Овен Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния

...
Овен Красотата и нежността ще са нещо важно за вътрешния
Коментари Харесай

Хороскоп за 7 май: Тежък ден за три зодии

Овен
Красотата и нежността ще са нещо значимо за вътрешния ви свят, само че през днешния ден на открито ще се стремите към надзор и крайни резултати. Светът е прелестно място, когато има ред и знаеш по кое време какво да очакваш, нали? Ваша е задачата да създадете структурата и проекта, който да се следва. И вие можете да го извършите съзнателно и отговорно.

Телец
Свобода, странствуване, завършения, какво по-подходящо време-пространство и положение да тръгнете със остарели и да срещнете нови другари. Е, от време на време прозата е към вас и просто би трябвало да я украсите с една усмивка, с един жест, с една вяра. Ден да вдъхновявате другите.

Близнаци
Понякога, единствено от време на време, се събуждате с религия, с усмивка, с положително въодушевление, а през днешния ден ще се разсъните с въпроси. Ден за търсене на отговори, ден за търсене на себе си, ден за смяна на въпросите и на отговорите. Опитайте да не се измъквате, а да се гмурнете в новото премеждие. Понякога тъгата носи наслада, изследвайте я.

Рак
Днес ще имате възприятието, че ви отхвърлят полагащото ви се, а в действителност просто би трябвало да изчакате известно време. Казано в резюме - през днешния ден сами си създавате проблемите. Опитайте да изчистите мозъка от многото мисли, останете за малко в пустош и по-късно ще се почувствате като преродени. Просто би трябвало от време на време да 'рестартирате' мозъка, с цел да започнете на чисто.

Лъв
Днес ще сте работливи и търпеливи и ще очаквате същото и от другите. Е, от време на време упованията се разминават с действителността, само че е значимо да запазите хладнокръвие. Избягвайте да изпадате в ненужни елементи, да вършиме нещата като 'кон с капаци'. Търсете оптималното, ефикасното и потребното.

Дева
Ще действате много безразсъдно, тъй като преценките ви са прочувствено оцветени. Много напрежение, безпокойство и възбудимост ви носи това. Важно е да управлявате страстите си интелигентно. Ако не знаете какво да вършиме, просто вземете един лист и опишете всичко това, което ви основава напрежение или напишете писмо на индивида, който ви нервира. Самият акт на това деяние освобождава силата на раздразнението и неспокойствието. Запазете написаното, не го давайте на никого. После продължете с нови сили и чисти планове.

Везни
Днес ще сте чаровни и благи, общуването ще ви се отдава с лекост и въпреки всичко нещо ще ви липсва. Постоянно ще се притеснявате защо ли не, ще се чувствате виновни, длъжни. Всъщност, знаете, че всичко е въпрос на личното ви чувство за нещата, променете отношението си и всичко ще наподобява друго. Ако ви е мъчно, просто се запитайте - за какво върша нещата по този начин, за какво ми е това и си отговорете допустимо най-искрено. Отговорите също трансформират нещата.

Скорпион
Изпитвате потребност да докажете личната си значителност, което ще ви направи водач, там където сте. Най-важното обаче е да има резултат от напъните и несъмнено от значимостта ви. Значими сте в какво, за кого, по какъв начин тъкмо?

Стрелец
На дневен ред ще бъде съотношението сред труда и почивката. Понякога е добре да давате отдих освен на тялото, само че и на мислите си. Знаете, че здравият дух вирее в крепко тяло, направете нужното.

Козирог
Оптимизъм, успокоение и ведрина са ви подготвили звездите за през днешния ден, остава да се възползвате от тях. Избягвайте да се обиждате и да критикувате. Правете нещата постепенно и умерено, влагайки своето вътрешно чувство за баланс и хубост.

Водолей
Още от началото на деня ще се чувствате изтощени. Вземете ограничения, от извънредно значимо значение е да редувате напъните с отмора. Прекалените старания ви изнервят, по тази причина приключете, каквото сте си наумили, с цел да не гледате с яд обратно.

Риби
Днес може да се развихрите, светът ще има потребност от вашия взор, от вашите въпроси и упътвания. Споделяйте опита си, само че не се натрапвайте. Давайте препоръки без да прекалявате. Просто бъдете другар с всички и с котките даже, всеки има потребност от едно приятелско рамо и една огромна усмивка.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР