Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,

...
Овен Овните днес не трябва прекалено дълго да се колебаят,
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 7 февруари 2023 г.

Овен
Овните през днешния ден не би трябвало прекомерно дълго да се двоумят, пробвайки се да оценят всички нюанси на обстановката, с цел да вземат правилно решение. По-добре е да се вслушат в мнението на брачна половинка. Възможно е той да се не напълно логически в разсъжденията си, само че в неговата позиция несъмнено има нещо.
Телец
Понякога старите неприятни привички може да съсипят живота ви. Това може да бъде пушене, податливост към ненужни конфликти с обичания чове, и кой знае какво още. Това са неприятните навици, с които би трябвало да се разделите допустимо най-бързо. Или най-малко да започнете да се пробвате да го вършиме. За да измененията привичните си порядки, е нужно време, предпочитание и доста сили, и Вие чудесно го знаете. Имате всичко належащо, и по тази причина: напред!

Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък - това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.

Рак
Ако някой го е заслужил, това сте Вие, а това значи, че ще изпитате не малко наслаждение. Дошло е време да се развличате както би трябвало, прекарвайки една чудна и луксозна вечер. Уверени сте, че има кой да заплати за това, нали? Всъщност проблем няма и да възникне, защото този някой жадува да Ви направи положително усещане. Не му пречете...

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Вие откровено не сте безразлични към рибите в морето, страшните пълзящи създания, огромните мечки, гигантските китове и хората. Готови сте да се приспособите: да ходите с велосипед на работа, да употребявате по-малко електрическа енергия, в случай че това ще помогне да се запазят всички реки, земята и океаните. Но за какво не потърсите и някои други начини да помогнете?

Везни
Атмосферата на деня подтиква към ексцентрични решения. Но с цел да реализирате това или това автентично желание, ще се наложи да се придържате към избрана дисциплинираност, а е допустимо да се наложи да пожертвате някои и други благоприятни условия. Започнатото през вчерашния ден ще има смисъл единствено в случай че се приключи до края на деня. Ако имате предпочитание за развлечения, от рано се погрижете за техническата сигурност. Любовните връзки Ви дават обещание изненади, като не всички от тях ще са приятни, изключително в случай че става дума за интимна непосредственост.

Скорпион
Май сте си прекомерно самодостатъчни, с цел да смятате някого за своя половинка! Ако би трябвало да сте почтени (поне пред себе си), думата „ половинка ” дори малко ще Ви наскърбява... Тогава може би е по- добре да живеете в уединение, щом толкоз никой не Ви е необходим? Помислете за това на мира...

Стрелец
Днес доста забавен човек няма да смъква взор от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги връзки – любовни, настоятелен или Бог знае какви. Помислете си дали в действителност това е индивидът, с който бихте желали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и смело държание да Ви заслепи до толкоз, с цел да не можете да разберете същинската му същина. Но в това време не трябва и да мислите, че крие кой-знае какви дефекти. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.

Козирог
Не би трябвало тъкмо през днешния ден да демонстрирате своята горделивост, защото това може да наруши хармонията в фамилията или с този, който обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни обстановки в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.

Риби
Старайте се по-добре да организирате своето работно място, което ще Ви обезпечи положително въодушевление в действителност през целия ден. Възможно е, да получите поддръжка от религиозни и културни институции за реализиране на Ваши креативен планове. В фамилията и любовта Ви чакат хармонични връзки. Отделете си време за къса разходка, която, даже и да е за 15 минути, ще Ви се отрази добре. И за предпочитане е, да я извършите денем, когато ще сте изпълнени с сила и възторг.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР