Овен Нови начинания Стараете се да бягате от чуждите проблеми

...
Овен Нови начинания Стараете се да бягате от чуждите проблеми
Коментари Харесай

Скорпионът ще получи пари, а Близнакът и любов

Овен

Нови инициативи

Стараете се да бягате от непознатите проблеми даже когато можете да помогнете. Ще се наложи да го извършите, тъй като и вие ще разчитате на нечия поддръжка. Някои от вас ще подпишат документ, обвързван с значима инвестиция. Предстои решаването на въпрос за нов офис и активност. През този интервал можете да се впуснете в нови инициативи. Ще имате благоприятни условия за разширение на бизнеса. Ще бъдете ангажирани с разрешаването на доста неща, които не подлежат на отсрочване. Ще би трябвало да извършите периодите, които сте поели.

Родените в знака ще имат сериозен спор с хора от висок пост, който няма да приключи в тяхна изгода. В сряда очаквайте прелестно посещаване от хора, които са изпълнени с положителни мисли за вас. Ще получите покана за другарски ваучър. Родените през април от дълго време подозират невярност на половинката, само че в този момент има възможност разочарованието да бъде по-голямо.

Телец

Гледайте по-реално

Трябва да се научите да гледате на събитията по-реално, а не да фантазирате, да я карате по-спокойно, а не да се палите. Вие сте прекомерно проведени и вашата просветеност ще ви помогне да постигнете неща, към които се стремите. Добре преценете опциите си, не надценявайте, само че и не подценявайте враговете си. Много от вас ще се срещнат с забавна персона, която ще изиграе позитивна роля в деловия им живот. Във вторник се постанова да решавате незабавен проблем.

В четвъртък непредвиден диалог ще стане причина за мъчно споразумяване на значим документ. През тези дни ще бъде добре да мислите повече, преди да говорите. Така ще се предпазите от много огромна тягост. Ако съумеете в това, ще можете умерено да преминете интервала под знака на хармонията. Много от вас ще стартират курсове за работа с контракт в чужбина. Важен настоятелен диалог ще ви покаже вероятности.

Близнаци

Пари и обич

Парите и любовта няма да ви липсват. Очаква се начало на нова реализация. Уверено и самоуверено вървете напред. Никой не може да спре възхода ви, в случай че вие самите не го извършите. Сега би трябвало да изплувате дефинитивно на повърхността, тъй като дните ви са мощни и не трябва да губите възможностите си. Тези, които се занимават с издателска активност, ще имат триумфи.

Страстна и рискова извънбрачна връзка може да ви извади отвън релси и да разстрои дните ви. Макар и мъчно, много от вас ще се доберат до истината за сътрудник, който е работил подмолно и с интриги е целял да заеме мястото им. Някои от Близнаците ще имат компликации към огромна покупка. През тези дни имате благоприятни условия да се измъкнете от въздействието на ваш сътрудник. Разбирате, че би трябвало да сте по-силни. Ще се наложи да попътувате макар нежеланието ви. Но едно от тези къси пътувания ще ви донесе непредвиден шанс.

Рак

Побеждавате след битка

Заетите със личен бизнес би трябвало да са изключително деликатни. Не бива да пропускате нито една дума, да не закъснявате за нито една среща. Точността и прецизната работа ще работят за вас. Трябва да премислите още един път, и то доста добре, дали се постанова тъкмо в този момент да давате огромни пари за инвестиции. Очертава се дълга битка, в която ще успехите, стига да не позволите да ви разколебават за нещо, което ви е ясно отдавна. Успех чака родените в знака, които имат изпити и изявленията за работа.

Доста от вас ще се усещат напрегнати от проблемите, които ще ги връхлетят. Това не се отнася за родените през юли. През тези дни се придържайте към истината. При родените през юни се обрисуват благоприятни условия за сключване на спогодби и контракти, които и в този момент, и в бъдеще ще изиграят позитивна роля за тях. В понеделник и четвъртък ви чака натоварена стратегия, на следващия ден - покана за забавление.

Лъв

Важни диалози

Родените в знака ще имат благоприятни условия за нови персонални придобивки. Ще имате приятна изненада от деца. Още в понеделник ще решите или напряко ще подготвите подписването на документ, обвързван с път. Макар в интервала да има персонални празници на ваши другари, някои от вас няма да се разминат с проблеми. Те няма да са съдбоносни, ще отминат и вие ще се почувствате добре, само че въпреки всичко имайте поради, че ще се наложи да полагате старания. Предстоят ви значими диалози, свързани с вашата работа и бъдеще.

Ако нещо ви тормози в тях, мислете, в случай че желаете да печелите повече. Пазете се да не попаднете в примката на светла персона, която ще се опита да се меси в персоналния ви живот. Всичките й приказки за мощни пристрастености, а и обещанията й са като балони. Бъдете деликатни с интимните си сътрудници. Вече идват предложения или обмисляте Нова година. Дано да отделите време за тези диалози. Решавате въпрос за по-голяма покупка.

Дева

Промяна в метода на работа

Ще получите уведомление, обвързвано с работата ви, което ще стане причина да се посъветвате с експерт. В четвъртък очаквайте значим документ. Ще се наложи да извършите бърза смяна в метода си на работа. С повече еластичност и разсъдък ще се справите с всичко, което ви тормози в бизнеса. Ще можете да уредите настоятелен, финансови и публични каузи. Ще се радвате на неща, които сами сте възнамерявали и осъществили. Там е силата ви - сами да управлявате живота си.

На ненадейно приятелско събиране на следващия ден или в петък можете да срещнете нова обич, само че в случай че сте необвързани, деликатно избирайте интимния си сътрудник. На светско събиране може да научите значима за вас персонална информация. През тези дни ще имате време за себе си. Ще имате предпочитание да понапълните дрешника си. Приятни предложения за всемирски събирания. Очаквате естетика и много от вас ще я имат.

Везни

Дръжте крепко бизнеса си

Въпроси за парцел и завещание ви основават проблеми, само че е пристигнало времето, когато ще се вземат решение по-спокойно. Поне вие се постарайте да бъде по този начин. През тези дни би трябвало да държите бизнеса в ръцете си. Изпипвайте детайлно нещата си. Проверете документите си. Един спор в сряда или четвъртък ще ви вбеси. Имайте към този момент едно мислено за индивида, с който спорите.

Ако сте родени през септември, имате късмет за смяна в работата си, би трябвало да прецените нещата. През седмицата ще имате доста положителни благоприятни условия за изяви. Успехът няма да закъснее, само че се вглеждайте по-дълбоко в себе си. Някои от Везните ще научат за невярност, ще ги заболи, само че какво да се прави - и това се случва. Не бива да вземате крайни решения под напора на възприятията и обидата. Проведете сериозен диалог с колегата или обичания и сами преценете по какъв начин да постъпите. В петък ще идете на приятелско събиране. Бъдете дипломатични и по-разсъдливи.

Скорпион

Допълнителни пари

В понеделник макар вашата натовареност би трябвало да проведете сериозен диалог с сътрудник, който има огромни проблеми. Вие самите ще имате опция за спомагателна работа и спомагателни хонорари. Родените в знака би трябвало да са по-внимателни и да си пазят от падение и неприятни рухвания. Някои имат предпочитание за покупка на нов дом, на въпросът може да се позволи единствено в случай че добре си вършиме сметките. В деловата си активност не трябва да се предоверявате на никого. Гледайте си работа и делата ви ще са в ред.

Неочаквано предложение за доста преференциална покупка ще изненада мнозина Скорпиони. Пари няма да ви липсват през тези дни. Не бива да се вълнувате от приказки по ваш адрес - всичко ще премине. Пазете се от " другари ". Близнак ще се опита да ви прикотка, само че не го позволявайте, в случай че не желаете непрекъснати разправии. В четвъртък и петък ще разпускате с родственици и сътрудници.

Стрелец

Някой пробва да ви заблуди

Онези, които са на заплата, да не влизат в разногласия с шефовете си. В петък ви чака прелестен път. На тези от вас, които са в персонална година 5, се постанова да внимават в приказките си. Бъдете по-пестеливи с думите, тъй като единствено една непремерена може да провокира скандал. Очаквайте положителни приходи. Не бива да се отказвате от препоръките на експерти.

През тези дни би трябвало да сте доста деликатни при основаването на нови контакти, свързани с вашия бизнес. Една персона може да ви заблуди - доста приказки, доста обещания, популяризира се като способна, осведомена и действена, само че всичко си остава единствено в областта на приказките. Ако въпреки всичко с нещо ви е завладяла, проведете свое следствие, позаинтересувайте се за този човек и нещата ще се изяснят. В петък се пазете от приложимост на алкохол, тъй като може да предизвикате здравословни проблеми. Очертава се битка, само че и ново начало.

Козирог

В положителни позиции

През интервала сте в доста положителни позиции, тъй като пред вас е триумфът, а с вас - шансът. Важен диалог на следващия ден или в понеделник ще ви даде частична визия по какъв начин ще се развие по-нататък възходът на вашата кариера. Бъдете по-въздържани в приказките си, от време на време мълчанието е по-силно против нападките. През тази седмица с тъга разбирате, че не всички, които са се препоръчвали за ваши другари, са били откровени. Не влизайте в разправии, само че и не ги допускайте покрай себе си.

В сряда следобяд ще имате диалози, които ще ви осветлят по въпроси, свързани с ваш сътрудник, който не играе доста на чисто. Проверете нещата. В персоналния ви живот събитията се подреждат добре за вас - заздравявате връзката си и стартирате да кроите проекти. В четвъртък или петък ви чака пътешестване. Някъде по пътя ще се срещнете с хора, които ще желаят да възнамеряват бъдещите си настоятелен проекти с вас.

Водолей

Поправяте остарели неточности

Не допускайте застоял живот. Вашият еластичен разум и дипломатичност ще ви оказват помощ доста през този интервал. В четвъртък ще бъдете прелестно сюрпризирани от поканата за посещение на ваши сътрудници и другари. Повечето от Водолеите ще бъдат задоволени материално. Една разлъка ще окаже позитивно влияние върху вас. Родените в знака да тушират проблемите с родителите си и да се освободят от подправени другари. Ще получите благоприятни условия за нова работа. Новина отдалече ще ви направи доста сигурни в бъдещето.

Бъдете по-внимателни към здравето си. Носите заряд - използвайте го. Предполага се, че сте анализирали остарели неточности и че ще се постараете да не ги повтаряте. Те могат да причинят проблеми в работата ви. Критикувайте по-малко и не се поддавайте на желанието си да командвате всичко и всички към вас. Много значимо е да стъпите крепко на земята.

Риби

Приятни изненади в бизнеса

Очакват се позитивни изненади в бизнеса, които ще станат причина да увеличите приходите си. Внимателно подписвайте документи във вторник и петък. Деловите срещи ви изморяват, само че въпросите би трябвало да се вземат решение. Въпреки умората и напрежението доста от вас ще стартират нови инициативи. Те ще им вдъхнат убеденост и ще им оказват помощ да вървят напред.

Трудностите, които ще имат родените в знака, е допустимо да са свързани със здравето. Мартенските Риби не трябва да се опасяват да се освободят от нелоялните си другари. Каквото и да ви се случи, не унивайте, по принцип това е седмица на напредък. Единствено вие можете да я неуспехите. В персоналния си живот очаквайте приятни изненади. Не сядайте зад кормилото след алкохол. В петък вечерта ще бъдете център на внимание, ще се радвате на дарове и с положително въодушевление ще завършите тази натоварена седмица.

Източник: Сега.бг
тагове скорпион пари близнак любов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР