Овен Мнозина от вас с помощта на интимната си половинка

...
Овен Мнозина от вас с помощта на интимната си половинка
Коментари Харесай

Печалби и луд късмет за три зодии

Овен

Мнозина от вас благодарение на интимната си половинка ще съумеят най-сетне да се освободят от някои свои подозрения. Не се тревожете прекалено много за идния месец, защото при всяко състояние ще разполагате със своя шанс във всички житейски направления. Петъкът за мнозина ще е извънредно удобен за интернационалните връзки и контакти. До вас ще доближат забавни вести, които ще ви вдъхнат нови очаквания.

Телец

Днес мнозина от вас ще продължат да си доставят наслада с дребни жестове на внимание. Активността ви ще е сензитивно повишена и надали ще разполагате с задоволително време за всичко, което сте възнамерявали. Концентрирайте се върху нещата, които са предпочитани за вас, и избягвайте компанията на особи, които единствено ви натоварват със личните си проблеми. Заложете на позитивните страсти, които ще ви карат да се чувствате същински щастливи.

Близнаци

И през днешния ден се наслаждавайте на опцията да почивате по този начин, както намерите за добре, без да се преценявате с нечии непознати прищявки. Някои от вас ще се насочат към ново обединяване от професионален темперамент, а други ще имат желанието да се обвържат и в персоналната сфера. Напълно допустимо е да се опитате да измененията тактиките за увеличение на финансовите си приходи. Избягвайте раздвоение на вниманието в любовта.

Рак

През последния работен ден за седмицата мнозина от вас ще имат положителни финансови благоприятни условия с помощта на съответни свои дейности, осъществени в предишното. Напълно допустимо е да сте ангажирани със задания, които са ви непознати като материя, само че това не значи, че няма да се справите. Някои ще би трябвало да предложат съответни свои хрумвания и планове пред началници, клиенти или настоятелен сътрудници.

Лъв

Днес не закъснявайте с премахването на някои свои финансови отговорности, без значение дали са към държавни или към частни институции. Напълно допустимо е напъните ви в тази тенденция да не дадат светкавични позитивни резултати, само че най-малко сигурно ще ви обезпечат непоклатимост в материално отношение. Мнозина от родените под този зодиакален знак ще се радват на нов приток на сила, който ще им разреши да са задоволително преносими в професионално отношение.

Дева

Петък за вас се обрисува удобен в съкровен проект и с акценти върху публичната и професионалната ви активност. За мнозина са евентуални контакти с извънредно забавни и привлекателни представители на противоположния пол. Ако сте почнали нещо огромно и се нуждаете от помощ, ще я имате, само че от другари и близки. Ще сте в положение да представяте сполучливо и да защитавате личните си проекти и хрумвания. Премислете задълбочено деловите промени и не избързвайте да давате препоръки.

Везни

В днешния ден можете да постигнете забележителен персонален и професионален прогрес и да осъществите нужните дейности за това. Ще ви подкрепя изостреният ви блян за обезпечаване на финансовата ви база и благоденствие. Ако работата ви е обвързвана с някакви рискове, бъдете деликатни. За професионалната си изява и повишение на квалификацията можете да включите сполучливо целия си разсъдък и благоприятни условия. Успешни изяви ще имат хората на изкуството.

Скорпион

Петъкът се бележи с първите нови неща, за които от дълго време вършиме проекти и които би трябвало да обмислите още един път. При мнозина от знака се открива нова опция за пътища, на които ще могат да вземат решение сполучливо бизнес въпроси и да подписват нови покупко-продажби. Някои пък ще би трябвало задълбочено да обмислят държанието на дете, което желае да е изцяло независимо и да разполага с повече материални средства. Очаквайте предложение за активност, от която ще получите и пари.

Стрелец

Пазете се от хора, които ви дават лъжливи обещания, а и вие самите не трябва да давате такива. Около обяд някои ще имат ненадейно напрежение. Като цяло обаче представителите на знака ще имат и късмет за облаги, за рационални дейности, за смяна на офиса. Мнозина от вас през днешния ден стъпват крепко на крайници след дългите празнични дни. Въведете порядък във вашите документи, тъй като има заплаха от проверка, която е добре да ви завари изцяло готови.

Козирог

Петъкът ще направи мнозина от вас по-приветливи и контактни. Хората, които се занимават с бизнес, няма да имат мотив да се похвалят с кой знае какви триумфи. Бъдете безапелационни. Повечето ще бъдат закриляни от ориста и ще усещат, че шансът е към тях. Ако се организирате добре, ще преодолеете усложнението си от многото работа, само че вашата натовареност няма да ви пречи да решавате финансовите си въпроси.

Водолей

Петък ще е извънредно сложен за представителите на знака. Възможно е да ви се наложи да преодолявате огромен брой ограничавания, наложени ви от събитията или средата, в която работите. Ще би трябвало да увеличите темпото, с цел да можете да приключите с всички планувани начинания. Препоръчително е да следите деликатно приходите и разноските си, като се пробвате да не харчите излишно. Вероятно е да имате разноски към битови неуредици.

Риби

Предвидете до безспорна акуратност от какво се нуждаете през днешния ден и по този начин ще съумеете да овладеете ситуацията, без то да излезе отвън контрола ви. Опитайте се да не се доверявате елементарно на нови особи във вашето обграждане, колкото и благи да ви наподобяват те в този момент. Залагайте на приятелите, които познавате отдавна, тъй като по този начин можете да сте сигурни, че споделеното от вас няма да бъде употребявано срещу вас.

 

От sega.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР