. Ще постигнете триумфи с помощта на професионалния нюх и ерудицията си. Верни на себе си, ще желаете сами да се поздравявате за постигнатото и по никакъв начин няма да е изненадващо, в случай че празнувате триумфа с някакво празненство и се покажете прекомерно великодушни. Пазете здравето си и най-много стомаха. Не си позволявайте да прекалявате с храни и питиета, с цел да няма неприятни последствия.

Близнаци

За мнозина от Близнаците е наложителна нуждата от задълбочено обсъждане на обстановката, в която се намират. Попаднали сте в нея не толкоз поради ваши неточности, а поради стичане на събитията. Проблеми от друго естество, които досега остават неразрешени, са причина за потиснатостта ви. Едни от зодията са обезпокоени по отношение на предстоящо административно решение в службата, а други - от правосъдна инстанция.

Рак

Звездните въздействия ви подаряват със мощен прагматизъм. През целия ден ще подчинявате всяко свое деяние на действителните си задания и на материалната полза. Дори някой да се опита да подхранва у вас илюзии, е изключено да им се поддадете и да живеете с нереални фантазии. Поставили сте си ясни цели и сте подготвени да работите настойчиво, с цел да ги постигнете. Едва ли ще приемете като значителен минус обстоятелството, че ще сте лишени от такт и дипломатичност.

Лъв

Професионалният ви вторник ще е под напрежение. Някои ще имат значим диалог за контракт или персонални задължения. Други ще имат стресиращи събития и в работата, и в персоналния живот. Много е допустимо някои от вас да поемат в напълно нови професионални води или да им се наложи да трансформират местоживеенето си по отношение на нова работа. Това няма да ви хареса, тъй като няма да е по ваше предпочитание, само че все пак ще се компенсира от по-добро възнаграждение.

Дева

Днес мнозина ще печелят и подпомагане, и спонсорство. Девите са претенциозни и желаят доста и най-хубавото. Малка част от вас ще намерят заеми от близки и другари или без рента, или с доста ниска рента и дълъг период на връщане. На всички обаче вторникът ще даде кураж да стартират нови неща, за които от дълго време мечтаят. В персоналния живот стартира сериозен поврат. Много е допустимо да се свържете с съкровен сътрудник, който мощно, само че и трайно ще навлезе в живота ви.

Везни

Тези от вас, които приготвят независим бизнес, през днешния ден могат да подават документи, да беседват за съдружници и сътрудници, а в случай че към този момент са минали през тези подготвителни интервали, да го стартират. Денят е за ново начало, само че единствено в случай че е квалифицирано деликатно. Не позволявайте да ви водят илюзии и това, Везни, ще е първата крачка към неуспеха. За някои това ще е и следващата. Около вас царува безпорядък, до момента в който не сложите ред и не се опрете и на други хора.

Скорпион

Днешният ден при мнозина ще стартира с значими бизнес диалози и ще приключи с по-голям триумф от авансово упования. С него обаче с изключение на пари ще дойдат и повече отговорности. Вие ще съумеете, Скорпиони, да се справите, само че огромната ви грижа са финансовите проекти за бъдещето. Предложения за спомагателни персонални настоятелен задължения ви притеглят още от през днешния ден, само че получавате и редица примамливи оферти за взаимна делова активност.

Стрелец

Днес ще сте склонни към крайности в професионалната сфера, които могат да ви донесат както позитивни и приятни изненади, по този начин и отрицателни, от които нервите ви да се обтегнат до краен лимит. Опитайте се да предвиждате най-малко част от сегашното, тъй като по този начин по-умело ще контролирате събитията, които ви връхлитат. Не се преуморявайте - здравето ви е несигурно. В края на деня ще почувствате по-осезателно нуждата да промените метода си на живот.

Козирог

Днес сполучливи ще са тези ви инициативи, в които ще употребявате своите професионални познания и умения. Необходимо е да се предпазвате от взимането на недомислени решения. Можете да се радвате на обилни триумфи, само че какво ще значат те за вас, в случай че няма с кого да ги споделите? Вечерта не се колебайте да се отдадете на пълностоен отдих. Пътуванията ви на близки дистанции за отдих ще се отразят позитивно освен на физиката, само че и на духа ви.

Водолей

В днешния вторник ще имате опция да увеличите, въпреки и малко, своите придобивки. Ще спечелите по-добро материално състояние, в случай че се пробвате да сте оптимално гъвкави и съобразителни в обстановките, пред които се изправяте. Не губете даже секунда за занимания, които нищо позитивно не ви носят. Стремете се да сте непрекъснати в възприятията си, тъй като рискувате да не получите мечтаното от вас схващане от страна на интимната си половинка.

Риби

Днес се вглеждайте повече в детайлите в процеса на работата. Напълно допустимо е да се сблъскате с проблеми в професионалната сфера. Малко евентуално е главоболията ви да са породени от някого. По-скоро събитията няма да са изключително удобни, тъй че не се опитвайте да хвърляте виновността другиму. Опитайте се да поддържате контакт с близки и с интимната си половинка. В любовта ще би трябвало да поемете самодейност.

Източник: segabg.com
тагове зодии прелестен ден шанс печалба
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР