ОВЕН На път сте да преживеете истински възход в отношенията

...
ОВЕН На път сте да преживеете истински възход в отношенията
Коментари Харесай

4-те зодии, които ще намерят нова любов през седмицата 14-18 ФЕВРУАРИ

ОВЕН

На път сте да преживеете същински напредък в връзките си и това е, тъй като най-сетне стартирате да приемате, че е добре да покажете накърнимост. Виж, никой на земята не би могъл да те упрекна, че си непослушен, когато става въпрос за любов; въпреки всичко любовта идва с болежка, само че какво е животът без обич?



РАК

Тази седмица бихте могли да приемете това свръхчувствително положение и да помолите колегата си да ви помогне с вашите усеща. Може да не сте в положение да повярвате в това, само че хората в живота ви, които ви обичат, най-вече вашият сантиментален сътрудник, желаят да ви оказват помощ.

ВОДОЛЕЙ

Животът е къс и вие желаете да изпитате любовта във всичките й безчет форми. Искате да пътувате с обичания си, желаете да рискувате с тях, просто желаете всичко. И по време на Луна в Рак ще разберете, че всичко това зависи от вас. Нещата са на път да станат доста по-добри за вас.
Зодиите, които са обречени на страдалчество през тази седмица, 14-18 ФЕВРУАРИ
ТЕЛЕЦ Нямате визия по какъв начин нещата могат да паднат на нулата за шейсет секунди, само че това ще бъде чувството. Напрежение е името на играта...
Прочети повече


СКОРПИОН

Чувствате, че заслужавате напълно нов живот и ще измислите метод да го получите. Може да сте заседнали в брак без обич или просто не сте удовлетворени от това, което имате и смятате, че единственият метод да започнете живота си още веднъж е като започнете спекулация с някой, който ще повдигне настроението ви и ще ви накара да се почувствате още веднъж цялостни.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР