Овен Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите

...
Овен Макар меланхолията да е настигнала голяма част от представителите
Коментари Харесай

ЛЮБОВЕН хороскоп за този уикенд, 17-18 април

Овен
Макар меланхолията да е настигнала огромна част от представителите на знака, Овните ще се държат " на състояние ". Независимо какво си случва в душите им, те ще го изолират задоволително сполучливо, с цел да бъдат на 100% във връзката си.
Телец
Уикендът ще ви даде един значим урок – по какъв начин да се пускате по течението. Следвайте половинката си и няма да съжалявате. Освен това, можете да се окажете и решителен съдия по някой спор, помагайки за изясняване на връзките.
Близнаци
Най-накрая ще осъзнаете, че в доста връзки вие двамата сте екип, който се гради на доста обич, добра връзка и взаимни взаимни отстъпки. Това ще ви даде успокоение.
Рак
Почивните дни ще ви дават нови благоприятни условия за фамилиарност с половинката. Сега имате капацитета да постигнете връзка, която да ви удовлетворява на физическо и прочувствено равнище.
Лъв
Блясък, искра и още искра! Лъвовете са в стихията си, кипят от пристрастеност и предпочитание за обич. Много евентуално да изненадат половинката си със секси долни дрехи и много щур уикенд.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР