Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Водолей: Много успешен ден: днес просто ще Ви върви, Близнаци: Денят ще започне по не най-добрия начин

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.

Телец
Събитията през днешния ден ще се подреждат не изключително удачно, само че и съществени проблеми няма да има. Продължавайте със започнатото, и не бързайте да се захващате с нови действия. Помислете и сами ще се убедите, че в създалата се обстановка това е най-правилната тактичност. Старайте се да избягвате разногласия с шефовете: внезапните думи, казани в изблик на яд, дълго време няма да Ви бъдат простени. Възможни са дарове и сполучливи покупки, а не са изключени и приятни сърпрайзи, готови от околните. Вечерта е най-добре да прекарате в къщи, отлагайки светските развлечения. За пътешестване това не е най-подходящия ден, тъй като доста време ще бъде похабено.

Близнаци
Денят ще стартира по не най-хубавия метод: или ще зародят компликации в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи повратен миг. Благодарение на сполучливото стичане на събитията, ще можете да контролирате обстановката, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сърпрайзи са вероятни през втората половина на деня. Може да дойдат положителни вести или да се появят благоприятни условия да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже обвързван с взимане на значими (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак
Желанието на вашия сътрудник през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това учудване - прелестно или не напълно, за в този момент остава незнайно. Всичко ще зависи от съответната обстановка, и Вашето държание в този миг.

Лъв
Ако твърдо сте решили да се разделяте - нужния час е пристигнал. Поговорете с Вашата към този момент някогашна половинка умерено и от сърце. Не я карайте да гадае, за какво си тръгвате. Обяснете всичко в детайли и в елементи. Това ще е потребно за Вас, а и тя няма повече да позволява сходни неточности.

Дева
За Вас е наложително да бъдете внимателни през днешния ден със своята втора половинка. Много е евентуално той да си устрой малко „ събитие ” с другари, разчитайки на неявяване от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви поучават, да не се вълнувате по този мотив. Приятелите не са в курса на Вашите фамилни неща, и по тази причина вероятността от ненужни злословия е изключена.

Везни
Това е ден на доста мощно неспокойствие. Причините за него може да бъдат разнородни - от ежедневни компликации от вида на транспортни проблеми, до световно неодобрение от себе си и Вселената. Да се примирите с действителността - това е Вашата стратегия –минимум за този ден. Докато не я извършите, няма да Ви радват нито професионалните триумфи, нито комплиментите и знаците на внимание, нито каквито и да били фамилни събития. Бъдете доста деликатни при избора на книги за четене и филми за гледане. Всичко упадъчно, тъжно и трагично през днешния ден Ви е противопоказно. Търсете нещо по-весело.

Скорпион
Денят дава обещание да бъде сполучлив на практика във всяко отношение. Необходимостта да станете по-дисциплинирани, сдържани и икономични, няма да Ви се коства нещо извънредно, а и изцяло ще се съгласува с някои от главните черти на Вашия темперамент. Допълнителна значимост ще придобият въпроси, свързани с висшето обучение или поправяне на мирогледа и поддържане на престиж измежду близкото и далечно обграждане. Лесно ще примирите идеалите си с настоящата реалност. Най-добре ще е, да не си вършиме през днешния ден нови проекти.

Стрелец
Не решавайте през днешния ден всичко, вместо своя обичан човек. Той е в положение и независимо да вземе решение, а от горната страна на това може да го направи по автентичен и непредвиден от Вас метод. Използвайте още един късмет, с цел да опознаете по-добре своята втора половинка!

Козирог
През този ден ще Ви се наложи да съчетавате обичайния метод за реализиране проектите с автентичност, а на моменти и с нововъведение. Ако се ограничите с привични способи за водене на нещата, доста ще загубите, а може и да си изкарате популярност на назадничав човек и реакционер, който от чиста проба дебелоглав живее във вчерашния ден. В края на деня може да възникне нужда от система на метаморфоза на имуществото или възобновяване на способа за финансови планове. Ако се наемете да разрушите всичко едновременно, на първо време направете дребен опит.

Водолей
Много сполучлив ден: през днешния ден просто ще Ви върви. Може, да вземем за пример, да се захванете с безнадежеден план и да го доведете до ослепителен край. Или да влезете в магазина с полу-празни джобове, а да излезете с нещо зашеметяващо на смешна цена. Или да оптидете на среща със съученици, а да се срещнете с човек, който доста от дълго време мощно сте желали да видите. Точно по тази причина би трябвало да заемете дейна витална позиция. Ако стоите без работа - просто прелестно ще прекарате времето си. Ако се заемете с нещо, освен ще прекарате прелестно, само че и ще имате прелестен резултат. Изборът е Ваш.

Риби
Много рационално и рационално ще се разпореждате с всички съществуващи запаси - финанси, време, както и лични сили и познания. Днес може да договорите преференциални условия за съдействие с нови сътрудници, както и да засилите своето въздействие на отдавнашните, и дружно да реализирате някои Ваши проекти. Не бъдете прекомерно доверчиви: малко ловкост няма да Ви навреди. Възможно е превъзмогване на фамилни различия и възобновяване на връзки, които наскоро са били прекратени не по Ваша самодейност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР