Овен Овни, вашият остър ум, умствена активност, независимост и способност

...
Овен Овни, вашият остър ум, умствена активност, независимост и способност
Коментари Харесай

Ето кои са късметлийските цветове за всяка зодия

Овен

Овни, вашият изострен разум, умствена интензивност, самостоятелност и дарба да реализирате концепциите си на процедура ще подсилят облеклата от червени и жълти нюанси. Но тоалетите в зелени, сини и пастелни цветове могат да предизвикат заболявания, разочарования в любовта, загуба на финанси и тежка работа.

Телец

Телецът, в противен случай, може самоуверено да носи облекла в пастелни, зелени и сини нюанси. Ще се чувствате уверени. В живота ви ще навлязат непоклатимост, деловитост, непримиримост и податливост да се наслаждавате на всеки ден. Жълтите и белите материи ще ви лишават просперитета и ще разрушат връзките с по-възрастните родственици. Такива нюанси в тоалетите дават обещание доста прочувствени разтърсвания, безпокойствие, страхове и психологични болести.

Близнаци

Лекотата, остроумието, въображението, изтънченият разсъдък на Близнаците ще подчертаят облеклата с изумрудени, морски и светли нюанси. Червените и жълтите цветове на тъканите ще лишават водачеството, независимостта, ще разрушат брака и връзките с децата, ще предизвикат компликации в общуването с околните. Ако към момента не сте сключили брак, такива облекла няма да ви разрешат да го създадете.

Рак

Бели, червени или жълти облекла ще подчертаят вашата страст, деликатност, емоционалност и пъргавина. Облеклата в зелени, сини нюанси и черните детайли от дрешника ще донесат тежка работа, горест, понижен прочувствен декор и ще обхванат насладата.

Лъв

При Лъвовете тъканите с наситени червени, жълти и светлокафяви нюанси ще донесат бляскавост, водачество, самостоятелност и мощ на волята. В същото време към тоалетите в пастелни, зелени и тъмносини палитри би трябвало да се отнасяте с нараснало внимание: те ще лишават спокойствието, очарованието и стабилността в фамилията.

Дева

Комбинациите от зелени и нежни светли цветове демонстрират естествената невзискателност, духовността на Девата, способността да вижда това, което за другите остава неусетно. Но алените, белите и жълтите материи усилват експанзията, лишават търпението, както и предизвикат ненужна импулсивност. Везни На Везните ще прибавят триумф, естетика и прелест облеклата в тревисти, сини, светлосини или розови цветове. Жълтите тоалети ще ви накарат да тичате след недостижими цели, изтощавайки се.

Скорпион

Скорпион, вашата власт, мощ и пристрастеност ще бъдат подчертани от облекла в червени, жълти и бели нюанси. Сините, зелените и пастелните нюанси в дрешника ви могат да унищожат логиката, интуицията, способността за трупане на средства и фамилията.

Стрелец

Слънчеви, винени и светлокафяви нюанси в облеклата дават най-висока духовна мощ, ускоряват искреността, практичността, издръжливостта и надеждността. Добавянето на сини, тъмнозелени и всевъзможни пастелни нюанси към дрешника ви не е желателно, защото ще ви накара да станете груби и самодоволни манипулатори. Ще се усили и вероятността да загубите публично състояние, авторитет и власт.

Козирог

Козирогът е щастливецът, който може да понесе вибрацията на черните, тъмносините и лилавите нюанси в облеклото. Тези цветове акцентират вашата вътрешна мощ, отдаденост, самообладание и устойчивост. Способността да се концентрирате, придвижването към триумфа ще бъдат подкрепени от облекла в зелени и пастелни нюанси. Но жълтите и алените тонове в облеклата могат да лишават приходи, да дадат лакомия, податливост към операции и проблеми в бизнеса.

Водолей

Водолеи, вашите стремежи, упоритости, самостоятелност и екстравагантност ще бъдат подчертани от материи в лилави цветове. Изумрудените детайли от дрешника ще покачат интелигентността. Жълтите нюанси ще попречват решаването на проблеми. Червените цветове ще изострят споровете, а белите ще донесат здравословни проблеми.

Риби

Дрехите в червени, жълти нюанси, перлени цветове са подобаващи за Рибите. Тези цветове разкриват вашата емоционалност, страст, мечтателност и вътрешна мощ. Зелените, сините или пастелните цветове в облеклата заплашват с проблеми в сърдечните връзки, алчност и даже пристрастяване към алкохола, написа Actualno.com.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР