Овен Най-много му допадат плоските и кратки шеги, при които

...
Овен Най-много му допадат плоските и кратки шеги, при които
Коментари Харесай

Вместо виц: Какви шеги предпочитат зодиите

Овен
Най-много му харесват плоските и къси смешки, при които още от началото ти е ясно къде би трябвало да се смееш.

Телец
Предпочитанията на Телците са ориентирани към сериозните и комплицирани вицове.Харесват смешки за това по какъв начин бедните мамят богатите, както и анекдоти за икономии.

Близнаци
С тях не се шегувай, тъй като имат изострен език. Обичат да остроумничат във връзка и без мотив. Допадат им вицове за пътувания и коли, изобщо за всичко, което се движи. Ако вицът е тъп, другите ще се смеят, само че те – не. Един от обичаните им афоризми е: „ Всички дами са ангели, само че когато им счупят крилата, летят на метли. “

Рак
Развличат ги анекдоти с добър край, с цел да не се разстройват. Може да се разплачат от смях и да заразят близките.

Лъв
Несъмнено любимци при тази зодия са вицовете за лъвове, за Анка картечарката. Предпочитат простите и разбираеми смешки от рода на: „ В нашето Трудово-кооперативно земеделско стопанство има единствено две яйца и те са у ръководителя “.

Дева
Обичат да се майтапят. Те знаят, че устата служи основно, с цел да се усмихваш, а откровеният смях усъвършенства здравето. Хуморът им е простодушен и тук-там дори комичен. Разказват вицове с непотребни детайлности, до момента в който отегчените слушатели  не ги довършат сами.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР