Овен Не би било зле, да се вслушвате в съветите

...
Овен Не би било зле, да се вслушвате в съветите
Коментари Харесай

Хороскоп за вторник, 11 октомври 2022 г.

Овен
Не би било зле, да се вслушвате в препоръките на мъдрите хора: на личният си здрав разсъдък е по-добре да не се постанова да разчитате. Присъщите Ви емоционалност, избухливоет и нервност през днешния ден няма да се отразят по най-хубавия метод на връзките с обкръжаващите. В края на деня ще си спечелите не малко врагове, в случай че не се стегнете. Крайно мъчно ще се окаже за Вас съсредоточаването върху умствената работа, само че за занимания със спорт и деен отдих, денят е извънредно подобаващ. Всъщност физическото Ви натоварване ще се отрази добре на душевното Ви положение.
Телец
Стремите се към реализиране на обилни триумфи в работата, като употребявате ексцентрични способи, с цел да получите мечтаното. Представителите на знака ще създадат непредвидени открития, и ще узнаят за себе си и за обкръжаващите доста нови неща. Това е прелестен ден, подобаващ да извършите прелестно усещане на човек, който Ви е приветлив, като му покажете, че ползата Ви към него задминава деловите рамки. Може да си планувате отмора, както и да купувате туристически справочници и движимости, които биха Ви били от изгода по време на пътешестване. Вероятна е среща със остарели познати, непредвидени предложения и самопризнания, които ще Ви заварят неподготвени.

Близнаци
Отделете малко време и намерете за своя обичан човек играчки, която оптимално да подхожда на неговото лице, форма или общо въодушевление. Именно в този момент възможностите да намерите такова чусдо, са много огромни. Всъщност, може да се случи и противоположното: купувайки играчка, може да срещнете човек, който ужасно да наподобява на нея и който да се окаже, че Ви е подарък от ориста.

Рак
Двойнственият Ви темперамент през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват пристрастености, които ще стартират да диктуват своите условия. Здравият разсъдък ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – присъединяване му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто належащо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате раздразнителност в фамилните си връзки, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв
Може да се окаже, че това, което сте възнамерявали за деня, не е по силите Ви и затова да се наложи да внестс бърза промяна в своя план-график. В това няма нищо ужасно: ще се оправите със обстановката и дори ще извлечете изгода от нея, в случай че не изгубите оптимизъм. Това е отличен ден за покупки, и няма да похарчите парите си на вятъра. Ако се окажете на някакво светско мероприятие, безспорно ще привлечете към себе си възхитени погледи. Денят не е изключително подобаващ за начало на съществени връзки, само че за флирт и флиртуване – става - при Вас това се получава сносно...

Дева
Порядъчност и дисциплинираност - това са двете основни думи за днешния Ви ден. Ще се почувствате спокойни единствено в случай че се справите с близките и ги накарате да правят това, което смятате за належащо. И в случай че наоколо е обектът на Вашите въздишки, той също ще би трябвало да се преценява.

Везни
Ситуацията изсква ексцентрични действия и смели решения. Не разчитайте на това, че ще съумеете да удържите най-малко малко значими победи, а просто следвайте традицията и се движете по утъпканите пътеки. Не се опасявайте да притегляте вниманието върху себе си: минавайки в сянка, рискувате да изпуснете доста забавни благоприятни условия. Разногласията с околните ще са досадни, само че не прекомерно съществени, по тази причина кавгите и споровете би трябвало да избягвате. Възможна е среща с противен за Вас човек. Постарайте се да не давате воля на страстите си и не бъдете прекомерно доверчиви.

Скорпион
Постъпките Ви ще се костват на заобикалящите недомислени и екстравагантни. Наблюдават Ви неоправдателно и с интерес, а напълно не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е напълно очевидно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или най-малко да Ви даде някакъв потребен съвет. Отношенията с обичания човек ще станат по-хладни. Днес сте заети единствено и само със своите проблеми, а Вашата „ половинка ” ще се държи като непряк човек. При това денят ще се окаже извънредно удобен за креативна активност и у доста от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят непредвидени гении. Денят ще бъде обвързван с огромни триумфи на новото занятие.

Стрелец
Благоприятно време за къси пътувания и разходки, изключително в компанията на другари. Може да извършите посещаване на близки родственици, или да си обменят последните вести. В резултат е допустимо още повече да се сближите, или пък да узнаете нещо ново за себе си. Спешни дейности и душевни разтърсвания през това време не се плануват, само че не се чакат и огромни постижения. Нараства интереса към всичко прогресивно и напредничаво. По-често се интересувайте от това, което става към Вас, като употребявате за задачата най-неочакваните източници на информация.

Козирог
Днес във всичко ще Ви съпътства Съдбата. Затова не се опасявайте да си планирате най-невероятни опити в региона на персоналния живот, връзките с околните, и освен.... Има едно изискване: не забравяйте, че тази капризна дама може да Ви изневери във всеки миг.

Водолей
Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.

Риби
През този ден всичко, което Ви се е коствало явно в връзките с Вашия обичан човек, може да рухне, да се срине, да се стрие и да изчезне. Само че Вие имате сили да съхраните всичко това, да го запазите и дори да го умножите, стига да имате предпочитание и самообладание. А у Вас те би трябвало да са премного...
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР