Овен Петък е разнообразен със своите влияния за Овните. В

...
Овен Петък е разнообразен със своите влияния за Овните. В
Коментари Харесай

Хороскоп за 13 ноември: Тежък ден за 2 зодии

Овен
Петък е разнороден със своите въздействия за Овните. В професионално отношение се явява тежък ден. Неприятностите на мнозина произлизат от несъгласия с началниците, други ще имат огромни спънки при пътешестване. При любовните сътрудници е вероятен скандал и различия по проблеми, които засягат интимната връзка.

Телец За Телците най-ярко изразени са професионалните проблеми в петък. Решаването им ще отнеме доста нерви и сила, само че крайният триумф оправдава всичко. В не по-малка степен конфликтно стоят и връзките в дома ви. Вие също спомагате за това посредством агресивното си поведение.
Близнаци
Днес мнозина от Близнаците са много мрачни, заради незадоволително положително здравословно положение и значими проблеми, които се постанова да позволяват. Ще имате неприятности, свързани с пари, които някои от вас се надяват да получат. В желанието си да бъдете потребни на някого част от вас ще изоставят личните си каузи.

Рак
Представителите на Рак ще бъдат доста афектирани от отношениeтo на разнообразни хора към тях. Тук се включват и вашите другари, само че това ще тласне нещата ви в потребна за вас посока. Със свадите също няма да се разминете. Крещяща е потребността ви от пари, само че казусът е съвсем неразгадаем.

Лъв
Проблемите за Лъвовете не стихват, само че сякаш те през днешния ден засягат повече предприемачите. Необходими са ви пари по отношение на работата, само че те или ви липсват, или ще се сблъскате с компликации от страна на банкови институции. За друга част от вас съществуват проблеми в деловия живот. Безплодно е да търсите източника на неприятностите си.

Дева
Девите ще извърнат доста работа в петък, само че тя отново не е такава, че да позволи съществуващите проблеми. В множеството случаи те са персонални и би трябвало да търсите други способи за справяне. Вероятността за реализиране на триумф не се изключва изцяло и през днешния ден за това ще ви оказват помощ публичните контакти. Бъдете бдителни към провокации. Туширайте експанзията си.

Везни
Везните съумяват да намерят равновесие в съществуващите за тях условия и петък може да се окаже печеливш ден. Ще сгрешите, в случай че през днешния ден става въпрос за пари и вършиме опити за придобиването им посредством нечестни средства. Положителен миг за мнозина се явява работният ден, нещата ще се развият доста по-добре.

Скорпион
Има наклонност Скорпионите да реализират някакви придобивки, само че е допустимо да се сблъскате с огромни компликации. Може би най-прекият път за постигането на стремежи резултат е като обедините дейностите си с хора от приятелския кръг. Не предприемайте пътешестване в петък. Добро е развиването на домашните ви каузи.

Стрелец
Стрелците ще създадат най-добре, в случай че пътуват през днешния ден, тъй като на работното място ще се сблъскат с доста проблеми. Причината за тях най-често сте вие, защото не криете експанзията си към някого от присъстващите или към обстоятелството, че ще ви наложат да извършите някаква работа. Неочаквано ще получите уведомление за спомагателни доходи.

Козирог
Ще имате компликации през работния ден, само че съумявате да се справите с делата си. Най-неприятното за множеството от Козирог са фамилните недоразумения, които постоянно минават в кавги. С такова отрицателно развиване се характеризира и петък. Направете опит да овладеете обстановката, защото неприятното може да се задълбочи и това е единствено във ваш ущърб.

Водолей
Водолеите са с положителни вероятности от останалите знаци. Възможностите за облага са засилени при вас, като те ще дойдат не толкоз от работа, колкото от каузи в бизнеса. Подчертан е и шансът ви за облаги, който може да бъде и хазартен. В интимните връзки доста от Водолеите би трябвало да бъдат прекомерно деликатни през днешния ден, ваш отвод предизвика отрицателно отношение.

Риби
Труден ден, само че за доста от вас ще донесе облаги. Опитът на някои представители на Риби да реализират единодушие с сътрудниците си от бизнеса или в служебната среда ще докара до триумф. Достатъчно е единствено да не се поддавате на страсти. Атаките на някои от вас по отношение на сътрудниците в бизнеса няма да провокират стремежи резултат, приемете обстоятелствата. Не давайте израз на гнева си, той не е добър консултант и ще кажете нещо, за което по-късно ще съжалявате.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР