Овен Не всичко върви както сте очаквали. Но това не

...
Овен Не всичко върви както сте очаквали. Но това не
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 октомври: Лош ден очаква няколко зодии

Овен
Не всичко върви както сте очаквали. Но това не е причина да се разстройвате, тъй като се появяват нови благоприятни условия, за които даже не сте мислили преди. Способността за бързо взимане на решения ще бъде потребна. Докато другите към момента мислят, вие вървите напред, тъй че постигате доста.

Телец
Денят е подобаващ за разискване на значими въпроси. Всякакви договаряния ще вървят добре. Интуицията ви оказва помощ бързо да се откри метод към всевъзможни обстановки и хора. Не всичко става елементарно, само че пречките по пътя няма да ви спрат.

Близнаци
Хората към вас могат да се изнервят, да се тормозят и безпокоят за дреболии. Независимо от събитията, вие успявате да запазите хладнокръвие и да вземете вярното решение.

Рак
Не отлагайте нещата дълго време. Денят ще бъде удобен, отличен за решение на значими въпроси. Вечерта е подобаваща за среща с другари или сантиментална среща. Вероятни са приятни изненади.

Лъв
Приятен ден, лек и въодушевяващ. Вярно е, че би трябвало да работите интензивно, с цел да постигнете задачата, само че звездите са на ваша страна, тъй че всичко ще се получи. Бъдете по-активни. В персоналните връзки са вероятни промени към по-добро, което ще бъде приятна изненада за вас.

Дева
Чувствате се доста по-уверени и по-спокойни. Интуицията споделя, че е пристигнал моментът за някои значими стъпки, за съществени инициативи. Не пропускайте момента. Избягвайте празните приказки, разногласия и дългите диалози.

Везни
Не всичко ви се получава елементарно, само че не бързайте. Понякога е мъчно да вземете верни решения, да се ориентирате в обстановката. Но можете просто да изчакате малко. Вероятни са изненади, в това число сантиментални .

Скорпион
Опитайте се да избягвате да сте покрай хора, които подлагат на критика безусловно всичко и всички, и виждат живота в най-тъмната светлина. Днес такива хора елементарно могат да ви скапват настроението. Много по-полезно е да прекарвате време с тези, които ви вършат щастливи и ви въодушевяват!

Стрелец
Въпреки че денят се оказва извънредно претрупан, не се чувствате изтощени. Имате толкоз доста сила, че можете да преместите планини. Има късмет да извършите доста потребни неща, да разрешите проблемите, които са зародили по–рано.

Козирог
Хората харесват вашата непримиримост. Много от тях схващат, че е по-добре да бъдете другари и да си сътрудничите, в сравнение с да се състезавате. Отношенията с околните не постоянно са лесни; от време на време пораждат разногласия за дреболии. Но вие успявате да изгладите острите ръбове.

Водолей
Страхотен ден за вдишване на сложни и виновни задания. Можете да се върнете към нещо, което преди не се е получавало; този път имате късмет да съумеете. Често шансът идва самичък в личните ви ръце, попадате в точното време на вярното място.

Риби
Днес не сте подготвени да бъдете дейни или може би въобще не желаете да работите. Но можете да останете вкъщи, с цел да натрупате сили и ентусиазъм, или да извършите някои превантивни процедури.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР