Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що

...
Овен Мозъкът Ви навлиза в много мощна фаза, особено що
Коментари Харесай

Хороскоп 1 април: Съдбата ще си направи шега с две зодии

Овен
Мозъкът Ви навлиза в доста мощна фаза, изключително що се отнася до образните качества. По тази причина денят е съвършен за реализация на художествени желания и планове. На домашния фронт най-много може да се заемете с битови усъвършенствания или козметичен ремонт, за който от дълго време сте мислили. Може и от самото утро да Ви посети ентусиазъм, благодарение на което да си изясните, какви решения би трябвало да вземете. Замислете се за възобновяване на дрешника - от новия си облик бихте придобили убеденост.

Телец
Това е един безпристрастен ден, допускащ да реализирате всички свои по-рано направени проекти, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да пробвате своите сили на някакво напълно ново занятие. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е от дълго време изучено и е добре известно. Тази наклонност се отнася както за деловата, по този начин и за персоналната сфера: съсредоточени сте върху запазването на към този момент съществуващи връзки, което разрешава да подобрите контактите си с непосредствен човек. Избягвайте дълготрайните вложения - интуицията може да Ви подведе.

Близнаци
Днес е сполучлив миг, в който напълно да се заемете с осъществяването на фамилните работи, настоящите битови проблеми, а също (евентуално) и с учредяване на персонален бизнес. Именно през този ден би трябвало да се откажете непременно и дефинитивно от контакти, неща и планове, които са изгубили за Вас всякаква стойност и с които се занимавате единствено по табиет, или под натиска на други лица. Ако се чувствате спокойни в личния си дом, самоуверено дайте воля на своите страсти. Взаимоотношенията с членовете на фамилията дават обещание да бъдат приятни и спокойни, а съпружеското привличане ще бъде изключително мощно и буйно.

Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, в сравнение с сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.

Лъв
Днес вероятността да „ заразите” Вашия обичан човек с обич към нещо, което Ви е скъпо, е огромна, както в никакъв случай. Неизвестно е, за какво тъкмо в този ден той ще се окаже изключително схватлив към Вашите възторжени увещания. И дори не е и толкоз неприятно: общите ползи имат значимото свойство да сближават така и така близки хора.

Дева
Предстои Ви един комплициран и под напрежение ден. Ще са Ви нужни и самообладание, и внимание, с цел да избегнете всички клопки, които са заложени на пътя Ви. Постарайте се, да намерите общ език с шефовете. Това не е елементарно, само че поддръжката на началството няма да Ви е непотребна, в случай че ( а това е прекомерно вероятно) зародят недоразумения с сътрудниците. Бъдете доста деликатни, в случай че обсъждате с настоятелен сътрудници финансови въпроси: не би трябвало да се показвате като лаком човек, подготвен на всичко за пари. Ще Ви радват връзките с околните. В тях ще има и откровена грижа, и взаимно схващане, и поддръжка. Много тесни ще бъдат прочувствените контакти с обичания човек, и ще чувствате всяко придвижване на душата на своята „ половинка”.

Везни
Това е доста сполучлив и плодотворен ден, който може да посветите на фамилните отговорности, оправяне на някои неща в дома си и решение на битови проблеми. По начало всички представители на Вашия знак са разтропани, действени, проведени и сте в положение и най-ленивите да вдигнете за героизъм ( в полза на истината – не за дълго). Ако предпочитате проведено забавление, по-добре се доверете за подготовката на някой различен. Вие към всичко се отнасяте по този начин съществено, че дори и приятелско събиране може да превърнете в формален банкет.

Скорпион
Денят ще бъде извънредно удобен, в случай че датата на Вашето рождение е в средата на ноември. През това време ще се наложи да си останете авторитетна фигура за близките. Приятелите и обичаните Ви хора ще са склонни да се преценяват с Вашето мнение. Ще се вслушват в думите Ви, даже и от тях да постъпват доста ексцентрични оферти. Може също да демонстрирате невиждани качества в областта на преподаването, рекламата, режисурата и програмирането. Това е удобно време за начало на странствуване или заемане с ексцентрично занимание.

Стрелец
Представителите на Вашия знак са привличани от непознатите култури и нации, както и от далечните страни. Ако в този момент не пътешествате, единственото Ви успокоение може да бъде общуването Ви с някого или нещо,, напомнящи Ви за далечните места, които Ви харесват. Така че в случай че имате опция да поддържате връзка с някого по телефона или електронната поща, или пък да извършите някоя непредвидена аудиенция, безусловно се възползвайте от това. А може да се опитате съвсем на веднъж да извършите и всичките три неща....

Козирог
През този ден не се занимавайте с значими работи. Трудно ще Ви бъде да се концентрирайте, а да определите коя от дилемите, стоящи пред Вас, е от първостепенна значимост, напълно няма да е по Вашите сили. Вероятни са фамилни проблеми и спорове сред родственици и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стичане на събитията ще се наложи по едно и също време с това да се занимавате и с професионални задания. Денят ще е под напрежение, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за разпоредбите за рационално хранене, както и за нуждата от престой на чист въздух.

Водолей
Не неприятен ден за тези, които са в положение да се придържат към график. Именно в спазването на по-рано основани проекти се крие ключа на триумфа в професионалната сфера. Колкото по-малко експериментирате и импровизирате – толкоз по-добре. Възможни са компликации в общуването, дори с хора, които от дълго време и добре познавате. Точно за това става безсмислено разискването на някакви съществени въпроси: той ще докара единствено до различия и обиди. Вечерта са вероятни непредвидени визити, които ще Ви развълнуват.

Риби
Днес Вашият обичан човек ще се прояви като незабравим събеседник: ще Ви бъде доста обидно да приключите диалога с него, само че рано или късно ще би трябвало да извършите това, тъй като, въпреки и понякога, се постанова да се поспи. Остава единствено да разчитате на това, че сходни вечери ще се повтарят във Вашия живот неведнъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР