Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да

...
Овен На Вашия любим човек днес ще се наложи, да
Коментари Харесай

Хороскоп за 19 декември: Изнервен и критичен ден за 4 зодии

Овен
На Вашия обичан човек през днешния ден ще се наложи, да извърши няколко не доста приятни отговорности, което в забележителна степен ще се отрази на неговото въодушевление. За страдание - и на Вашето също, защото всички свои прекарвания и нелицеприятни мнения, той обилно ще споделя с Вас.

Телец
Днес в хода на събитията ]е станат непредвидени промени, които не може да не Ви обиден. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и задължения и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият обичан човек ще откаже да Ви показа някаква своя загадка, тъй като ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви визира. Не се вълнувайте - ще разберете всичко малко по- късно!

Близнаци
Не е изключено краткотрайно изстудяване в връзките сред Вас и тези, които обичате, чак до цялостно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на непрекъснат контакт, разлъка, претовареност или неудовлетворително положение на здравето. Изпълнението на родителските отговорности ще изискват организираност, дисциплинираност и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите проекти и цели, да орежете разноските си за развлечения, празници и дарове. Ваше отдавнашно занимание може да Ви донесе доста повече загуби, в сравнение с доходи. Има смисъл да отложите наличието си на ваучър или любовна среща.

Рак
Събитията през този ден ще Ви накарат да нервничите. Прекалено доста неща ще се случат не по този начин, както са били планувани, а за Вас е извънредно мъчно да се приспособявате към някаква обстановка. Ще възникне напрежение в връзките Ви с околните, а през първата половина на деня ще е съвсем невероятно да стигнете до взаимно схващане. Възможни са разправии с роднините, а препъни-камък може да се окажат както пари, по този начин и проектите Ви за бъдещето. Денят ще Ви подари забавни хрумвания и ексцентрични решения.

Лъв
Денят ще се окаже плодотворен, в случай че се ръководите от личните си проекти и ползи. Днес малко нарцисизъм няма да Ви навреди, само че неговото неявяване може да се окаже сериозен проблем. Бъдете деликатни: от Вашата доброжелателност може да се възползват хора, които просто ги мързи да решат личните си проблеми независимо. Възможно е решение на отдавнашни проблеми, а и преустановяване на спорове, които дълго време не са давали успокоение на Вашите близки. Интуицията ще Ви помогне да намерите общ език с обичания човек.

Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е мощен човек? Духовно или физически – не е значимо. Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е по този начин. Оказва се, че половинката Ви е доста нежен и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в сложните моменти. Сега за нея това е доста значимо!

Везни
Трябва изцяло да осъзнаете това усещане, което вършиме на хората. Много постоянно подхвърляте остроумни реплики или проницателни забележки и незабавно си тръгвате, без да си давате сметка, че одеве сте шокирали някого. Разполагате с доста повече внимание, в сравнение с допускате, и хората, на които се пробвате да извършите усещане, от дълго време са забелязали това. Следващия път, когато вършиме съд, изчакайте след кулминационната точка и се наслаждавайте на дитирамби. Мислите Ви се популяризират в близост получават независим живот.

Скорпион
Не е наложително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към триумфа и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате звук за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с напъните си и вследствие на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не би трябвало да се пробвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и дано да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което желаете да достигнете през идващия стадий.

Стрелец
Днешният ден е доста значим за Вас. Ако сте самотни, може да срещнете човек, с който да поискате да свържете живота си. Ако пък сте намерили своята „ половинка”, ще имате опция да изведете връзките си на ново, по-сериозно равнище. Важното е, да не изпуснете своя късмет, и в точния момент да деянията самодейност. Ако през днешния ден Ви стане доста тъжно, погледнете небето. Този съвет е подобаващ и за Вашия обичан човек, само че изгодата ще е по-голяма, в случай че извършите това дружно, прегърнати и притиснати един до различен. Никакви логичен доводи и бурни разисквания няма да Ви донесат такова облекчение.

Козирог
Трябва съществено да се замислите, дали Вашите проекти за близко бъдеще са в действителност положителни. Сега имате опция да внесете нужните корекции, а по-късно ще бъде извънредно мъчно да извършите това. Посъветвайте се с тези, на които се доверявате, а през днешния ден имате опция да получите много положителни рекомендации. Денят е подобаващ за подсилване на всевъзможни връзки - професионални, другарски и фамилни. Ще имате опция да обсъдите с околните си всичко, което Ви вълнува, а и да споделите своите подозрения и паники. Помнете, че не би трябвало да преодолявате неприятностите в изолираност, в случай че покрай Вас има хора, които освен са подготвени, а и желаят да Ви оказват помощ.

Водолей
Днес ще Ви се стори, че това, с което се занимавате дружно със своя обичан човек от толкоз дни, е задоволително скучно, и по тази причина се постанова да измислите нещо ново, радващо и забавно, и то - желателно дружно, с цел да можете по-късно дружно да се радвате.

Риби
Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената обстановка не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР