Овен Много е вероятно днес да спечелите нечие височайше доверие,

...
Овен Много е вероятно днес да спечелите нечие височайше доверие,
Коментари Харесай

Пари отгоре за Овена и Лъва, Везните попадат в интрига

Овен

Много е евентуално през днешния ден да спечелите нечие височайше доверие, което пък ще ви очертае път към спомагателни пари. До края на деня ще получите настоятелен оферти, които не сте и очаквали, само че ги приемате освен като подарък на ориста, а и за ваши умения. Ще имате поддръжката на околните и сътрудниците си, само че и от непредвидена посока ще ви сътрудничат и това ще ви даде опция да се доближите до упоритостите си. Поне в проектите ви това ще проличи.

Телец

Нищо няма да припомня за вчерашните ви неприятности. Ще се чувствате уверени и мощни и хората към вас също ще го усетят. Вероятно е до края на деня да се върнат при вас близки, които са ви изоставили по разнообразни аргументи. Ще ви създадат предложение за спомагателна работа или за включване в колектив, който създава някакъв план - приемете предлагането. Новият ангажимент може да се окаже крачка към по-добра и доходна работа.

Близнаци

Едно известие, което ще ви изпратят през днешния ден, ще ви изправи пред решение за служебна или персонална смяна. Но във всички случаи ще оцените информацията и ще съобразите по-нататъшните си дейности с нея. Ще се настроите на дребни революции даже с риска да си усложните живота. Не отлагайте нищо за идващите дни. Деловите ви контакти ще са бързи, напрегнати и забавни. Нищо няма да се получи от първия път, само че и нищо няма да ви обезсърчи.

Рак

Огледайте обкръжението си и се освободете от хората, на които не вярвате. Не се доверявайте и на доста приказки за лоялност и преданост, вглеждайте се във всеки от сътрудниците си. Потърсете помощ измежду старите си другари. Ако се постанова да пътувате, не тръгвайте сами. По време на пътуването се пробвайте да разберете от спътника си какво в офиса ви не е наред. Днес всяка среща, която проведете планувано или инцидентно, ще се окаже доста значима за вас.

Лъв

Получавате или заработвате повече пари и се оказва, че е нещо като отплата за натоварването ви преди. Ако към този момент сте поели ангажимент за спомагателна работа, доста скоро ще се убедите, че сте постъпили вярно. Ако не сте поели уговорката, направете го и няма да съжалявате. Доверете се на интуицията си, разсъдъкът ви през днешния ден няма да ви оказва помощ изключително. Хората на изкуството ще имат триумф - евентуално ще чуят похвали за себе си.



Дева

Ако можете, спасете се на безшумно място, гледайте да прекарате деня без напрежение. До обяд ще ви бъде изключително мъчно, всичките ви старания да се концентрирайте ще са напразни. Марс ще ви помогне в по-късния следобяд, ще ви потръгне и ще го забележите по благоразположението на близките. С лекост и на драго сърце ще подготвяте срещите си за идващия ден. Не отхвърляйте помощта на сътрудниците си и опциите за информация.

Везни

Самите вие можете да станете жертва на конспирация. Ще ви се опълчват на всички равнища. Опозиция ще имате даже в интимния си живот и това ще ви тормози. В следобедните часове всичко ще става по-трудно, в сравнение с сте предполагали, само че в края на деня ще знаете добре кое от затрудненията на какво се дължи. Повече няма да допуснете същите неточности. За страдание връзките с интимния ви сътрудник се контролират по-трудно.

Скорпион

Имате мощно лъчение и магнетизъм, интуицията ви е изострена и е добре да се преценявате с нея. Не рискувайте с влагане на пари, с диалози и срещи, бъдете по опция дипломатични. На умишлено издигнат спор, от който няма да можете да избягате, изложете същинското си мнение и се постарайте да го отбраните безапелационно. Няма да ви е елементарно, само че след отбраната нещата ще си дойдат на мястото, губещите няма да сте вие.

Стрелец

Ако сте без задължения, от през днешния ден ще стартират да идват пари при вас. Няма да ви се случи скоро да броите стотинки. До края на деня някои от декемврийските Стрелци ще проведат диалог с шефа си. Не си оставяйте коня в калта, през днешния ден ще би трябвало да се погрижите за възнаграждението си. Не позволявайте трудът ви да не се прави оценка по достолепие. Ако би трябвало, уредете си нарочна среща и договорете положително възнаграждение за себе си и екипа си, в случай че имате подобен.

Козирог

Възможно е да има рецесия в връзките с близки и другари и неприятности в работата. Вниманието ви ще е концентрирано върху тях и ще намерите бързо вярното решение. След броени дни ще спечелите в директния смисъл на думата. Съвсем действителни са възможностите ви за разширение на активността, за нови пазари, за съдействие с непознати компании. Покана за пътешестване в чужбина ще бъде обвързвана тъкмо с тези планове на задграничен сътрудник.

Водолей

С какъвто и ангажимент да се натоварите през днешния ден, ще ви бъде от изгода. Не отхвърляйте на никого нищо, в случай че се отнася за работа, даже на хора, към които имате запаси. Започвате да щурмувате върховете в специалността си, най-малко по този начин ви се желае. Началото ще е една къса, само че доста ползотворна командировка. Направите ли първата крачка, не спирайте при първата засечка. Водолеите дълго чакат своя късмет и своя човек и през днешния ден май ще го дочакат.

Риби

Не отхвърляйте да замествате някого, тъй като доста е евентуално да се превърнете в титуляр. Мястото е привлекателно, уместно е за вас и няма да ви сътвори усложнения. Днес ще спечелите с изключение на място за работа и пари. Една покана ще върне самочувствието ви, ще прозвучи като мощна оценка. Надвечер ще получите информация, която, ловко употребена, ще ви донесе още материални облаги. Бъдете дискретни, не разпространявайте поверените ви секрети.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР