Овен Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да

...
Овен Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Везните купонясват, Рибите поумняват

Овен

Най-важната ви задача през тази седмица ще бъде да се спасите от интригите, в които някой ще се опита да ви въвлече. Много евентуално е да бъдете упрекнати в самобитен скрит план. Сега ще би трябвало да покажете, че сте имали най-хубави планове и ще че не възнамерявате да излизате от рамките на моралните устои. Във вторник и сряда може да получите информация, която ще обърка бъдещите ви проекти за почивните дни, тъй че не бързайте да резервирате занапред. В петък ваш любовен проблем ще се позволи по най-хубавия метод.

Телец

Тази седмица е добре в центъра на вниманието ви да бъде финансовото ви положение. Не правете непотребни покупки и направете рационална сметка на ресурсите, с които разполагате. Много от разноските ви може да бъдат преразгледани. Сега е положително време да преосмислите потребностите си и да се отървете от непотребните разходи. В персонален проект може да се натъкнете на недоумение от страна на колегата ви. Само търпението ще позволи казуса в изгода и на двама ви, в случай че това желаете.

Близнаци

Седмицата ще сложи акцента на служебното ви развиване. Бъдете напористи и вярвайте даже в най-неосъществимите си хрумвания. Увереността, която излъчвате ще е от значително значение при пробива ви. В сряда използвайте информационните си умения, с цел да привлечете съидейници и съдружници. Не отстъпвайте от изискванията си. В края на интервала може да почувствате известно безсилие, по тази причина вземете ограничения авансово. Осигурявайте си задоволително сън и повече пресни плодове и зеленчуци.

Рак

През тази седмица главната ви задача ще бъде да координирате желанията си с действителната обстановка. Плановете ви са прекомерно огромни, с цел да бъдат осъществени в размера, в който ги жадувате. Сериозна спънка ще бъде вашето неспокойствие всичко да се случи тук и в този момент. В момента, в който се отпуснете ще видите, че нещата ще стартират да се получават без да влагате толкоз доста старания и нерви. Средата на седмицата е положително време за договаряния, свързани с повишението на приходите ви. В персонален проект ще имате цялостното схващане от страна на половинката ви, което ще ви накара да се чувствате на седмото небе.

Лъв

Седмицата ще ви донесе позитиви в служебно отношение. Напрежението ще намалее и това ще даде опция да пристъпите към осъществяването на ваши проекти, които сте отлагали дълго време. Вероятно е ново другарство, което да се трансформира в сполучливо бизнес партньорство. В персонален проект ви чакат дребни изненади, които може да допринесат за огромни промени в живота ви. Периодът е подобаващ за вложения.

Дева

Седмицата ще ви даде опция да покажете на какво сте способни в длъжностен проект. Възможно е да бъдете поканени за присъединяване в план. Това ще бъде сериозен подтик в професионалното ви развиване. При положително стичане на събитията може да установите преференциални условия. В персонален проект също ще са нужни старания от ваша страна. Нещата се развиват стремглаво и може би сте малко уплашени от това, което ви чака. Истината е имате това, за което постоянно сте мечтали, тъй че няма да е доста рационално да се откажете тъкмо в този момент. А компликациите и подозренията са част от живота.

Везни

Тази седмица ще ви зарадва с доста забавление и приятни мигове с другари. Самостоятелните представители на знака ще имат своите незабравими срещи. Наслаждавайте се на всеки един миг, който ви се дава. В здравословно отношение интервалът е извънредно подобаващ за започването на режим за понижаване на тежестта. Не подценявайте и физическата интензивност.

Скорпион

Това е седмица за продуктивна работа. Ще се наложи да се лишите от някои дребни удоволствия в името на постигането на служебните ви цели. До сряда към този момент ще сте същинска машина и никога не намалявайте темпото. Тази седмица може да съумеете да постигнете доста повече, спрямо различен интервал. В последните дни на интервала не бързайте да взимате решения преди да сте огледали обстановката от всички страни.

Стрелец

Ще бъдете затрупани от рутинни действия, които няма да ви дадат кой знае какво поле за креативен изяви. Това може да ви умори и отегчи, само че интервалът е подобен. За да си набавите нужната духовна храна вечер си оставяйте време за разходки и съзерцания. Опитайте се времето след работа да е запълнено с визити на културни мероприятия. През почивните дни ви чака запознанство с човек, който може да преобърне живота ви.

Козирог

Основната ви задача през тази седмица ще бъде да се разберете с хората, с които ви следва да работите. Изяснете всички елементи, с цел да няма неразбирателства. Неточностите може да доведат до спор, както и до удължение на периода на работата. Сряда е щастливият ви ден от седмицата, когато с лекост ще постигате това, което желаете. В четвъртък и петък не си създавайте непотребни главоболия, като подемате начинания, тъй като може да си създадете спомагателна работа и през почивните дни.

Водолей

Сънищата не постоянно са предизвестие, тъй че няма за какво да се притеснявате в случай че в понеделник заран се разсъните след призрачен сън. Със сигурност обаче няма да ви навреди да се погрижите за това в живота ви да има повече позитивни събития и страсти. Липсва ви общуването с природата и това е един добър миг да наваксате със изгубените моменти. Ако не може да осъществите замисъла си незабавно, то започнете да планирате една по-дълга отмора, колкото се може по-далече от цивилизацията. Имате остра потребност от сходно отделяне.

Риби

Тази седмица ще бъде знакова за някои представители на знака. Усвоявате изкуството на рационалното мислете и това ще ви помогне да завоювате нови територии в служебно отношение. Не се колебайте да отказвате оферти, които биха изискали прекомерно доста сили и време от вас, само че изгодата остава съмнителна. Крайно време е да престанете да се вършиме на самаряни и да методите по-егоистично към живота си.

Източник: Актуално.ком
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР