Овен Овенът е купонджия и когато празнува иска да е

...
Овен Овенът е купонджия и когато празнува иска да е
Коментари Харесай

Вижте как зодиите ще прекарат Коледа

Овен

Овенът е купонджия и когато чества желае да е на равнище. Ще си купи нови красиви облекла, ще предложения тайфата и ще пирува до зори. Знаем, че обожавате празненствата, само че въпреки всичко се отдайте и на малко по-спокойни занимания в компанията на твоите близки. Може пък да ви хареса.

Телец

Празниците за вас са време за отмора и излежаване на дивана. За тази цел ще ви трябват комфортни облекла за прелестно излежаване, купа с пуканки и лакомства и чаша парещ шоколад.

Близнаци

Сигурни сте, че няма да сте щастливи, в случай че просто си останете вкъщи за празниците. Близките ви обаче няма да са прекомерно разчувствани от вашите проекти – въпреки всичко вие в никакъв случай не сте вкъщи за Коледа. 

Рак

Опаковали сте подаръците си още през август, организирали сте всички празнични мерки през септември, тъй че в този момент може само да си почивате и да се наслаждавате на аромата на печени коледни сладки.

Лъв

Не можете да си визиите Коледа без коледни пуловери, декорация, маратони с коледни филми и всичко останало в този дух. Знаем, че обожавате празниците и в случай че можете бихте прекарали целия месец, облечени като Дядо Коледа.

ВИЖТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР