Овен Липсата на спокойствие ще ви изтощи много повече от

...
Овен Липсата на спокойствие ще ви изтощи много повече от
Коментари Харесай

Трудът на три зодии дава плодове, една да бяга от риска

Овен

Липсата на мира ще ви изтощи доста повече от отговорностите, с които се постанова да се справите. Поставете без припряност началото на нови занимания. За момента нервността ви е пасивна, само че набира бързо скорост и следват неприятности. Със сигурност ще се сетите за нещо ново, което не сте употребили все още, в случай че споделите грижите си и сте отворени за всевъзможни оферти. Твърде прочувствено подхождате към всяко събитие на следващия ден и това доста ще ви изтощи.

Телец

Днешният ден ще е удобен за приятни събирания с сътрудници, а в персонален проект – да се погрижите за здравето и за тонуса си. Времето не е уместно за пътувания, работа или контакти с чужденци. Пригответе се за неприятности, свързани с вашите публични контакти. При нужда проведете деловите си срещи и диалози. Успехите ви в професионалната област ще ви заредят с оптимизъм и с готовност да сте още по-активни.

Близнаци

Изпипвайте доста тъкмо детайлите и не си позволявайте да бъдете играчка в ръцете на хора, които ви мамят. Посветете времето си на заниманията си, на срещи с другари, спортувайте. Днес денат ще е подобаващ за къси пътувания, за срещи и диалози. Заредете се с такт и умеене да изслушвате събеседника си. На по-късен стадий би трябвало да сте упорити за премахване на спънки, тъй като действието им ще се усеща.

Рак

С ваше присъединяване ще се откри уместно решение на финансов въпрос или различен, обвързван със благосъстоятелност. Днес не поемайте опасности и не действайте импулсивно във връзка с бизнеса и при разрешаването на финансови въпроси. Препоръчителни са всевъзможни занимания, които ви разтоварват и ви балансират. Отношенията с околните ви хора са хармонични. Ще осъществите непредвидени, само че потребни настоятелен срещи. Независимо от желанията ви ще попаднете във водовъртежа на събитията.

Лъв

Добре ще ви подейства да пребивавате измежду природата. Опитайте се да подложите сложните решения на обществено разискване.Ще установите, че всички са заинтригувани, а на вас се пада опцията да ръководите процеса и колектива. Днешният ден е изключително съразмерен: ще се чувствате добре и всичко ще върви по вода. Въздържайте се от присъединяване във финансови интервенции. В връзките си с родственици не бъдете крайни, даже и да сте прави бъдете отстъпчиви, каквито постоянно сте били.

Дева

Внимавайте и по-малко се доверявайте на тези, които ви ласкаят. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и каузи, както и да се погрижите за здравето си, следвайте потребните си привички, спазвайте добър режим, спортувайте. Ще съумеете да се отбраните, в случай че станете обект на рецензия, още повече, че имате право на това. Владеете ли страстите си ще можете да изложите умерено мнението си и ще насочите вниманието на съперниците си във вашата посока на мислене. В противоположен случай ще си спечелите неприятели. Покажете почитание към достиженията на индивида, от който очаквате поддръжка и ще получите повече, в сравнение с допускате.

Везни

Очаква Ви финансова стабилизация и необятен взор върху бъдещето Ви. Не би трябвало да оставяте настрани забележките и мнението на другари и близки родственици, както и тези на инцидентни източници - всичко е в положение да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Обсъждайте всички решения с околните се, с цел да не носите отговорност за следствията единствено вие. Възползвайте се от непознатия опит и се пробвайте да „ улучите с един патрон два заека “. Предстои ви мечтана смяна в персонален проект, която неизбежно ще засегне благотворно и фамилията ви.

Скорпион

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Скорпиони, а за някои денят даже ще е отегчителен, макар осъществените контакти в публичните среди, неангажиращите срещи с другари или провеждането на настоятелен договаряния. Част от вас ги чакат резултатни занимания. В понеделник заложете на повече придвижване, на срещи и диалози, на общуването си с близките. Понеделник е изненадваща с публична делова оферта от някого.По всяка възможност няма да я отклоните, тъй като е надеждна за напредъка и финансовата сигурност. А може би има метод да комбинирате и двете гледни точки в един взор - вашият личен!

Стрелец

Не бъдете лекомислени, въпреки че възприятието за комизъм ще Ви е от голяма изгода в светлината на протичащите събития. Не давайте ежедневните неразбории да помрачат настроението ви. В понеделник може да поддържате връзка повече с близките, да се движите и да пътувате наоколо. Добре ще ви се отразява спортът и в случай че ви е забавно – заниманията с изкуство под каквато форма ви притегля. Ще ви харесва това, което вършиме, само че не се задълбочавайте в детайлите и не се опитвайте да свършите всичко сами. Важно е през днешния ден да се опитате да разберете и непознатата позиция. Предстоят по-добри дни, а за момента е значимо да сте по-сдържани и очевидно да поддържате във взаимоотношенията с близките естетика.

Козирог

Не прекалявайте със срещите и запознанствата, тъй като сте подготвени в един миг да спорите и да се заяждате. Можете да предложите и повече в името на общото ви бъдеще, не мислите ли. Не единствено няма да помогне, само че и ще ускори подозренията и несигурността ви. Много значим е днешният ден и освен, тъй като ще усетите поддръжката на приятелите си, за тъй като внезапно ще проумеете нещата в цялата им просторност. От една страна ще се изненадате прелестно от близките с неочакваните си реакции, от друга ще разкриете мощните си места.

Водолей

Може да се огледате за празна ниша, тъй като от дълго време си мислите за разширение на бизнеса си. Непредвиден диалог или среща ще ви подтикне да помислите за някои промени, които бихте желали да реализирате в всекидневието ви. Днес сте уверени в силите си. Може някои от тях да станат и ваши съдружници. Ще се наложи да се справите с някои усложнения.

Риби

Посетете публични организации, които се интересуват от работата ви и от вашата щедрост. Пазете се от простуди. Днешният ден е рисков – ето за какво най-добре би било да изчакате, в случай че сте решили да водите договаряния и да сключвате покупко-продажби. С малко повече такт ще имате късмет за реализация на задачите, даже не е подозрително, че ще приемете рекомендацията. Все отново във всичко, което се постанова да вършиме, бъдете внимателни. Бъдете деликатни, разсъдливи и въздържани, с цел да избегнете неточности на работното място, които ще поправите мъчно.

 

От znacite.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР