ОВЕН Овни, днес действията ви са прекалено открити и често

...
ОВЕН Овни, днес действията ви са прекалено открити и често
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 октомври: Лоши новини за 3 зодии

ОВЕН
Овни, през днешния ден дейностите ви са прекомерно открити и постоянно неуместни за доста от близките. Това е позиция, която провокира компликации и основава напрежение на доста равнища. До известна степен имате право, само че това, което желаете, ще го постигнете.

ТЕЛЕЦ
При Телците четвъртък е ден на мъчно начало, което се свързва с желанията ви за промени. Ще ги осъществите, само че постепенно. Положението ви не е доста по-различно от това на Овните, само че вие имате различен жанр на деяние.

БЛИЗНАЦИ
Четвъртък е ден на очакванията за родените под Близнаци. Предстои ви обновяване на вътрешно и външно равнище, само че то ще настъпи последователно и постепенно след превъзмогване на редица трудности, което няма да стане доста елементарно. От другари и съдружници можете да очаквате измами и шикалкавене.

РАК
Вие в действителност сте устремени към нова реализация и промени. По всичко проличава, че желанията ви в този момент ще съумеят, само че безпокойството още веднъж ще ви тормози макар твърдото ви решение за реализиране на делата. Четвъртък бележи завършек на мъченията, само че слага въпроса за психическа резистентност и точни преценки.

ЛЪВ
Ще имате достъп до мястото, което възнамерявате да посетите, и опция да реализирате желанията си. Предварително се откажете от блъфиране и демонстрирайте неотстъпчивост. Много от вас са обезпокоени по финансов проблем и са подготвени на всичко, единствено да съумеят да решат въпроса в своя изгода.

ДЕВА
Този ден носи от дълго време мечтаното позволение на вашите финансови проблеми, свързани с работата ви. Има обаче някои условия, които е наложително да спазите, с цел да постигнете гореказаното. Избягвайте и най-малкия риск. Не демонстрирайте безстрашие – това основава усещане за неустойчивост.

ВЕЗНИ
Вашите проблеми също намират позитивно позволение в четвъртък, каквито и да са те. Не липсват трудности, само че ще ги преодолеете. За другите сфери в живота този период е друг, както и степента на достижение. По настоятелен въпроси в специалността позитивните резултати ще бъдат налице още през днешния ден.

СКОРПИОН
Четвъртък се обрисува като сполучлив ден. Имате благоприятни условия за реализиране на потребни контакти, които в доста случаи могат да завършат с придобивки за вас. Успехи ще имате и в специалността си през днешния ден, само че доста от вас подхождат прочувствено за разрешаване на разнообразни въпроси, което ще ви сътвори проблеми.

СТРЕЛЕЦ
Добър е вашият финансов късмет в четвъртък и в този момент можете да намерите позволение на въпросите, които чакат отговор. На първо място, ще получите нужната ви поддръжка от другари. Денят се свързва с пътешестване. Трудности можете да очаквате при осъществяване на действия, свързани с административни решения. Ще загубите план от мудността им.

КОЗИРОГ
За родените под Козирог четвъртък е ненадейно сполучлив ден. Все отново огромна част от триумфа ще се дължи на вашите контактни условия. Съществува известна заплаха от дезориентация, провокирана заради неправилни оценки, и това може да помрачи вашия триумф. Преценявайте трезво действителните условия и реагирайте по съответен метод.

ВОДОЛЕЙ
Днес Водолеите са възпрепятствани за решителни дейности. Проблемът се свежда най-вече до личностната ви настройка през днешния ден, върху която значително давление оказва домашната конюнктура. Въпреки всичко множеството от вас ще бъдат както постоянно с задоволителен професионален потенциал, с цел да извършат потребни дейности, които ще им донесат нужното самопризнание.

РИБИ
Емоционалността надвива през днешния ден у вас и ще ви сътвори настоятелен компликации. Освен това изоставяни проблеми непрекъснато ще излизат на напред във времето и ще способстват за раздвояването ви. При някои от вас е необходимо пътешестване и може би ще решите таман през днешния ден да го извършите. Добри благоприятни условия основават контактите с приятелите през днешния ден. Най-важно е да не връщате мисълта си обратно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР