Овен Петък е добър ден за вас, тъй като Ви

...
Овен Петък е добър ден за вас, тъй като Ви
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Промени очакват няколко зодии

Овен
Петък е добър ден за вас, защото Ви чакат положителни вести, които от дълго време очаквате. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, обвързвана с финансови институции, с заеми и заеми. Утре обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате съществени проблеми е належащо да бъдете внимателни. Ако обаче употребявате парите като средство, с цел да влияете на други хора, разчитате на близките да Ви ги обезпечат, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през идващите седмици да си имате проблеми. Жените от знака ги чака забавна среща. Не е изключен нов любовен разказ или възобновление на остаряла сантиментална връзка. Предстои Ви мечтана смяна в персонален проект, която неизбежно ще засегне благотворно и фамилията ви. А и нужно ли е да свършите всичко на следващия ден?

Телец
Петък – допустимо е да предизвика остри реакции и спорове в партньорските Ви връзки и с хората в дома ви. Утре вечер се посветете на фамилията си. Утрешният ден ще е подобаващ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Грешките на работното Ви място ще доведат до отчаяние. Утрешният ден ще може да е по-напрегнат, тъй че си дайте нужната отмора и отделете време за действия, които Ви зареждат и обичате да вършите. Отношенията Ви с близките – любовни, другарски и настоятелен, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Утре е по-добре да не пътувате.

Близнаци
Денят ще Ви дава обещание огромни промени в живота. Посветете петък на домашни каузи, на образование, на работа или контакти с чужденци. Утрешният ден е доста подобаващ да се заемете с финансови въпроси, които не търпят отсрочване. Ако е нужно, направете някакво преразпределение, с цел да не Ви обзет парични проблеми в бъдеще. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Не рискувайте доверието на половинката си със инцидентни флиртове. Бъдете доброжелателни и простете на хората, които са Ви засегнали. Утре е ден за пожелавания, използвайте го вярно.

Рак
В положение сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Схемата на работа Ви е ясна и тъкмо в този момент няма аргументи да се неуспехите, тъй че бъдете по-инициативни. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в утрешния ден защо друго може да си мечтае човек. Харчите пари за персонални неща. Не прекалявайте с похапването. Любимия човек ще Ви елементарни мимолетния флирт, само че не прекалявайте с търпението му. Утре просто е подобен ден.

Лъв
Бъдете виновни към своите действия. Бъдете по-търпеливи с околните си и проявете повече приемливост. Денят ще е неподходящ за търговците. Необвързаните представители на зодията ще са обзети от любовен ентусиазъм по обаятелна персона. Препоръчително е да се погрижите за здравето си –може да спортувате, само че без да се претоварвате. Утре Лъвовете би трябвало да са по-амбицирани и по-организирани за реализацията на деловите и персоналните си цели. А и нужно ли е да свършите всичко на следващия ден?

Дева
Денят ще Ви дава обещание огромни промени в живота. Най-после ще имате опция да започнете работа по реализирането ѝ, по тази причина не губите скъпо време. Помислете по въпроса по какъв начин да изкарате повечко пари от горната страна. Не се претоварвайте ненужно, въпреки всичко работата не е заек, че да избяга. Изясняват се нещата и в любовта. Ако имате опция пътувайте със фамилията си. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Везни
Интуицията Ви е изключително изострена, използвайте я по предопределение. Избягвайте да влизате в спорове с сътрудниците на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Утрешният ден ще разрешава да уговорите нови покупко-продажби. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този ден защо друго може да си мечтае човек. Обърнете внимание на колегата си, в случай че сте го наранили, не се колебайте да се извините и да извършите нещо особено за него. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкоз задания, които не бихте могли да свършите, в случай че се хабите за всяка детайлност.

Скорпион
Петък е много удобен за осъществяване на поставените пред Вас цели. Не е неприятно да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Някои ще слагат началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развиване, интензивна емоционалност и сърдечна цялост. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отхвърляйте сходно снизхождение и без друго в този ден защо друго може да си мечтае човек. Утрешният ден ще е съвършен за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се коства, че нищо не е както би трябвало. На това от горната страна и парите ще изтичат сред пръстите Ви и то за неща, без които няма по какъв начин да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите демонстрират, че нещата се подреждат и без вашата интервенция.

Стрелец
Петък ще сблъска доста от представителите на Стрелец с нови прекарвания. Утре не се обаждайте първи на обичаните хора. Може да учите и да извършите нещо потребно за здравето си – да вземем за пример да се подложите на водни процедури или да релаксирате. Утре е ден за домашни каузи. Ще получите новина за парично заплащане, което ще Ви зарадва при започване на идната седмица. Трудностите, които Ви блокират работата до обед са преодолими.Запазете успокоение.Избегнете споровете с самообладание и премълчаване. Не пропускайте да отделите време, което да посветите единствено на себе си, в случай че имате потребност от това.

Козирог
Петък е мощно деен ден. Тази характерност е годна за съвсем целия Зодиак. Близките също желаят да им отделите от времето си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Утре е ден за рутинна работа и за осъществяване на уговорките, които сте поели. Грижете се добре за здравето си, почивайте си задоволително и проявявайте сдържаност. Утре не се обаждайте първи на обичаните хора. В умозаключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Водолей
Бъдете виновни към своите действия. Ако дълго време не сте могли да оправите връзките си с някого, на следващия ден това може да стане. Парите получават различен смисъл за вас. Ваш непосредствен ще Ви изненада със свое решение, само че по-добре ще е да обмислите реакцията си, с цел да не го засегнете. Добро време за срещи и диалози, за къси пътувания, свързани с работата и с професионалната Ви реализация. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте сдържаност. Бъдете деликатни в дейностите си.

Риби
В петък за представителите на зодия Риби пораждат персонални задължения при реализирането на мечтани цели. петък посветете на пълноценна отмора и на грижи за здравето – спазвайте верен режим, създайте си потребни привички. Постарайте се да се покажете от най-хубавата си страна, тъй като може да се наложи да уговаряте някакви условия за възнаграждение и би трябвало да ги свържете с качеството на работата си. Така или другояче на следващия ден звездите Ви дават обещание шанс с парите. Повечето от представителите на знака ги чака ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Голяма част от вниманието Ви е отдадено на фамилията и децата. Петък сигурно ще бъде много сполучлив.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР