Овен Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се

...
Овен Малко разсеяни ще сте днес и ще ви се
Коментари Харесай

Хороскоп за 4 октомври: Лош ден за 3 зодии

Овен
Малко разсеяни ще сте през днешния ден и ще ви се желае да избягате от всички отговорности. Все отново има неща, които не можете (дори вие) да отхвърлите с лека ръка. Поне подходете креативен към нещата, които вършиме. И не забравяйте да се усмихвате повече.

Телец
Идеален ден и за работа, и за развлечения. Ще съумеете да се срещнете с хора, които мислят като вас. Сякаш фантазиите ви ще станат действителност, единствено би трябвало да сте оптимистично настроени и да не подхождате с предрешение към нещата.

Близнаци
Сигурно са ви се струпали много неща на главата. Разбира се, вие с лекост ще решите всички проблеми, само че дълго чаканата отмора ще се поотложи. Все отново вие можете да превърнете всяка работа във забавление, направете го и през днешния ден.

Рак
Хубав ден за дейни дейности. Днес ще мислите нашироко и ще действате огромно. Нищо чудно да получите и нещо в действителност голямо (само нека не е празно обещание). За благополучие, възприятие за комизъм няма да ви липсва и ще съумеете с лекост да приемете всевъзможни дребни проблеми. Днес настина сте ларж във всяко едно отношение.

Лъв
Днес най-съблазнителният метод да решите даден проблем може да се окаже най-мелодраматичният. Не е рационално да го предпочетете, прекомерно дълго ще си спомняте след това.

Дева
Днес на някого ще му е нужна точно вашата помощ. Това може да ви отнеме целия ден, само че недейте да отказвате, само вие сте в положение да помогнете.

Везни
Недейте да ускорявате хода на интригите, тъй като може да ги превърнете от дребна бъркотия в един голям безпорядък, от който няма изплъзване.

Скорпион
Язвителните изявления на приятелите могат ненадейно да ви пратят в задънена улица и да ви накарат да се чувствате извънредно. Бъдете по-уверени в себе си. И отстоявайте убежденията си.

Стрелец
Макар здравият смисъл да ви приказва, че е рисково нещо да се направи, вие по този начин или другояче ще се втурнете през глава, поемайки всеки риск. Поне гледайте да не вършиме нещо незаконно или аморално.

Козирог
Днес нещата ще се развиват по-бързо от предстоящото и ще се наложи да действате по-експедитивно. Не се тормозете, с цел да не объркате нещо.

Водолей
Ще се чувствате спокойни. Хубаво е, в случай че имате опция да бъдете повече време на открито и то на чист въздух. Разходките ще ви се отразят доста добре, а и като поспите повечко ще се почувствате в действителност отпочинали. "

Риби
Един в действителност прекрасен ден. Ще се чувствате енергични и подготвени да се справите с всевъзможни проблеми, инерцията от през вчерашния ден още ще ви държи. Успешно може да поизчистите дилемите до обяд, а следобяд да посветите на неща, които в действителност ви носят наслада.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР