Овен Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни

...
Овен Малко разсеяни ще сте днес, затова не предприемайте сериозни
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 октомври: Лош ден за 2 зодии

Овен
Малко разсеяни ще сте през днешния ден, по тази причина не предприемайте съществени неща. Записвайте си какво имате да вършиме, тъй като доста евентуално е да пропуснете нещо. И се обличайте добре, елементарно може да се разболеете.

Телец
Хубав ден. Ще се чувствате добре още веднъж да сте ангажирани. Най-приятно ще ви е да работите дружно с някого, в група ще се чувствате доста по-сигурни, е може малко да се изненадате от някои неща, само че като цяло позитивното ще е повече.

Близнаци
Много отговорности имате и много неща за извършване, само че пък резултатът в действителност ще си коства. Подходящ ден за диалози “на високо равнище”. Не е добре за вас да се забърквате в политиката, само че пък в случай че се постанова – действайте професионално.

Рак
Ще действате огромно и ще вършиме огромни проекти, въпреки всичко не губете възприятието си натурализъм. Добре се справяте с финансовите въпроси, продължавайте по същия метод, не “изхвърляйте” ексцентричните хрумвания, те може да се окажат най-печеливши.

Лъв
Днес няма да ви е елементарно да убедите хората в правотата си. Не си коства и да се пробвате, просто постъпете по този начин както смятате за вярно. А правотата ще ви признаят след това.

Дева
Днес е добре да прекарате повече време вкъщи си, стига да можете, имате потребност от малко успокоение и време за размисъл.

Везни
Склонни сте да се вслушвате основно в страстите си, а това не постоянно е здравословно. Ще водите доста диалози, ще ви се желае да споделите повече персонални неща. Не си разпилявайте времето, бъдете по-организирани.

Скорпион
Някой от околните ви няма да ви остави да полежите до късно в леглото, само че може би ще е за положително. Намерете време да се погрижите и за себе си. Един масаж би ви подействал много витализиращо.

Стрелец
Днес ще се чувствате енергични и подготвени да свършите доста работа, без значение от пречките, които ще се появят. Спазвайте разпоредбите, с цел да не съжалявате след това, че сте си изгубили времето в безрезултатна опозиция.

Козирог
Мислите ще ви носят някъде надалеч, само че несъмнено не и в работата. Труден ден за работа, гледайте да не извършите някой гаф.

Водолей
Хубаво е да извършите дребна равносметка и да видите с какво разполагате. Помислете по въпроса по какъв начин да изкарате повечко пари от горната страна. А какъв брой влюбени ще се чувствате днес…

Риби
Ще сте доста самоуверени и подготвени да рискувате. Имайте поради, че ще останете сюрпризирани от много неща, изключително в случай че работите с група хора. Добър миг да споделите възприятията си към обичания човек.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР