Овен Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е

...
Овен Мислите си, колко прекрасно би било, ако неочаквано е
Коментари Харесай

Хороскоп 15 юни: Кошмар застига три зодии

Овен
Мислите си, какъв брой прелестно би било, в случай че ненадейно е настъпило време за отдих? Какво пък, имате няколко разновидността. Може да организирате неголямо спиране в работата, и в случай че някой от обкръжаващите Ви е надъхан да се повесели с Вас, то това е отлична концепция! Нима не сте заслужили малко спомагателна отмора? Но пък душевното здраве е не по-малко значимо от физическото, и към него би трябвало да се отнасяте грижливо. Така че освен би трябвало да си организирате отмора, а и да намерите подобаващите хора, с които ще Ви бъде прелестно.

Телец
Точно Вие сте индивидът, който може да направи този ден забавен и радостен и за себе си, и за своите другари. Телците чудесно се оправят с организация на сбирки, празници и други развлекателни мероприятия. Не може, обаче, да се каже, че този ден ще премине напълно без компликации. Възможни са проблеми в фамилията. Едва ли ще съумеят да запазят успокоение тези, които имат деца, тъй като ще им бъдат поднесени неприятни сърпрайзи. Ще се наложи да решавате проблемите на подрастващото потомство, а това е не толкоз уморително, колкото отговорно и мъчно.

Близнаци
Днес природата ще се окаже срещу Вашите връзки. Времето на открито по никакъв метод няма да способства за сантиментални разходки и буйни самопризнания в обич, само че и няма да Ви даде опция да се концентрирате един в различен: нещо непрестанно и наложително ще Ви отвлича. Затова, в случай че има опция да не излизате от къщи, не го правете.

Рак
Смятате, че тайните са хубави единствено с едно – с тяхното откриване. Направо обожавате да ги разкривате, изключително в случай че истината, която с Ваша помощ изплува на повърхността, оказва съществено позитивно отношение на хода на събитията, имащи отношение към нея. Именно това и става в дадения миг, а на Вас Ви е безусловно безразлично, дали сте въвлечени в обстановката директно или индиректно.

Лъв
Ако се стремите към реализация на професионални упоритости, през днешния ден е най-подходящото време. Ако в душата си сте службогонец, вслушайте се в интуицията си, тъй като тъкмо в този момент здравият разсъдък може да Ви докара до задънена улица. Създават се удобни условия за начало на сантиментални връзки, само че Вие сте настроени толкоз безгрижно, че надали ще отидете по-далеч от сантиментално премеждие. Но пък за сметка на това, времето си ще прекарате прекомерно прелестно.

Дева
Днес Вашия обичан човек в последна сметка ще се почувства фактически уютно и решително във Вашето прелестно общество. Само че не би трябвало да се отпускате: изцяло допустимо е, това състояние да не е за дълго и след тях да се окаже напълно сериозен рецидив, който ще се наложи да отстранявате.

Везни
Ако сте родени под знака на Везните, има възможност през днешния ден да се окажете пред не лекия избор сред това, което смятате за свое обвързване, и това, което в действителност би Ви донесло наслаждение. Преди да си блъскате главата и да не знаете какво да вършиме, може би е по-добре да помислите, не може ли да ги съвместите по някакъв метод. Да кажем, че ще излезете с другари, само че ще се постараете да се приберете в обичайно време. Или ще свършите авансово по-голямата част от работата си, с цел да имaте по-късно време и за удоволствия.

Скорпион
Трудностите ненадейно ще се появят там, където минимум ги очаквате, а денят ще се окаже под напрежение и сложен. Старайте се даже и за минутка да не губите контрола над обстановката, тъй като щом се отвлечете, недоброжелателите ще Ви „ спретнат” някоя беля. Изключително значимо е пределното внимание във всичко, обвързвано с финанси. Днес не сте склонни да се доверявате на който и да било, а това може да докара до спорове с околните, които няма да Ви простят несъразмерната недоверчивост. Денят е подобаващ за домашна работа, а светските развлечения ще би трябвало да поотложите, защото надали биха Ви зарадвали.

Стрелец
Искате ли да оставите своя диря в този свят? Разбира се, че желаете! Може да получите опция да извършите нещо, което никой няма да остави без внимание, и по тази причина бъдете подготвени да действате незабавно, щом Ви се даде комфортен случай. Ако сте очаквали съвършен миг, с цел да предприемете сериозна крачка, то точно през днешния ден си заслужава да извършите това. Хората Ще Ви видят в напълно нова светлина!

Козирог
Замислете се за това, до какъв брой вярно избирате пътя за постигане на професионалните си цели. Амбициите Ви не са задоволени. Още повече хора, които до наскоро са се разгласявали за Ваши съдружници и сътрудници, ненадейно ще стартират да търсят съдействие с тези, които причислявате към своите недоброжелатели. Дайте си сметка, че в случай че доста не Ви върви, може да се окажете уединен войник в полето... В персоналната сфера се обрисува доста удобна обстановка. Ще усещате поддръжката на околните и ще се радвате на взаимното схващане с обичания човек. Сериозни промени са малко евентуални, само че тяхното неявяване надали ще Ви огорчи.

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Предстои Ви един сполучлив ден, само че единствено в случай че сте подготвени освен да изслушате, само че и да анализирате рецензията по собствен адрес. На процедура в този момент можете да извършите огромни промени в живота си, а по какъв начин точно да ги извършите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и виждат освен тях, само че и Вашите неточности. Не е време да проявявате самодейност в персоналните връзки! Ако действате прекомерно пламенно, това освен че ще уплаши околните Ви, само че и няма да забележите откриващите се забавни благоприятни условия. Потърсете в себе си склонността към съзерцаване, и и дайте воля.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР