Овен Обстоятелствата днес ще са прекалено неясни. Това е знак

...
Овен Обстоятелствата днес ще са прекалено неясни. Това е знак
Коментари Харесай

Хороскоп за 8 декември: Три зодии ще вземат важни решения днес

Овен
Обстоятелствата през днешния ден ще са прекомерно неразбираеми. Това е знак да не предприемате никакви дейности. Рискът ще е прекомерно огромен.

Телец
Това е ден, в който изцяло инцидентно и ненадейно може да се влюбите. Не търсете логичност. В тези феномени тя отсъства.

Близнаци
Този вторник внимавайте какво говорите. Дори да кажете нещо с най-хубави планове, то напълно инцидентно може да обиди съществено някого.

Рак
Това е ден, в който да се свържете със своите остарели и обичани другари. Друг път не допускайте да има толкоз дълга разлъка сред вас.

Лъв
През този ден няма да сте доста уверени в дейностите си. Истината е че няма причина за това. Запазете стремежа си.

Дева
Това е ден, което ще би трябвало да извършите някои промени. Малко повече дисциплинираност ще е потребна за делата и престижа ви.

Везни
През този ден не се разстройвайте поради дребен крах. Склонни сте да му придадете повече значимост, в сравнение с заслужава.

Скорпион
През този ден не се изкушавайте да се поддадете на разрушителното въздействие на завистта. Това ще отнеме доста от ресурсите и времето ви.

Стрелец
Това е ден, в който ще може да се чисти пред съвестта си. Направили сте всичко по силите си - остава единствено да чакате резултат от дейностите ви.

Козирог
Това е ден, в който да не бързате да се включвате в съмнителни покупко-продажби. Направете всичко допустимо, с цел да забавите отговора който си желае от вас.

Водолей
През този ден е добре да разчистите сметките с тези на които дължите нещо. Наближава края на годината е хубаво да се изчистите от отговорностите си.

Риби
Този вторник ще сте настроени уверено. Най-важното ще бъде да запазите този порив за по-дълго време.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР