Овен Насладете се на момента и не мислете за бъдещето.

...
Овен Насладете се на момента и не мислете за бъдещето.
Коментари Харесай

Хороскоп за 5 август: Кошмарен четвъртък за 3 зодии

Овен
Насладете се на момента и не мислете за бъдещето. Днес и без друго не можете по никакъв метод да му повлияете, тъй че можете с цялостно право да се оттеглите от работа.

Телец
Днес е значимо да обърнете оптимално внимание на основаването и поддържането на всевъзможни контакти. Не се ядосвайте, в случай че сте прекарали деня си в писане на писма или в телефонни диалози, това ще ви донесе изгода в бъдеще.

Близнаци
Ако през днешния ден забележите нещо необичайно, не се стряскайте. Просто през днешния ден ще виждате неща, които на другите не е обещано да видят. Спокойно с края на деня, ще спрете да забелязвате необикновеното.

Рак
Малко необикновен ден с внезапни промени в настроението и събитията или в противоположния ред. Опитайте да запазите позитивно отношение. Не за друго, по-здравословно е за вас.

Лъв
Постарайте се да не позволявате на обзелата ви лека, радостна хулиганщина да ви накара да сътворите някакви неприятности. Всяка сила може да бъде употребена за мирни цели, даже вашата.

Дева
Защо да задавате въпрос, като отговорът и по този начин е прочут? Днес няма да имате потребност от непознати препоръки и странична помощ. Постарайте се просто да се откажете вежливо от тях.

Везни
Вашето рамо през днешния ден ще се окаже доста належащо за някой, който желае да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, с изключение на да се облечете уместно.

Скорпион
Постарайте се да планирате този ден и прецизно да следвате първичния проект. Импровизираните решения през днешния ден няма да са изключително сполучливи, не разчитайте на тях.

Стрелец
Доста занимателен ден се обрисува. Вашата любопитна, оптимистична душа е подготвена да се впусне в нова случка. Опитайте да спазвате положителния звук и личните си обещания, не правете неща, за които след това ще съжалявате.

Козирог
От вас през днешния ден единствено дето искри няма да изхвърчат, въпреки че и това не е несъмнено. Ще притегляте цялото внимание, ще се намирате в центъра на всички събития. Ако се стремите към водачество, през днешния ден ще го получите на тепсия.

Водолей
Вашето рамо през днешния ден ще се окаже доста належащо за някой, който желае да поплаче или пък да се опре там. Ами не ви остава друго, с изключение на да се облечете уместно.

Риби
Може би ще съжалявате за решението, което събитията ще ви принудят да вземете. Но въпреки да знаете това, ще се наложи да го вземете. Ако не го извършите, ще съжалявате по различен мотив. Както е споделил народът - няма цялостно благополучие.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР