Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска

...
Овен На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска
Коментари Харесай

Разберете какво привлича мъжете според зодията им!

Овен

На Овена му харесва да бъде нечии трофей. Иска първо да се покаже, а по-късно да прави обич, а това, което същински не понася, е да флиртувате с други мъже.



Телец

Телците са блестящи любовници. Най-много ще се любуват на хубава вечеря, а по-късно обич цяла вечер. Погрижете се за атмосферата и ще бъдете възнаградени за труда.

Близнаци

Не се изненадвайте, когато разберете, че макар че се държат провокативно, Близнаците не се интересуват прекомерно доста от секс. Обожават флирта и положителната връзка, която води към секси мисли. Предизвикателството с тях откакто ги спечелите, е по какъв начин да не им доскучае.

Рак

Ако ви притегля човек от този знак, подгответе се за неговото его. Ракът може да има най-големите условия от всички знаци. Иска физически контакт, обвързаност и доста повече прочувствено другарство, в сравнение с е належащо. 

Лъв

За да бъде удовлетворен, Лъвът би трябвало да бъде непрекъснато обсипван с похвали, изключително за неговите невероятни качества, които му оказват помощ да печели добре. Лъвовете обичат хора, с които се усещат добре. 

Дева

В множеството случаи Девата е захласната от контрола. Често измисля собствен ​​собствен свят и живее в него. Искат да могат по-лесно да реализират задачата си, а нищо не ги вълнува повече от самата концепция за връзка.

Везни

Мъжете, родени в този знак имат вродено възприятие за комизъм и могат да минат седмици преди да получите почтен отговор. Това е тяхната отбранителна система. Везните желаят да създадат първата стъпка и бързо губят интерес към личността, за която считат, че не могат да управляват.

Скорпион
 Кой е вашият АНГЕЛ и вашият ДЕМОН съгласно зодията ви? Кой е вашият АНГЕЛ и вашият ДЕМОН съгласно зодията ви?
Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма. И Ангелът на искреността и помощта. Демонът провокира в Овена яд, нетърпел...

Скорпионите са стимулирани от ревността. Те желаят момиче, за което знаят, че е мечтано от другите мъже. Ако знаят, че сте мечтана, няма да се откажат.

Стрелец

Това чувствено създание обича яденето, пийването, парфюмите и всичко, което мирише хубаво. Не харесват ревността и опитите за надзор. Този знак символизира пътуването. Да отидете с тях някъде, е отлична концепция.

Козирог

Козирозите се усещат най-удобно, когато са сигурни, че зад тях стои огромна поддръжка и безусловна обич. При мъжете от знака на Козирог ще съберете точки единствено в случай че сте до него на точното място, в точното време.
 Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци Това несъмнено са най-сексапилните зодиакални знаци
Скорпион Това несъмнено е най-сексапилният знак в зодиака. Тези 4 зодии са най-борбените и мощните! Ако в миналото сте се запознавали с...

Водолей

Любим сюжет на Водолеите е сядане и дълъг диалог с някой, който харесват. Искат да приказват за себе си и за своите дълготрайни проекти, тъй че ще се погрижат да споделите ентусиазма с тях към планирането на бъдещето.



Риби

Рибите желаят да споделят всичко с теб, даже и парите си, тъй като считат, че общата сметка в банката е секси. Въпреки това, прочувствено са доста нестабилни. Винаги ще би трябвало да уверявате този знак, че е номер едно.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР