Овен Не се ангажирайте прекалено с чужди проблеми, това може

...
Овен Не се ангажирайте прекалено с чужди проблеми, това може
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за днес, 17.07.2018 г.


Овен

Не се ангажирайте прекомерно с непознати проблеми, това може да усложните взаимоотношенията ви. Избягвайте да се натоварвате с каквото и да е. Осигурете си повече минути за отдих.

Телец

Благоприятно ще се развият събитията за вас. Ще бъдете на подобаващото място в подобаващото време. Творците ще получат ентусиазъм и ще продължат да работят по новия си план. Не давайте обещания, в случай че мислите, че ще ви затруднят след това.

Близнаци

Денят ви ще бъде спокоен, без мощни страсти и натоварвания. Влечението ви към някой, който участва в живота ви ще внася изненади, само че компликации няма да срещнете. Работете по плана, който ви дава обещание възстановяване на финансовото ви положение.

Рак

Успехите ви ще зависят от дисциплината ви и до какъв брой ще устоите на провокациите. Не се отклонявайте от задачите си, работете концентрирано и поредно. Ако следвате препоръките няма да имате аргументи за неодобрение.

Лъв

Приемайте търпеливо протичащото се към вас. Към уговорките си се отнасяйте отговорно, само че не отегчено. Нуждаете се от повече многообразие. Вземете нещата в свои ръце. Приятели ще откликнат на желанието ви да се повеселите вечерта.

Дева

Ако персоналното ви доволство е вашата цел, то работете повече през днешния ден. Няма да липсват проблеми, само че упорството ще ви избави. Бъдете деликатни, не се забърквайте в съмнителни инициативи с непроверени хора. Осигурете си успокоение и се насладете на приятна компания.

Везни

Има нещо, което ви тревожи, само че не трябва да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните целите, като дадете преимущество на тези, осигуряващи ви нравствен комфорт. Ако ви се постанова да пътувате, внимавайте при шофиране.

Скорпион

Ще получите подпомагане в реализирането на от дълго време плануван план. То ще ви помогне да разгърнете капацитета си и да покажете качествата си. Ще изживеете приятни моменти с човек, непосредствен на сърцето ви.

Стрелец

Привлечени сте от новостите към вас. Ако методът ви е верен скоро ще се поздравите с придобивки. По здравословен проблем наложително се консултирайте със експерт. Денят е подобаващ за другарство с всичко, което ви носи въодушевление и ви оказва помощ да станете по-ведри и положителни.

Козирог

Гледайте напред и не хабете силата си в мисли по отминали събития. Съществува риск да се поставите в уязвима позиция, като се обвързвате с непроверени хора. Решимостта ви да съумеете и мощният ви темперамент въодушевяват хората, с които работите.

Водолей

Решенията ви през днешния ден ще са подчинени на желанието ви да сте свободни и самостоятелни. Не допускайте да ви въвличат в разногласия и спорове, с цел да не съжалявате по-късно. Бъдете търпеливи към обичаните си хора.

Риби

С ексцентричен метод и предпочитание ще се впуснете в реализация на проектите си. Но има граници на натоварване. Освободете се доколкото ви е допустимо от непознатите грижи. Любовните ви прекарвания на открито ще са бурни и няма да продължат дълго.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР