Овен – Необходимо е да запазите емоционалното си равновесие. Този

...
Овен – Необходимо е да запазите емоционалното си равновесие. Този
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – вторник – 16 август 2022

Овен – Необходимо е да запазите прочувственото си равновесие. Този ден не е изключително удобен за връзка с други хора. Общуването може да ви натовари и донесе негативен заряд.

Телец – Почти целият ден може да е стресиращ за вас, само че няма от какво да се притеснявате, тъй като ще можете да поправите нещата. В работата може да има доста стрес и закъснение на програмата, само че не със обилни последствия!

Близнаци – През днешния ден ще изпитате смесени усеща, които ще оформят във вас един вътрешен под напрежение монолог. Трудно ви е да претеглите и отсеете всички преимущества и дефекти и изпадате в съмнения.

Рак В региона на работата може да допуснете някои неточности, защото сте затруднени с концентрацията, тъй че бъдете доста деликатни! Във финансово отношение шансът може да ви се усмихне минимум там, където очаквате!

Лъв – По финансови въпроси е нужно да бъдете и извънредно деликатни, и да се пазите от измамници и подправени схеми. Също по този начин не е нужно да разчитате на обещана помощ. Бъдете търпеливи, тъй като всички проблеми ще би трябвало да решавате независимо.

Дева – Във всичко бъдете рационални, не действайте под въздействие на страстите. Не се опасявайте да поемете отговорност – можете сполучливо да се справите със отговорностите си. Продължавайте да живеете с фантазиите си, само че полагайте повече старания, с цел да ги превърнете в действителност.

Везни – В някакъв миг може да станете много упорити и с преобладаващо държание над другите, да желаете да придобиете надзор над тях, само че скоро ще го преодолеете, заради вашата доброжелателна и ведра персона!

Скорпион – Внимавайте да не преминете тънката граница на персоналните взаимоотношения, които така и така са на път да се пропукат. Снижете възприятието си за благосъстоятелност и се помъчете да се извършите с естетика.

Стрелец – Днес при вас може да се забележи блян да блеснете пред противоположния пол и предпочитание да се визиите в по-добра светлина. Силното физическо привличане към някого ще ангажира мисълта ви през целия ден.

Козирог – Излишната сила няма да ви остави спокойни. Ще ви води мимолетното въодушевление. Неочаквано за вас може да се решат някои въпроси, които от дълго време са ви измъчвали. Избягвайте да се държите екстравагантно.

Водолей – Може да ви се открие добра вероятност, само че само от вас зависи по какъв начин ще я възприемете съгласно моментното си въодушевление и дали ще се възползвате от нея. Често обичате да вършиме противоположното на това, което се желае или чака от вас.

Риби – Внимавайте с кого се събирате през днешния ден, тъй като общуването с несъответствуващ човек ще окаже отрицателно въздействие върху възприятията ви и ще повлияе върху настроението ви, което така и така не е доста устойчиво.

Съветите на Фортуна

Рисков и рисков ден. Днес са настоящи поговорките: „ Седем пъти премери, веднъж отрежи “ и „ Всичко, което не ни убива, ни прави по-силни “. Лесно може да се изпадне под непознато въздействие. Възможни са натравяния, контузии, напрежение на работното място или вкъщи. Ако сте алергични, не излизайте без медикаменти. Не се доверявайте на примамливи оферти. Бъдете устойчиви на съблазни и изкушения, провокации. Да се изб
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР