Овен Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на

...
Овен Най- благоприятното време за уреждадане на личния живот на
Коментари Харесай

Месец октомври носи напълно нови възможности за всяка зодия

Овен
Най- удобното време за уреждадане на персоналния живот на Овните, това е сутринта. Постарайте се да не го проспите и да не изпуснете такава идеална опция.Макар че настроението Ви през днешния ден ще бъде напълно неработно, не губете времето си на вятъра. Това може много зле да се отрази на Вашата кариера.

Телец
Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...

Близнаци
Дали, поради пролетната отмалялост или заради вътрешните несъгласия, които ви изтезават, само че през днешния ден ще изглеждате много кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете страстите си или най-малко не си изкарвайте неприятното въодушевление на близките.

Рак
Небесата са настроени за осъществяване на най-изумителните стремежи, а във въздуха витае някаква сантименталност. Това е просто прелестна композиция, без значение под какъв знак е роден човек. Само че във Вашия случай може да се чакат задоволително приятни новости! Не се учудвайте, в случай че получите отговор на Ваш въпрос, чрез ненадейно съвпадане.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.

Дева
Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.

Везни
В последно време всичко към Вас е пропито от обич. Вие чудесно се оправяте в тези неща, а и можете да обясните, фактически ли са щастливи Вашите другари, и ще имате ли такива положителни връзки и по-късно. Ако Ви се наскърбяват, че до в този момент не сте им дали своята креативна благословия, не им позволявайте, да създадат това. Понякога се постанова околните хора да пазите като деца, дори и в случай че става въпрос за обич. Продължавайте да изучавате стващото.

Скорпион
Не всички инициативи на Вашия обичан човек през днешния ден ще бъдат плодотворни, забавни и потребни за Вашето взаимно бъдеще. Постарайте се да извършите всичко допустимо, че да не го разстроите при всички положения и да не му попречите и по-нататък да строи нови проекти.

Стрелец
Видели сте съществени признаци за това, че чудесно се справяте със обстановката. Продължавайте да следите това, което Ви подсказва интуицията и правете единствено неща, които Ви се костват верни. Започвате да се чувствате удобно вършейки неща, които в никакъв случай по-рано не са Ви били забавни и приятни. Всъщност, животът е изпълнен с изненади. Ако се включите в някаква огромна обща работа, ще повишите самоуважението си и ще затвърдите чувстваото си за лична значителност. Опитайте се да помогнете на някого, който се нуждае от това.

Козирог
Ситуацията ще стартира да се обяснява, ще имате и нова информация, само че от това увереността Ви няма да се увеличи. Време е да вземете значимо решение, само че Вие го протакате във времето, изпускайки по подобен метод най-благоприятния миг, ангажирани с други неща. Концентрирайте се и направете крачката, която може да промени доста живота Ви, а и живота на Вашите близки. Може да извършите дребни изненади на другари и близки, като по този начин ще съумеете да ги зарадвате, а и да им дарите приятни страсти. Но пък няма да съумеете да повдигнете личното си въодушевление, а от това ще изпаднете в отчаяние.

Водолей
Може да посветите това денонощие на задоволство на своите настоящи потребности. Ако не изпитвате някакви остри и не търпящи отсрочване натраплчиви стремежи, денят ще премине еднакво и умерено. През това време е добре да се занимавате със своето занимание или просто да си почивате.Напълно евентуално е, чка до късния следобяд да бъдете оставени сами на себе си,, защото никой няма да се пробва да Ви измълне от нормалната Ви среда и да Ви кара да вършите неща, които не са Ви по душа. Не се предлага да стартирате да се занимавате с нищо ново.

Риби
Вашите връзки може да бъдат наречени с тъжната дума „ съжителство”. Вие се търпите един-друг и с тъга се сдържате, да не кажете на своята половинка всички глупости, които мислите за нея. Това ще бъде изключително очевидно през днешния ден. Този интервал скоро ще свърши и би трябвало единствено да потърпите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР