ОВЕН Овните не се страхуват да се борят за това,

...
ОВЕН Овните не се страхуват да се борят за това,
Коментари Харесай

ТОВА е вашият Хелоуин костюм според ЗОДИЯТА!

ОВЕН

Овните не се опасяват да се борят за това, в което имат вяра и към което се стремят. Не одобряват елементарно непознато мнение, а избират да постановат своето. Те са амбициозни индивидуалисти. Идеално би им паснал облика на Лейди Гага или Жената войник.

ТЕЛЕЦ

Твърдоглави, капризни, изискващи и критикуващи, само че и доста сърцати, телците биха се чувствали идеално в облика на Тинкърбел, Рейчъл Грийн от " Приятели " или Бел от " Красавицата и звяра ".

Близнаците са доста обществени, занимателни, сръчни, умни, съобразителни, бъбриви, изобщо близнаците са цялостни с сила. Би им подхождал облика на Станли Ипкинс от " Маската " или пък Пепеляшка.

РАК

Романтични, чувствителни и отдадени на фамилния живот - такива са раците. Но въпреки да наподобяват елементарно раними, те се изявят като извънредно мощни персони, доста целеустремени в живота си и доста борбени. Идеалният хелоуин облик за тях би бил Бела от " Здрач " или нещо напълно друго от романтиката и по-близо до смелостта и упоритостта на зодията - Нео от " Матрицата ".

ЛЪВ

Лъвовете са смели, горделиви, родени да командват, доста суетни и самостоятелни. И изборът на хелоуин костюм би трябвало да е идеално отражение на темпераментния им темперамент. Ето за какво подобаващи облици са Мерида от " Смело сърце " или пък Мадона.

ДЕВА

Суетни, педантични и доста проведени, Девите ще се чувтсвта идеално в облика на Моника Гелър от " Приятели ", Бионсе или просто принцеса.

ВЕЗНИ

Везните могат да са безпределно спокойни, само че и извънредно изнервени. Може да са душата на компанията или да си стоят добродушно в някой ъгъл. Техният спорен темперамент идеално си пасва с облици като Мери Попинс, да вземем за пример.

СКОРПИОН
 Ужасите за Хелоун в атракционите тази година са идеалното бягство от пандемията Ужасите за Хелоун в атракционите тази година са идеалното бягство от пандемията
Атракционът на Universal Studios Hollywood е прочут със своята богата стратегия за Хелоуин, когато в тематичния парк в Калифорния се п...

Скоприоните са буйни, хитри, манипулативни, доста остроумни и целенасочени. Тези хора нормално са доста потайни и добре прикриват страстите и мислите си. Идеалният хелоуин костюм за един скорпион би бил този на зомби, воин от Семейство Адамс или пък Валдемор от " Хари Потър ".

СТРЕЛЕЦ

Обичайно те летят някъде в небесата и би трябвало все някой да ги приземява. Обичат пътешествията, бохемския метод на живот, не умеят да пазят секрети, но изобщо, безкрайни оптимисти са и доста доброжелателни. Хелоуин костюми на хипи, принцеса Лея, Джой от кино лентата " Отвътре на открито ", Майли Сайръс идеално ще им паснат.

КОЗИРОГ

Козирозите са доста виновни, интелигентни, работливи, проведени и поредни. Ето за какво може да им пасне за хелоуин да се маскират като Кейт Мидълтън, принцеса Елза.
 13 странни суеверия и поверия за Хелоуин 13 странни суеверия и поверия за Хелоуин
През последните години от ден на ден българи честват Хелоуин и радват децата си, които нямат самообладание да се пременят в нов костюм и да п...

Водолеите са амбициозни, индивидуалисти, актьори, мечтатели. Имат голямо сърце и доста положителна сила. Но постоянно са и прекомерно многословни и философстващи на всевъзможни тематики. Идеалният хелоуин облик за Водолеите би била Фиби от " Приятели ", Снежанка, Анджелина Джоли.

РИБИ

Много интелигентни, само че това постоянно ги трансформира и в дървени философи. Чувствителни и положителни другари са, доста виновни и превъзходен образец за подражателство. Те са постоянно търсещи и експериментиращи, доста любопитни и по тази причина елементарно биха влезнали в облика на Алиса от Страната на чудесата, да вземем за пример.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР