Овен – Може да се почувствате малко претоварени от някого

...
Овен – Може да се почувствате малко претоварени от някого
Коментари Харесай

Дневен хороскоп – събота – 19.02.2022

Овен – Може да се почувствате малко претрупани от някого през днешния ден или може да сте този, който отегчава някого. Така или другояче, диалозите, които водите, минават в мечтаната от вас посока. Може да е мъчно да се планува по какъв начин хората ще реагират, когато се почувстват притиснати в ъгъла, тъй че е рационално да бъдете допустимо най-гъвкави.

Телец – Да защитавате другите е възхитително, само че в случай че те считат, че не се нуждаят от отбрана, евентуално са прави. Има тънка граница сред същинско покровителство за правдивост и натрапническо държание.

Близнаци – Пренебрегването на вашите отговорности няма да реши проблемите ви и може да аргументи повече. Може да е мъчно да се фокусирате върху това, което вършиме и може да се чудите дали някои неща в действителност си костват напъните.

Рак – Сега не е нужно да се съгласявате с всички, които срещате, макар че може да се окажете в ъгъла от някой, който мощно ви притиска, само че това е краткотраен развой. Ако сте подготвени да бъдете гъвкави и да вземате бързи решения, нещата могат да вървят по-гладко.

Лъв – Днес не е идеалното време да бъдете самодоволни, тъй като всичко може елементарно да бъде разбрано неправилно. Дори и да не го извършите, има риск хората да създадат прибързани изводи, които са неправилни за вас.

Дева – Очаква ви спокоен и проспериращ ден, подобаващ за довеждане докрай на остарели каузи, материализиране на някои хрумвания, появили се преди доста време. Да оставите нещата за на следващия ден, е като да вземете назаем от бъдещето си, което може да не е добра концепция сега.

Везни – Трябва да избягвате ненужните диалози в този ден и да внимавате да не бъдете толкоз откровени с всички. Колкото по-малко хора знаят за вашите каузи, толкоз по-добре за вас. Хубаво е да вършиме неща, които ви въодушевяват и превземат, които ви оказват помощ да се отървете от отрицателните мисли в главата си.

Скорпион Обстановката към вас може да е напрегната. Направете всичко допустимо да бъдете допустимо най-гъвкави. Различната атмосфера може да ви накара да вършиме нещата по друг метод. Опитайте се да бъдете допустимо най-отстъпчиви, до момента в който нещата се успокоят.

Стрелец – Може да желаете да поемате опасности, само че рискът от неуспех може да е по-голям, в сравнение с си мислите. От друга страна, даже да има минимален късмет за триумф, може да го направи потребен! Има възможност обстановката внезапно да се обърне към по-добро. Както се споделя: „ Риск печели, риск губи! “

Козирог – Трудно е да се планува по какъв начин ще се окажат нещата в края на краищата, само че вашият свят може да бъде цялостен с дребни изненади. Не се опасявайте да търсите дребни искри на наслада, с цел да извършите живота си забавен!

Водолей – Да бъдеш прекомерно великодушен може да не е толкоз добре за вас сега. Обещаването на повече, в сравнение с в действителност можете да извършите, без значение дали е време, пари или сила, може да докара до проблеми, чието разрешаване ще лишава доста време.

Риби – Вашата приемливост към хората през днешния ден може да направи работата ви малко по-трудна, само че добротата в никакъв случай не вреди. Има доста благоприятни условия, за които евентуално в никакъв случай не сте се замисляли и ще ги откриете, като живеете, а не като мислите.

Съветите на Фортуна

Въздухът в този ден е зареден с негативна сила, тъй че се смята за вълшебен, демонски. Лесно е да се поддадете на изкушението, което може да докара до неприятности. В такъм тъмен ден хората оказват неприятно въздействие върху близките. Избягвайте общуването като цяло. По-добре е да пестите сила през днешния ден, като прекарвате време сами. Нормално е да се чувствате тъжни в този ден, да чувствате тежест в душата.

Бъдете извънредно деликатни с токсини и разнообразни химикали. Избягвайте контакт с животни, които могат да ви ухапят. Уязвими през днешния ден вътрешности и душeвност. Много хора са склонни да изпадат в меланхолия. Ако заболяване се прояви в този ден, то би трябвало да се лекува неотложно, в противоположен случай ще се проточи.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР