Овен Малко труден ден. Наяве може да излязат скрити чувства

...
Овен Малко труден ден. Наяве може да излязат скрити чувства
Коментари Харесай

Ето какви тайни крият звездите за днешния ден

Овен
Малко сложен ден. Наяве може да излязат скрити усеща и нечие недоброжелателно отношение. Колкото и да ви мъчително, би трябвало да се примирите с обстоятелството, че не всички хора могат да ви бъдат другари. Днес не се доверявайте никому.

Телец
Бъдете по-внимателни в изявленията си. Гледайте да не развалите имиджа, който сте си основали с недомислени думи или дейности. Не се опитвайте да избягате от отговорност или да я прехвърлите на някой различен.

Близнаци
Личните връзки ще имат преди всичко значение през днешния ден. Дори опълчването може да се окаже потребно и да ви научи на нещо ново. Темпото ви на работа може да се позабави, само че пък може да разберете много скъпи неща за някаква нова работа.

Рак
Семейните и домашните въпроси ще придобият голямо значение. Повишената ви сила и самоувереността ще ви оказват помощ да разрешите всичко оптимално бързо. Спортът и почивката са значими, не ги подценявайте.

Лъв
Денят е много деен. Избягвайте скучните и досадни хора, единствено ще ви изгубят времето. Не се впечатлявайте прекомерно от думите на сътрудниците си и не им се доверявайте изцяло, в последна сметка отговорността за дейностите ви си е персонално ваша.

Дева
Желанието ви за смяна е изцяло обяснимо, само че е редно да положите и малко старания, в случай че желаете да го осъществите. Днес е добре да поразчистите насъбраните книжа и да въведете малко ред в нещата си.

Везни
Напрежението е в самите вас, тъй че не обвинявайте другите. Най-добре е да се справите със личните си страхове, тогава нещата ще се случват по различен метод или най-малкото - вие ще ги възприемате друго.

Скорпион
Вторник е ден на Марс, вашата ръководеща планета, тъй че - това е вашият ден. Ден за деяние, за интензивност, за извършения. Не отлагайте днешната работа за на следващия ден - свършете я, довършете незавършеното и... започвайте нови.

Стрелец
Пролетните ветрове ще ви довеят нови безредици. Ще разберете за какво споделят, че “любовта върти света”. Ще имате предпочитание да отделите част от времето си за културни занимания и алтруистични действия.

Козирог
Днес е добре да внимавате по какъв начин харчите, парите ще изтичат сред пръстите ви, а в този момент е време за струпване, а не за прахосване. Не се отхвърляйте от задачата, която преследвате, не губете интерес към нещата.

Водолей
Не бързайте доста да не се срамувате след това от следствията. Бъдете по-сдържани в изявленията си и не избързвайте в преценките си за нещата. Сравнително добре се развиват комерсиалните действия, въпреки и не с стремежи резултат.

Риби
Заредени сте с доста вътрешна сила и бихте могли да се справите с проблемите. Може би тази настройка ще подтикне мнозина да чертаят дълготрайни проекти. Не давайте пари назаем.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР