Овен – Новолунието се провежда в сектора на любовта и

...
Овен – Новолунието се провежда в сектора на любовта и
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – четвъртък – 28 юли 2022

Овен – Новолунието се организира в бранша на любовта и децата, тъй че в случай че сте необвързани, възможностите да започнете нова любовна история са доста огромни, още повече че Марс, вашият шеф, също взе участие и ви кара да предприемете дейности.

Телец – Новолунието в бранша на дома и фамилията мощно акцентира потребността ви от обич, да имате до себе си някой, който ви дава прочувствена сигурност и непоклатимост, някой, който извършва някои от желанията на душата ви. Това е времето, когато чувствителността се покачва.

Близнаци – Днес може да се случи нещо ненадейно. Бройте до петдесет в себе си, когато вземате значимо решение и не действайте импулсивно. Новолунието оказва забележителен и незабравим резултат върху интимния, полов живот.

Рак – Новолунието се организира точно във финансовия бранш и може да предложи шансове и благоприятни условия да подобрите приходите си. Според дневния ви хороскоп звездите наподобяват на кръстопът в сърдечните каузи. Не би трябвало да бързате с решението, тъй като доста добре знаете: всичко ново е единствено за три дни.

Лъв – Новолунието във вашия знак през днешния ден ви прави извънредно бързи и импулсивни, само че в доста добър смисъл. Днес ще съумеете във всичко. Доверете се на инстинктите си, следвайте пътя, маркиран от интуицията ви.

Дева – Възможно е през днешния ден да се ядосате на тези хора, които не желаят да си правят работата, а се пробват да я трансферират на вас. Не сте склонни да вършите работата на някой различен. За вас това е интервал на интроспекция, медитация, отдръпване за разбор.

Везни – Със силата на новолунието в Лъв през днешния ден вие слагате завършек на остарял случай и най-сетне още веднъж можете да се концентрирайте върху бъдещето. Сега можете да предприемете огромни стъпки към реализирането на вашия проект. Тази планетарна позиция демонстрира доста благополучен интервал за вас и в любовта.

Скорпион – Това новолуние в Лъв ще ви накара да решите да слезете в дълбините на вашето създание, да участвате в проучването на мистериите на живота, да търсите отговори на екзистенциални въпроси, да откривате секрети.

Стрелец – Новолунието в Лъв ви прави в действителност горещи, през днешния ден усещате, че силата ви се връща на хиляда %. Възползвайте се от тази огромна мощ, която гори във вас в този момент, и приложете проект, както в персоналния си живот, по този начин и в работата.

Козирог – Много промени могат да изнервят Козирозите, които се стремят към непоклатимост. Особено в случай че позволите на външни сили да ви заловен и повлекат. В тази смяна обаче има доста положителни неща. Опитайте се да видите опциите, присъщи на това!

Водолей – Днес има новолуние в знака Лъв, което значи ново, щастливо начало за вас, на доста персонално равнище. Дава опция да се социализирате повече, да създадете нови запознанства, нови другарства. През идващия интервал можете да реализирате своите фантазии, стремежи и очаквания.

Риби – Това е доста положително време да отворите очите си посредством нематериалност и познания на високо равнище. Нови правила и нова философия могат да пуснат корени в живота ви и имате страховит късмет да видите света по друг метод, да преживеете откровения.

Съветите на Фортуна

Не се занимавайте с дейна активност, не започвайте нови планове. П
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР