Овен Не се противопоставяйте на мнението на вашите колеги. Днес

...
Овен Не се противопоставяйте на мнението на вашите колеги. Днес
Коментари Харесай

Хороскоп 15 март: Големи проблеми за две зодии

Овен
Не се противопоставяйте на мнението на вашите сътрудници. Днес няма по какъв начин да ги убедите да одобряват вашето мнение по подхванатите промени, които желаете да преустановите, тъй като смятате, че внасят безпорядък в работата ви. Постарайте се да не планирате вложения. Вглъбете се и ще се справите сполучливо с всичките си задания. Прекаленото вглеждане в минусите на обичания не ви е от изгода, тъй като няма идеални хора. Можете да се обречете на самотност. Не бива да критикувате колегата си в най-интимния миг. Сексът няма да ви сътвори приятност.

Телец
Успехът е с вас през целия ден, в случай че не взимате крайни решения. Не се опасявайте, че може да не извършите плануваните задания. Начинанията са сполучливи и ще ви донесат доходи и нови оферти. На работното място бъдете деликатни. Всеки опит да се заяждате, да критикувате и да иронизирате сътрудниците си е във ваша щета и вреди на престижа ви. Семейните дами да чакат проблеми. Ако не сте фамилни и имате запознанство, не бързайте да се влюбвате от първата среща. Не се опитвайте да преодолеете проблемите, като приласкаете обичаните си в леглото- може да нямат предпочитание за секс.

Близнаци
Вслушайте се в гласа на интуицията си, която постоянно ви дава правилните препоръки. Начинанията ще бъдат сполучливи, само че не бързайте да поставяте началото им сутринта, а изчакайте следобеда. Приходите са ви обезпечени. Не самохвалствайте и не дразнете хората от обкръжението си като изтъквате непрекъснато триумфите си. Жените да не пропущат опцията за запознанство и за сантиментални завършения. Чарът ви покорява мъжете и може да се трансформира при започване на невярност. Склонни сте да се впускате в прекарвания с разнообразни сътрудници.

Рак
Професионалните ви проекти ще се развият съгласно вашите упования. Усилията ви да приключите дилемите си до края на работния ден ще бъдат оценени. На работното си място не прекалявайте с претенциите към вашите сътрудници и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на престижа си и рискувате да си създадете врагове. Отдалечили сте обичания си и страдате, тъй като се чувствате самотни. Направете крачката към изясняване на връзките, изключително в случай че отговорните сте вие, благи дами. Не пропускайте да се извините.

Лъв
От сутринта за изненада на всички се оказва, че жънете триумфи в материално отношение, които ще ви донесат ненадейно високи доходи. Оптимистичната настройка ви носи изгода. Професионалните ви триумфи са повода за завистта на вашите неприятели, които вършат всичко допустимо да ви навредят. Бъдете упорити! Очакват ви затруднения с обичания, които могат да доведат до цялостен раздор на разтърсените връзки, поради невярност от ваша страна. Ако сте фамилни, сексът ще ви донесе приятност. Несемейните дами, които имат среща с нов сътрудник, да не избързват, в случай че не са уверени в възприятията си.

Дева
На всички създатели и хора на изкуството денят дава обещание сполучлива изява, даже и опция да уговорят представянето си и зад граница. Не е добър за комерсиална активност. Преместването на нова работа е сполучливо, а заплащането е според вашите фантазии. Полученото самопризнание изисква да се потвърждавате непрекъснато пред новия си шеф. Несемейните дами да чакат сантиментално запознанство, което може да се трансформира в сериозна връзка. Семейните да не изневеряват. Вечерта ще изживеете приятни сантиментални мигове. Не се опитвайте да оправдаете закъснението си със претовареност, тъй като ще се лишите от секс.

Везни
Не споделяйте проектите си пред непознати, които са пристигнали да посетят ваш сътрудник, само че той не ви ги е показал като доверени хора. Не се знае къде ще стигне информацията. Бъдете внимателни. Задълбочете се в дилемите си триумфът ще бъде с вас. Ще се справите сполучливо с компликациите както постоянно, само че малко по-бавно. Очаквайте сантиментално запознанство. Партньорите, които мощно ви притеглят, са се дистанцирали поради мощното ви предпочитание да ги обсебвате. Докажете на колегата си, че почитате желанията му, в случай че желаете да изживеете полови удоволствия.

Скорпион
Неочаквана смяна в програмата ви за този ден ще се отрази отрицателно върху работата ви. Бъдете решителни и непреклонни в мнението си при диалози за съдействие. В професионално отношение не се надявайте на печеливши настоятелен оферти. Ако сте възнамерявали такива диалози не допускайте да ви излъгват. Радвате се на вниманието на ваш обаятелен сътрудник. Не бързайте да приемете поканата за обяд. Отложете сантименталната среща за вечерта. Не проявявайте страст и не взимайте импулсивни решения за полови удоволствия.

Стрелец
Осъществете непланираните настоятелен срещи. Не критикувайте сътрудниците си и не прекалявайте с условията си, с цел да не пропуснете вашите сполучливи изяви и късмет да осъществите проектите си. Бизнесмените да заобикалят вложенията, в случай че нямат обезпечена бъдеща облага, а също и в случай че се постанова да теглят заем за присъединяване си. Днес ще осъзнаете, че сте се дистанцирали от обичания си, а това вреди на връзките ви. Вечерта бъдете с него. Сексуалният ви живот е неточен, а това пречи на положителното ви самочувствие. Направете всичко допустимо да не пропускате половите мигове.

Козирог
На работното място ще се справите с лекост с компликациите, само че връзките ви с ваш сътрудник се трансформират в отрицателна посока. Успявате, в случай че работите с сферата на финансите и сте виновни. Не допускайте различия с сътрудниците си. Избягвайте начинанията и работа с други хора. Внимавайте при осъществяване на настоятелен диалози. След работа ви се желае да се отдадете на сантиментална среща, само че чувствате, че не сте уверени в силата на любовта си. Сексуалните удоволствия ще ви заредят със сили, в случай че сте подготвени за тях и изключително в случай че имате до себе си сътрудник Рак.

Водолей
Неочаквано, само че значимо публично събитие ще промени проектите ви. Въпреки това сте спокойни и в отлични връзки с вашите сътрудниците си, а те ще ви върнат увереността и интензивността. Добре е да избегнете запознанствата. При неотложни настоятелен срещи и диалози бъдете деликатни в претенциите си, с цел да не си създадете проблеми като оставите неправилно усещане в събеседниците си. Ако се влюбите в несъответствуващ сътрудник, грешката може да ви донесе премеждия през целия живот. Трудно ще прекратите почналата през днешния ден връзка. Сексуалните ви връзки са подложени на тестване, в случай че сте фамилни, благи дами.

Риби
Помощта на авторитетни хора ви дава късмет да извършите по-бързо крачката към професионална стабилизация. Докажете им, че заслужавате поддръжката им, като изявите интелекта си. На работното място се справяте с всичките си отговорности. Не отхвърляйте на сътрудниците си да ви оказват помощ, в случай че работата ви натоварва или в случай че не е по силите ви. Избегнете утежняване на фамилните връзки поради намесата на ваши родственици. Не прекалявайте с претенциите към към обичания си. Когато се приберете пригответе сантиментална вечеря и се отдайте на мечтани полови удоволствия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР