Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да

...
Овен Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да
Коментари Харесай

Хороскоп за 14 август 2022 г.

Овен
Не позволявайте заради терзанието и заради финансови аргументи да се нарушат проектите Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух независимост и характерност. Със здравето сте добре, а в случай че има някакъв проблем, през днешния ден е подобаващ ден, с цел да се заемете с него. Ако желаете днешния ден да е сполучлив, станете доста рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, в случай че липсва цялостна убеденост в триумфа. След работа пообиколете магазините - това ще Ви ободри.
Телец
Да си изясните кои точно аспекти в живота Ви изискват внимание в този момент, не е по този начин елементарно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и към този момент от много време не се усещате в естетика с обкръжаващия Ви свят. Това, което в този момент би трябвало да извършите, е да взе участие интензивно в темп и заниманията на обичаните си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си дейности или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато още веднъж се окажете в центъра на дейните дейности, ще разберете върху какво би трябвало да се концентрирайте.

Близнаци
Звездите Ви дават обещание сполучлив ден. Много скоро ще станат някои промени, които ще повлекат след себе си още по-големи промени, и Вие ще бъдете доста радостни от това. Възможно е в този миг, когато нетърпеливо очаквате сърпрайзите, подготвяни Ви от Вселената, Ващите сътрудници, съседи и родственици се опасяват от неизвесността и търсят безвредно леговище. Бъдете по-добри с тях. Убедете ги, че идните промени ще бъдат потребни за всички.

Рак
В положение сте да разберете каква е същността на нещата, преди някой да е споделил даже и дума. На процедура сте толкоз проницателни, че на практика четете мисли. И въпреки това възприятие да Ви е познато, с помощта на витаещата към Вас звездна сила, то ще доближи до нови равнища. Възползвайте се оптимално от този подарък, общувайки с най-близките си и скъпи за Вас хора. Навярно още доста нови неща ще научите.

Лъв
Днес ще се наложи да ревнувате своя обичан човек и дори не от тв приемника или заниманието му, а от напълно жив човек, задоволително прелъстителен и приветлив. Затова бъдете подготвени, че ще Ви раздрусат мощни усеща, само че не изключително приятни, сетли и чисти.

Дева
В този миг сте заети с работа на цялостен лист от планове. Добрата вест се състои в това, че и описът на помощниците напълно не е къс. Подкрепят Ви цяла поредност основателни, практични астрологически сили, всяка от които има желание да Ви поддържа в реализацията на всички инициативи. Залавяйте се за работа! Вашите помощници скоро ще се появят и няма да чакат да ги викате. Но въпреки всичко не забравяйте, да им изкажете своята признателност...

Везни
Днес не си заслужава да подавате на своя обичан човек даже и най-малкия мотив за ревнивост. Искрата може да се разгори в подобен пламък, че дфа стане ужасно освен на Вас, а и на тези, които ще имат нещастието, да се окажат недалече от Вас.

Скорпион
Може да бъдете уверени, че Ви следва един сполучлив ден. Ще постигнете своето, понякога ловко лавирайки сред Сцила и Харибда. Въпросът тук не опира в това, до какъв брой Ви върви, а до демонстрация на персонални качества. Това значи, че имате всички учредения да се гордеете със себе си. Вашите заслуги ще бъдат видяни и може да се възползвате от случая, с цел да поискате покачване на заплатата. Вечерта е допустимо да получите значимо уведомление. Ще Ви се стори, че незабавно би трябвало да вземете решение, само че е по-добре да почакате до идната заран. След като се успокоите, ще можете по-добре да видите скритите благоприятни условия и уловки.

Стрелец
Когато се возите на влакче в някакъв увеселителен парк, впивате ли се в парапета с всичка мощ и седите ли със затворени очи, до момента в който всичко свърши? Или самоуверено гледате напред, наслаждавайки се на всяко нанагорнище или завой? Какъвто и да е Вашият жанр, сменете го през днешния ден с противоположния. Когато сте обхванати от пътна тресчица, действайте, ръководейки се от своите инстинкти. Ако Ви е мъчно да отворите очи, това единствено демонстрира значимостта на това, което би трябвало да видите. А в случай че сте привикнали да занете, какво Ви следва, допустимо е, да е пристигнало време за някакви секрети.

Козирог
Вашите планове и стремежи през днешния ден ще бъдат мъчно разбираеми за Вашия обичан човек, даже и той да постави най-много старания. Затова ще се наложи да му обяснявате всичко, да тълкувате и разказвате, и то освен по един път! Бъдете по-търпеливи.... към минусите му....

Водолей
През този ден повече от всекидневно ще се нуждаете от поддръжка и безусловно ще я получите от хора, които в никакъв случай преди не са показали своето положително отношение към Вас. Възможни са дарове и приятни сърпрайзи. Човек, с който сте имали общ бизнес много от дълго време, ще Ви направи доста забавно предложение за съдействие. Много добре се подреждат и сантименталните Ви връзки и да постигете взаимно схващане с обичания човек напълно не е мъчно. Всички увлечения през този ден ще се окажат много по-сериозни, в сравнение с сте могли да си визиите.

Риби
Престанете да държите в неведние обекта на своята обвързаност за възприятията, които изпитвате към него. Ако към този момент сте съумели да му отворите очите за това, че не Ви е апатичен, кажете му го още един път: за Вас може и да не е комфортно, само че на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкоз мъчно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР