Овен Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим

...
Овен Не трябва днес да разчитате прекалено на своя любим
Коментари Харесай

Хороскоп за понеделник, 27 ноември 2023 г.

Овен
Не би трябвало през днешния ден да разчитате прекомерно на своя обичан човек, даже да е доста виновен и благонадежден. Нека всичко, което може да зависи от Вас, да зависи в действителност единствено от Вас, тъй като другояче ще бъде огромна вероятността да сгрешите и да се получи напълно не оня реаултат, който бихте желали.
Телец
Макар че някои свои проекти нама да съумеете да реализирате, като цяло днешния ден, като цяло, ще бъде сполучлив. За благополучие, ще намирате за себе си нови благоприятни условия, и по тази причина ще съумеете да постигнете това, за което другите могат единствено да мечтаят. Ще се появи опция да осъществите нещо, което от дълго време сте замислили, само че е изглеждало неизпълнимо. Ако сте уверени в себе си, ще съумеете да решите доста персонални проблеми. Не се отхвърляйте от посещаване на всемирски мероприятия, защото денят е подобаващ за нови запознанства и начало на връзки.

Близнаци
Днес Вашият обичан човек ще бъде доста раним и схватлив, което много ще усложни за Вас процеса на другарство с него: ще се наложи непрекъснато да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и изобщо да му оказвате всякаква морална поддръжка. Това ще се окаже не елементарно, само че належащо.

Рак
Днес ще разберете, че това, което в този момент се случва в връзките с Вашия обичан човек, е много друго от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава очевидно да изказвате отчаяние по този мотив: допустимо е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Не бързайте, тъй като неизбежно ще допуснете неточност. Не би било ненужно да си спомните, че от време на време човек би трябвало да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с доста задачки едновременно, да зарежете започнатата работа на средата, единствено с цел да превключите на друго интересуващо Ви занятие, а по-късно и него да отложите. Но в случай че сходна променчивост в работата Ви е непростима, в персоналния живот ще сътвори доста напрегната обстановка. Не дразнете околните си хора със своите нелогични дейности.

Дева
Не се застоявайте в къщи - свежият въздух ще Ви е от изгода. Като цяло денят е подобаващ за пътувания, екскурзии и деен отдих. Новите запознаства ще бъдат преди всичко с другарски темперамент. Ако желаете връзките да се развиват в сантиментално направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за демонстрация на самодейност. В краен случай се ограничете с подмятания. В общуването със своите близки се придържайте към убеден звук и бъдете вежливи, само че настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Енергични сте и сте настроени по-критично, в сравнение с предствителите на другите знаци на Зодиака, и по тази причина триумфите, които ще постигнете, ще са обилни. Само че има риск да не Ви стигнат силите в най-неподходящия миг. Ако желаете да избегнете това, придържайте се към рационален темп и избягвайте претоварвания. Това е прекрасен ден за деен отдих, занимания със спорт и танци. Възможни са нови запознанства: привързаността за в този момент е мимолетна и повърхностна, само че с времето връзките ще станат по-сериозни и дълбоки. Вечерните развлечения може да костват по-скъпо, в сравнение с очаквате. Старайте се, да контролирате разноските.

Скорпион
Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.

Стрелец
През този ден ще намерите отговора на измъчващ Ви въпрос, обвързван с вашите връзки, на напълно ненадейно място. Възможно е, да погледнете във вестника на някой сателит в трамвая. Може да чуете следващия рекламен слоган. Въобще - бъдете по-внимателни: подсказката е напълно близко!

Козирог
Днес Вашият обичан човек ще изиска да вложите най-много старания, с цел да можете дружно да решите някакъв проблем. Ако не положите тези старания, решаването ще бъде много по- комплицирано, а значи, че и във вашите връзки ще има някакво напрежение.

Водолей
Влиянието на отрицателните трендове ще бъде изключително видимо в областта на персоналните взаимоотношения: събитията през този ден въобще няма да способстват нито за взаимното съгласие с обичания човек, нито даже за обикновено и безконфликтно другарство. Достатъчно сте търпеливи, само че все-пак от време на време губите надзор, а това се случва нормално в миг, когато Вашата „ половинка ” е подготвена да послуша гласа на разсъдъка и да направи отстъпки. В резултат се стига до следващата препирня... в случай че по този начин меко назовем абсурда. От позиция на финансите, денят е сполучлив. Възможни са и парични приходи, скъпи дарове, и многообещаващи оферти.

Риби
Днес ще съумеете по-добре да контролирате своето време. В живота Ви стартира интервал на по-плътно и качествено другарство с обкръжаващия Ви свят, а това ще Ви донесе възприятие на задоволство. При това състояние ще можете съществено да се замислите за нещата, които Ви пречат. Обърнете внимание на това, по какъв начин се отнасят към Вас близките. Възможно е да намерите някои значими неща, които да Ви подскажат, по какъв начин може да намерите недостигащите детайли в главоблъсканицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР