Овен Овните за този ден трябва да си плануват тиха

...
Овен Овните за този ден трябва да си плануват тиха
Коментари Харесай

Хороскоп за 12 януари: Много изненади чакат тези три зодии

Овен
Овните за този ден би трябвало да си плануват тиха класическа вечер в фамилията. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря, както и да погледат преди сън забавен филм. Страсти не се плануват, само че за сметка на това ще получите не дребна доза душевна топлина.

Телец
Много рядко се случва по този начин, че представител на Вашия знак да се усеща несигурно. Това значи, че на другите е мъчно да се оправят с Вас, защото надали бихте разрешили някой да вземе връх. Ако някой изиска да Ви трансферира представителни компетенции, Вие няма да започнете да отказвате. Ако се наложи пък да защитавате хора, които не са в положение да създадат това сами, с наслада бихте го създали. Така че в случай че през днешния ден Ви попадне подобаващ случай, безусловно се възползвайте от него.

Близнаци
Очевидно Вашият брачен партньор ще се прибере през днешния ден вкъщи изтощен и печален, Видимо има някакви неприятности в работата. Съветът на звездите е: не го притискайте и разпитвайте, тъй като нищо няма да постигнете.. Отложете разпита с користолюбие до на следващия ден. Звездите предлагат да го нахраните и да го сложите да спи. И да легнете до него...

Рак
През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че шанса ще Ви се усмихне и всяко Ваше предпочитание обезателно ще се извърши. Само че си пожелайте нещо фактически радостно, блестящо и изумително, с цел да не се постанова след това да съжалявате за изпуснатите благоприятни условия. Това се отнася и за персоналния Ви живот.

Лъв
Романтичните увлечения избухват елементарно и се развиват стремглаво, въпреки че събитията като че ли напълно не подготвят към това. Най-лекомислените Лъвове дори са подготвени да пожертват към този момент основани връзки, поради инцидентен флирт. Доста време ще заеме регулирането на фамилните различия: ще се наложи да помирявате спорещи родственици, да търсите взаимни отстъпки и да вършиме проекти, с които всички да се съгласят. Себе си може да зарадвате с покупката на някакви приятни дреболии. Разходите не би трябвало да са огромни, с цел да не се отразят на така и така „ тънкия” Ви бюджет.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Денят ще премине доста добре, в случай че може да го прекарате с обичания човек. Настроението ще бъде хармонично и ще се появи предпочитание да поддържате връзка и да обсъдите последните новости с сътрудници и другари. В сантименталните връзки е удобен взаимен отдих. Днес може и да опитате нещо ново, дружно със своя обичан човек. Интелектуалната работа ще премине добре, само че от начало на нови планове е по- добре да се откажете.

Скорпион
През този ден ще почувствате особена отговорност за индивида, с който си прекарвате времето. Ще Ви се прииска някак да му помогнете да се измъкне от неприятностите, или просто по някакъв метод да го накарате най-малко един път да се усмихне. Не мислете за последствията – просто направете, каквото Ви се желае.

Стрелец
Вашата работа до толкоз Ви е превзела, че като че ли за съществуването на персонален живот дори сте и не запомнили. Постарайте се по някакъв метод да пресечете това безсрамие, или това да опита да направи Вашият обичан човек, в случай че, несъмнено, Ви е останал, след Вашата бурна активност.

Козирог
Замислете се през днешния ден, желаете ли с Вашия обичан човек продължителни връзки. Ако си отговорите с „ да”, то може да започнете да ги градите още от в този момент. Ако ли пък „ не” (което е много вероятно), то можете да поставите огромен и пълен кръст над всичко, което в този момент съществува сред вас, и да започнете да търсите нещо по-сериозно.

Водолей
Имате доста правилно и правдиво сърце, а по едно и също време с това сте любознателни и самостоятелни, и напълно не е леко да бъдете обуздани. За другите хора е комплицирано да схванат тази комплицирана композиция, само че. бъдете уверени, че паралелно с Вас постоянно има хора, които ценят тази рядка композиция. Хората, които желаят да свържат живота си с Вас, ще схванат по какъв метод се изхитряте да съчетаете в себе си тези качества, и няма да Ви молят да се откажете от което и да било от тях, с цел да ги удовлетворите.

Риби
Интуитивните спонтанни догадки ще Ви създадат услуга през първата половина на денонощието, само че към края на деня вероятно ще се окажат към този момент ненужни. Ако имате желание да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде привечер. Начинанията, свързани с експанзия, битка и конкуренцията, ще имат дребни шансове за триумф. Това е положително време за преференциални покупко-продажби с дребен и междинен мащаб, и за правене на потребни покупки (включително ежедневни облекла и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни движимости в типичен жанр.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР