Овен Oбикновено никого не молите за помощ, и също така

...
Овен Oбикновено никого не молите за помощ, и също така
Коментари Харесай

Хороскоп за събота, 26 ноември 2022 г.

Овен
Oбикновено никого не молите за помощ, и също по този начин Ви е много мъчно да я приемете. Ако се наложи, по-късно сами на себе си ще би трябвало да обяснявате, за какво не сте се справили сами, въпреки че сте прегледен образец за отговорност и даровитост. Само че не е зле да осъзнаете, че не сте всесилни, а и в последна сметка известна доза смиреност понякога няма да Ви навреди. Ваш ред ли е?... Възможно.
Телец
Не икономисвайте силите си, с цел да се подготвите за идващите няколко дни. Ситуацията ще претърпи някои промени и евентуално ще се досетите за това, което Ви следва. Само че за безпокойствие няма аргументи - просто се убедете, че сте прочувствено готови за решението на тези задания. Въображението Ви рисува доста по-страшни картини от тези, които в миналото биха могли да станат действителност, та за какво не започнете да мислите по-позитивно?

Близнаци
Имате доста изостанала работа и не е зле, до колкото е допустимо, да се оправите с част от нея. През днешния ден връзките Ви с обичания човек са непредсказуеми. Постарайте се, да се концентрирайте в своите усеща. Може би не би било зле да отидете дружно някъде на отмора. Малко сте преуморени и малко настинали, а това ще Ви донесе общо неразположение и потиснатост. Втората половина на деня е отлична за развлечения.

Рак
Вашият персонален живот през днешния ден ще претърпизначителни промени, само че напълно не се знае в каква посока. Това следва да решите Вие, само че не в този момент, а откакто мине задоволително дълъг интервал от време., когато резултатът от сегашните действия, ще може да Ви се разкрие изцяло.

Лъв
Вашите остарели и правилни другари желаят, довечера да прекарате времето с тях. За страдание на Вас ще Ви се желае да приемете друго, доста примамливо предложение в безусловно нова и забавна компания. Единственият метод да убиете с един изстрел два заека е, да си отделите повече време и сили, с цел да съумеете и тук и там. Ще съумеете ли да се справите с това? Разбира се! Нима има място за подозрение?

Дева
Мероприятията, ориентирани към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време шанса ще Ви съпътства: може Вас персонално, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени затруднения. Не са изключени остри спорове с хора от ежедневното Ви обграждане: спътници, събеседници, другари, сътрудници или близки. Стремейки се към автентичност, не забравяйте да се придържате към набелязаните дружно с сътрудниците тактики.

Везни
Колкото и да Ви се желае, да се отнесете със състрадание към някого, на процедура не са Ви останали нито почитание, нито състрадание към този съответен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв метод на всички Ваши познати. Предстои Ви прелестен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я скапе.

Скорпион
Днес ще Ви бъде мъчно да се решите на някаква виновна крачка във Вашия персонален живот, която няма да го промени до неразбираемост, само че въпреки всичко ще внесе няколко нови щриха...Постарайте се да извършите по този начин, че измененията единствено да зарадват Вашия обичан човек.

Стрелец
Далечните страни са това, което мощно притегля представителите на Вашия знак. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде някой или нещо, което да Ви припомня за далечните места, които харесвате. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък за ненадейно посещаване, безусловно се възползвайте.

Козирог
Готови сте за промяна на темпото си на живот и за забележимото му ускорение? Това е хубаво, тъй като пред Вас бързо и ненадейно ще се открият благоприятни условия за израстване, а няма да Ви се желае да изпуснете нито една от тях. Разбира се, опциите с нищо не могат да ни бъдат в помощ, в случай че не знаем какво да вършим, само че за Вас това не се отнася. Поздравления! Това значи „ да се окажеш на нужното място в нужното време ”....

Водолей
През този ден няма да Ви бъде мъчно да достигате преследваните от Вас цели, само че да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, би трябвало да бъдете прозорливи, в случай че сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите проекти и реализация на очакванията Ви, а също и в случай че имате общи финанси. Опитайте се да си върнете задълженията, тъй като другояче идващите наколко седмици ще прекарате според от своите кредитори. В реализацията на проектите може да очаквате помощ от жена.

Риби
Отдавна е към този момент време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя дрешник и помислете за частичната му смяна. Какво неприятно би имало, в случай че се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во от ден на ден се приближава към естественото, само че това напълно не значи, че всичко е минало. Неприятен проблем може да скапе настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте - може би повода е във Вашето омаловажаване на казуса. Днешният ден не дава обещание нещо свръхнеобичайно, в случай че не се опитате да си го осигурите благодарение на интензивно търсене на завършения. Днес са вероятни кратни пътувания с делова или персонална цел. Днес обстановката напълно не е оптимална във връзка с парични средства.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР